חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

תראו איזה יופי,לא הספקתם לפקוח עיניים (וכן, זה מתייחס לכל אלה שישנים בשיעורים. להתעורר!
), וכבר הפציע לו שרשור חברתי חדש. אני מנסה לחשוב על מה לכתוב כאן, אבל העייפות מונעת ממחשבות מעניינות לחדור. אז אני חושבת שאני אקצר הפעם, אני בטוחה שתסלחו לי. בכל מקרה, לעניין!! ברוכים הבאים לשרשור החברתי של פורום הארי פוטר - הספר! שרשור זה מיועד לכל הגיגיכם שאינם קשורים לנושא הפורום. לדומגא - כל השטויות שאני כותבת בהודעה הזאת. אנו מבקשות לא לפתוח הודעות חדשות ולא לנצל"ש שרשורים קיימים ל-
, בדגש על שרשורי
אנשים. בשביל זה השרשור הזה כאן. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה (הנה משפט שאני יכולה לדקלם גם מתוך שינה). שיהיה לכולם סופשבוע נפלא וקריר (מה, מותר לקוות)

חחח, עצלנית, סתם... גם אני למען

האמת די עייף, הייתה לי שיחה לתוך הלילה, עם בחורה מאד חמודה מהפורום, וזה לא מה שאתם חושבים סוטים אז תפסיקו.
נכון ספיר?
ולצערי הבטחתי לאחותי להוציא את הבן שלה מבית הספר. ( הוא כיתה ג' ), אני אומר לצערי כי אני מאד עייף, לא הספקתי הרבה לישון. טוב לא נורא נשלים בשבת.

../images/Emo6.gif

ב"ה זאת הייתה השיחה הכי מוזרה שהייתה לי בחיים. רגע אחד צחקנו רגע שני אני אישית כמעט בכיתי. <ולא, לא יעקב גרם לי כמעט לבכות> סלט או לא סלט? והרי פניה נרגשת לכולם-איפה אתם??? למה המסנג'ר שלי מרוקן כמו כיתה אחרי שיעור מתמטיקה?

ספיר, עדיין כואבת לי האצבע המצביעה,

מרוב ההקלדות המרובות, בשיחה בנינו.
( השיחה ערכה כארבע שעות פלוס, מינוס )

ToryMaster

New member
../images/Emo88.gif

אני בכיתה ג' הייתי מוציאה את עצמי. מצד שני, אני גרה במושב, אתם בטח בעיר?

אכן, אבל גם אני הייתי מוציא את

עצמי לבד בכיתה ג', אבל בדרך כלל הייתי חוזר עם חבר, אז ההורים הסכימו, וגם אז היה קצת פחות מפחיד מהיום.

ToryMaster

New member
לוידעת

אני תושבת ישוב, כך שהלהוציא את עצמי היה ללכת עם העדר את ההסעות בבית הספר ואז ללכת חמשמאות מטר הביתה.

כן, אבל ישנתי אצלכם? לא, ועל זה

דיברתי, אגב התעוררתי רק לפני חמש דקות, וישנתי משמונה בערב. ואביתר אני מעל 30 אחוז, באתה יודע מה.

24 - עונה חמישית מעולה!~

הורדתי [הורדתי בדרך חוקית, כמובן!~
(כן, בטח...
)] את העונה החמישית, ופרק 16 מ=ע=ו=ל=ה!!~ הוא משנה את כל העלילה.
:-| וראיתי את 17, ופרק 18 לא מעוניין לרדת!
אני רק חייב להגיד...
ספוילר אפשרי לפרק 16 בעונה החמישית של 24. הנשיא. צ'רלס. לוגאן. הוא. *ונה~ בנ*ונה!~
תחמן. צבוע. שקרן. וכמעט רצח את אשתו בשביל המדינה. =\ אידיוט. סליחה על ההתפרצות.

חחח אכן עונה מעולה ../images/Emo45.gif

זו אחת הסדרות הטובות. ובניגוד לרוב הסדרות היא לא מתדרדרת אחרי העונה הראשונה, אם תשאלו אותי אפילו משתפרת מעונה לעונה. תשתדל לסיים לפני ינואר, כי אז מתחילה עונה 6. והיא כנראה הולכת להיות טובה.(ראיתי טריילר
)(=

טריילר! מאיפה?

כן, יש לי את כל הפרקים חוץ מ-18 ו-19. אוריד אותם, ויש לי כבר את שאר הפרקים - אראה ברצף יומאחד.

אני אישית אוהב את "המחוז"

סידרה מעולה שלרוע מזלה ומזלי נפלה דווקא בערוץ 2, הם כל הזמן מפסיקים אותה בלי להודיעה, ומחזירים אותה בלי להודיע. אני יודע שבערוץ AXN משדרים אותה גם, אבל זה כבר עונות שראיתי. ( וגם כרגע אני מנותק זמנית מהוט )

כמה עצוב..אין לי AXN

ב"ה ואתם מדברים עם אחת ש"זינה" והרקולס זה סגיד.. ושהייתי נשארת ערה בלילה כדי לראות מרתונים של לואיס וקלארק.. ואהבתי לראות אפקט הפחד ווידואים מדהימים וכל השאר.. הא...כמה עצוב שבyes אין לי את זה...... *פורצת בבכי*

IדביבוןI

New member
../images/Emo45.gif

זינה מעולה. הרקולס-מיסטר-מושלם גם טוב. לואיס וקלארק מעולה. פסיפיק בלו מעולה. רצח מאדום לשחור מושלם (אבל כבר לא משדרים את זה, המרושעים האלה). והסדרות החדשות שהביאו בכלל טובות (ו"מי רוצה להיות גיבור על" זאת אחת התוכניות הכי מצחיקות שראיתי
אני אוהבת את ההוא עם החליפה האדומה, הוא כזה מצחיק). כן, חפרתי. אני מכורה.

למעלה