חברתי

ToryMaster

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

יש פה דילמה, מכיוון שנוש לא טרחה להיות בעזרי ולכתוב הודעת חברתי שניתן פשוט להעתיק, אני צריכה לחשוב ולכתוב בעצמי. עכשיו שמישהו יסביר לי, שיא החורף, אני משתעלת את ריאותי החוצה, ונדרשת לכתוב הודעה חברתית, מה זה? שרשור זה נועד לאגד לתוכו את כל הודעות ה-
שלכם, באשר הן. כל דבר שיש לכם להגיד, גשם-רעמים-בי"ס-תפוז-עצוב וכו' - שרשרו לכאן. לא פותחים הודעות חדשות בשביל , ולא משרשרים להודעות קיימות, ולא מנצל"שים אנשים!! (אהמ אהמ
). כל הודעה שלא תשורשר נכון, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות ובהתאם לשיקול דעתה. וכמובן, אל תהססו להקפיץ את השרשור הזה. ועכשיו בדיקות דם . שיהיה תחילת-סופ"ש נפלא וגשום!

noosh

New member
../images/Emo6.gif

אני רואה שמצאת את הקופי פייסט גם בלעדיי
. מבטיחה לא לנטוש אותך בפעם הבאה.

אחייני היקר לתשומת לבך.

לא פותחים הודעה חדשה בנושא שכבר דובר בו. יש שירשור שנקרא, נצלש"ים ושאלות קטנות. שם המקום להודעה מן הסוג הזה. והנא לא להשתמש במילה "חרמנים," כי זה קצת גס מדי. ובכלל לא להשתמש במילים שיש בהם צליל גסות או חלילה קללה. לא נורא, אתה די חדש, אני בטוח שבקרוב כבר תדע את הכללים. אני מציע לעקוב קצת אחר ההודעות כאן, כך תוכל להבין יותר טוב אך לנסח הודעה והכי חשוב, איך לשרשר. ותיקונים קטנים במה שכתבת: האגריד, לא אגריד. וג'ורג', לא גורג. זה הכל לבנתיים, באהבה, דוד יעקב = פרד = גדילן.

הבנתי למה בנים דתים הם מחורפנים!

ב"ה כי הם לומדים עד שעות מאוחרות. ליבי איתכם, ועליי כי אני צריכה להשאר עד 5 היום. מזל שהמגמה סגידה.. הדר! לא עשינו פגישת פורום
איזה באסה.. והיום הייתי מחורפנת בשיעור.. ששירה רקדה היא לא ממש רקדה, היא ניסתה להחזיר לי מכות. ואז המורה עצרה אותה! אני אוהבת את המורה!

למעלה