חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

אממ, אני עייפה, אז תסלחו לי שזו לא תהיה הודעה מושקעת ומרגשת במיוחד. אחלה. בכל מקרה, זהו השרשור החברתי של הפורום, אנא, שרשרו אליו (ורק אליו) את כל הודעות ה-
שלכם, בכל נושא שהוא (כל עוד הוא לא פלילי או משהו, כן?) נהנהנה... לא מנצל"שים
אנשים, לא מנצל"שים הודעות ודיונים אחרים, לא פותחים הודעות חדשות... הממ.. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשרשור או תמחק ע"י אחת המנהלות ובהתאם לשיקול דעתה.. יאדה יאדה... השרשור הזה קופץ, תקפיצו אותו במידת הצורך. נראה לי שזהו. תהנו, חג שמח, שנה טובה, מפגש מהנה, ומי ייתן ויהיה כבר חורף, לא מתאים לי השרב הזה.

את משתפרת מרגע לרגע...

קודם בנצל"שים ועכשיו בחברתי. את גורמת לי להרגיש שאני לא המשוגע היחיד פה.
תודה
( זה בצחוק חמודה, אז בלי גרזנים טוב?
)

noosh

New member
הלו הלו, אני משקיעה בהודעות

כבר הרבה זמן. זה שאתה היחיד ששם לב לזה, זו כבר בעיה אחרת
וכן, טוב, אף פעם לא טענתי שאני שפויה. תמיד שמחה לעזור

מישהו צריך לעשות מטהר אויר

בריח גשם הוא היה עושה מזה וואחד כסף, עם כל הקניות שהייתי עושה אצלו.

נכנעתי, מצטער שאפילו התאהבתי בו.

אין לי כוח לעדכן את הבלוג עכשיו, אבל אני מקווה שזה סופי. החלטתי לרדת מהבחור... היה נחמד, היה נעים - אבל אלה היו שלושה חודשים של אהבה מפגרת לחלוטין.

I owe you nothing... and you're nothing to me. Thank you for curing my ridiculous obsession with love.​
אתה יודע... בסוף של "RENT" ומולאן רוז' - אנשים מתים. תפסיק לחיות את החיים שלך לפי מחזות-זמר מפגרים. בסופו של דבר מישהו יפגע/ימות, אם זה לא קרה עד עכשיו יותר מדי פעמים בפחות מדי זמן ליותר מדי אנשים.

מה?!~?!?!?!?!?!?!?!?!

לא זה לא בא בחשבון! אבי!!!!!!
אוף אז גמאני לא באה.. למרות שחיכיתי לזה 3 חודשים, אוקיי אני בעצם כן באה, ואתה גם בא איתי! מי ידריך אותי לאן להגיע? א-אני אובד באמצע עזריאלי..XD נו לא מצחיק. אתה בא. אל תעשה את זה, פשוט דונט! גס רוח מצידך

למעלה