חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

שרשור ה-
הרשמי של הפורום חוזר, ואתם מוזמנים לעשות בו ככל העולה על רוחכם (כל עוד זה תואם את התקנון
) רק נזכיר לכם ש:
כל הודעה שאינה קשורה ישירות לנושא הפורום (כלומר, לסדרת הספרי םשל הארי פוטר, למקרה ושכחתם), יש לשרשר לשרשור הזה, ולא לנצל"ש לשרשורים אחרים או לפתוח כהודעה חדשה. כל הודעה שלא תעשה כן, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות ובהתאם לשיקול דעתה.
לא מנצל"שים שרשורי
אנשים! אנא, הקפידו על כך.
כל עוד השרשור בן פחות מ-72 שעות, הוא קופץ. מה שאומר שאפשר להקפיץ אותו. אפשר גם לחפש אותו בעמוד השני, אם הוא עבר לשם. שיהיה לכולנו חג סוכות שמח ובטוח, וסופ"ש רגוע ומהנה!

mjlk

New member
ציור חדש

צבוע באקריליק התחלתי אותו במהלך השיעור ביום רביעי (שיעור אמנות) והסיימתי אותו ביום רביעי בערב.. סכ"ה משהו כמו 6 שעות... מה דעתכם??

dida32

New member
וואו.../images/Emo15.gif

איך?! אני בחיים לא הייתי מגיעה לרמות כאלה. (לא שאני דוגמא טובה או משהו...) מהמם.

Eos14

New member
../images/Emo29.gif ממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

Evil T

New member
יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|1||1||1|

n u k e y

New member
ממש יפה../images/Emo141.gif

האמת שכמו ירדן, עד שלא אמרת שזה אקריליק הייתי בטוחה שזה פוטושופ
ארג, אבל איך את מציירת ידיים כ"כ טוב? אני מציירת הכל בסדר, ואז אני מגיעה לידיים, וזה יוצא לי מעוות =/ אה, ואהבתי מאוד את השילוב של הצבעים

noosh

New member
מתאמנים

כלומר, ממלאים מחברות שלמות בשרבוטי ידיים במהלך שיעורי ספרות (תוך כדי הקשבה מלאה למורה, כן? כי ספרות זה מעניין), בעיקר כי אין ממש מה לצייר והיד שלך עומדת מול הפרצוף בכל מקרה. ואז תופסים פרופורציות. זו השיטה שלי, לפחות
(חוץ מהקטע של שיעורי ספרות, כי אני לא לומדת ספרות כבר משהו כמו ארבע שנים, אז זה עבר להיות נסיעות ברכבת)

n u k e y

New member
../images/Emo6.gif

רעיון טוב, אני ינסה.. חח זה לא שיש לי משהו יותר טוב לעשות בשיעור (אני אוהבת ספרות, אבל כמה זמן אפשר לנתח שירים של יהודה עמיחי?!
)

ToryMaster

New member
עד שתוכלי לעשות את זה מתוך שינה

עם ספרות, ברגע שאת חושבת שאת שולטת בזה לחלוטין, תכפילי את המאמצים. העניין של ניתוח ושל ללמוד לענות נכון יכול להיות מאוד חשוב בבגרות.

noosh

New member
מבחינתי - כל היום

יהודה עמיתי
מהמשוררים האהובים עליי. ו, אממ, כמו שיעל אמרה - זה לא רק עניין של לדעת לנתח, זה עניין של לעמוד בזמנים, שזה דבר שנורא קשה בבגרות. צריך ללמוד לענות מהר ונכון, ולא לכתוב סתם שטויות ולמרוח (לא - ספרות זה לא למרוח).

n u k e y

New member
ברור שספרות זה לא למרוח

למרות שהרבה חושבים שכן וזה מרגיז אותי.. הבעיה שלי זה שאני לא ממש אוהבת לנתח שירים בכיתה, כי כל אחד יכול לפרש שירים באופן שנראה לו, ולפעמים אני חושבת בדרך שונה לגמרי מהמורה, אבל מה שצריך לענות במבחן בסופו של דבר זה מה שהמורה אומר (המורים שלי תמיד טענו שכל עוד ננמק את מה שאנחנו רוצים להגיד הם יקבלו את זה גם אם זה לא מה שאמרו בכיתה, אבל בתאכלס הם בד"כ פוסלים את זה) ואז יוצא שצריך לכתוב כמו רובוט את מה שמישהו אחר חושב על השיר, וזה מבאס. חוץ מזה שלא תמיד מצליחים לקלוע בכלל למה שהמשורר התכוון. חברה שלי סיפרה לי שחברה שלה לומדת ספרות באוניברסיטה, והם עשו עבודה על שיר של יהודה עמיחי והמורה בילתה שיעור של שעה וחצי בלספר לכיתה למה העבודה שלה לא נכונה, ובסוף התברר שאותה ילדה ישבה על העבודה עם יהודה עמיחי, שהוא חבר של המשפחה שלה, והוא עזר לה לנתח את השיר.. והמרצה סתם יצאה מפגרת. בעע איזה חפירה.. איך הגעתי לנושא הזה מזה שקשה לי לצייר יד?
אע, וניסיתי את העצה שלך, השתפרתי מאוד

מדהים../images/Emo99.gif

ציורים כאלה גורמים לי להתחרט שבחרתי במגמת מוסיקה במקום פלסטיות.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אני עברתי../images/Emo141.gif

ממוזיקה לאומנות פלסטית, ולא מתחרטת לאף רגע
וואי, זה מגניב להעלות לפורום ציורים. אולי גם אני אנסה...

noosh

New member
זה בדיוק מה שאני עשיתי

(לעבור באמצע י' למגמת אמנות), וזו בהחלט אחת מההחלטות הכי חשובות ומוצדקות שעשיתי, אם לא החשובה והמוצדקת שבהן. והיא שינתה לי את החיים, פחות או יותר (לטובה
)

אני לא ממש יכולה

זה כבר שנה חמישית שלי במגמה (מכיתה ה') ואני גם לא ממש רוצה. אני אוהבת מוסיקה והשנה פלסטיות ממש אכלו אותה כי יש להם המון שעות במערכת. וגם בגלל המורים

noosh

New member
כן, טוב, זה באמת הרבה שעות

בשכבה שלי הייתי היחידה שעשתה גם אמנות וגם פיזיקה, אז היו לי הכי הרבה שעות במערכת (חוץ מאולי לקולנוע, אבל קולנוע זה גם ככה על הזמן החופשי שלהם). וגם הרבה מבחנים בשני המקצועות האלה יום אחרי יום, אבל בקטנה
ומוזר שיש לכם מגמות כבר בכיתה ה'. אבל אם את אוהבת ביולוגיה, אין שום סיבה שתעזבי
לצייר אפשר גם לא במסגרת בית הספר (אם זה בכלל מעניין אותך, כן?)

למעלה