חברתי

the ror

New member
גיחה פירושה, זינוק/יציאה מהירה,

התפרצות(כמו בפעולה צבאית). זה לא קשור לטיול ולכן מה שאתן עושות זה לא גיחה.

the ror

New member
פשוט אבי שאל מה פירוש המילה...אני

מניח שזו לא המילה היחידה שכיום משתמשים בה לדברים שונים ונוספים מהמשמעות המדויקת המקורית שלה... וסליחה על הבורות, אבל ראשי תיבות של מה זה של"ח?

CoralP

New member
:)

זה בירושלים? O__o |ירושלמית| וגמאני ראיתי אינויאשה :] מה עוד ראית?^^

n u k e y

New member
אכן, אני ירושלמית O_ o

חח מצאתי בפורום מלא ירושלמים, זה נחמד=] ראיתי גם מעט סאקורה.. ודיג'ימון, אבל רק את העונות הראשונות.. וזהו בערך.. אבל אני אוהבת אנימה אז אם יש לך סדרות להמליץ לי עליהן אני ישמח
חוץ מזה שכיף לצייר דמויות של אנימה

CoralP

New member
ואעעעO:

1. חזרתי מהגיחה והיה כיף P: 2. איפה מירושלים? O: 3. את אוהבת שונן איי / יאוי? וראית במקרה עוד אנימות לא בטלויזיה אלא במחשב? כי מה שראית מדובב ונורא טיפשי :(

n u k e y

New member
:0

1. :) אנחנו עוד פחות משבוע, איך בא לי.. 2. אמ, אזור המפלצת 3. אני יודעת .. כפי שאמרתי הכל חוץ מאינויאשה ראיתי כשהייתי קטנה (כיתה ד', ה', ו') וכשזה נגמר לא הייתי מודעת בכלל לקיומו של קאזה/אימיול (חחח חייתי על כוכב אחר באותה התקופה). בערוץ אנימה אני אף פעם לא מוצאת משהו.. אבל אני ינסה להוריד את מה שאמרת =]

yuvi217

New member
גם לי תהיה גיחה

ישר אחרי סוכות
איזה כיף זה הולך להיות! בשנה שעברה היינו צריכים להקים את האוהלים לבד [הישרדות כזה
], היינו כל השכבה והכל היו תחרויות [ודי הפסדנו]. השנה אנחנו מקבלים אוהלים של 4, ואפשר גם להביא מהבית של כמה שרוצים, זה יהיה בניצנים והכיתות מתחלקות לשניים, ככה שזה 3 כיתות בכל פעם ולא כל ה-6 ביחד! איך אני מחכה לזה
וגם יש לנו טיול שנתי של 3 ימים, כנראה לאילת!

גררר../images/Emo99.gif

לנו יש 2 שנתיים בחודשיים הקרובים.. 1: 3 ימים, חופי הרצליה. 2: 5 ימים, ליד הגנים הבאהיים.

sky44

New member
איזה בצפר שווה יש לך../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

לאן הטיול?

למעלה