חברתי

saaror

New member
מזל טוב דרור!

שתזכה להגשים את משאלותיך,ותזכה לנחת מהנכדים. ןתגיע לגיל 120 המכובד...

the ror

New member
ודרך אגב, הייתי נכנס לצ'אט כדי לדבר

פשוט אי אפשר לפתוח את הצ'אט מהמחשב המעאפן במקום הזה(עד כמה שאני הצלחתי ויודע כמובן...)

the ror

New member
תודה רבה...שיהיה גם לך רק אושר...

ואם אוכל בסופ"ש אז אבקר בצאט...

Pr0NgS

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo70.gif

DoubleTrouble

New member
נחמד

צירוף מקרים יפה טוב לא משנה מזל טוב (אני לא טוב בלכתוב ברכות אז אני כותב רק מזל טוב, נכון שזה יבש? בעעעע)

skaramoosh

New member
ויקי מה לקחת??

בכל אופן, היי, זאת דניאלה, לא, זאת באמת אני, זאת דניאלה!! באמת באמת!! פשוט נגה גילתה לי את הסיסמא שלה ופרצתי לה לשם משתמש!!!
זאת באמת דניאלה!! באמת!!

skaramoosh

New member
וזאת נגה...

למה אפשר שכמה מחששבים יהיו מחוברים למשתמש בו זמנית?

Sakai Shana

New member
ילדה, תזהרי, אני עוד זוכרת את הססמא

שלך!
סתם, אני לא אשתמש בה.

זאת אני פה למעלה

באמת פרצתי לנגה, ברשותה כמובן. שלא תחשבו שהיא חצופה כמוני. ויקי את פשוט משהו!

שוב בעניין הקומונות

שפתחתי. למי שרוצה להצטרף אז יש לינק בחתימה שלי. ובאותה ההזדמנות,ויקי בעניין הויכוח הקטן בצ'אט,זה פשוט הייתה אי הבנה, אני הסכמתי איתך. פשוט אמרתי שאפשר גם לחכות לשלושה חודשים,אבל לרוב וכך זה גם ברוב המקרים של האחיות שלי,מבררים אצל הרופא ברגע הראשון שיש חשד להריון,וזהו.

rikko 13

New member
../images/Emo97.gifחזרתיי!!!!!!!!! ../images/Emo97.gif

הפלפלית חזרה ואני לא מתכוונת לעזוב בזמן הקרוב בעצם יש לי מחנה יום ראשון לאילת אבל הוא רק ליומיים לכל מי שלא מכיר אותי אני אילת (כן עם י' אחת לא שתיים - ויש לי רשיונות) אני משוגעת גם בכללי וגם על הארי פוטר אני באה למיתופיה אז אולי אני אפגוש שם אנשים (יש מפגש מתישהו?) רק שתדעו חזרתי מורעלת אז יש לי הרבה אנרגיות (וכולם שואלים אותי עם אני על כדורים חחח) עם למישהו בא סתם לדבר איתי מסן- [email protected] מקווה שאני אשתלב מחדש וואי איזה חפירה (חפירה ראשונה יאי)

למעלה