חברתי

the ror

New member
את לא לבד...זה שאת מגיבה ומשפיעה על

אנשים אחרים כבר מראה שאת לא לבד ושיש לך קשר עם אנשים אחרים(גם אם זה דרך הפורום/צ'אט או מסנ או מה שלא יהיה)... אני מאמין שאף אחד לא לבד אף פעם אלא אם כן הוא מחליט לבודד את עצמו(מה שגם בד"כ לא יעבוד)... את שותפה לעם נפלא, את שותפה למשפחה שלך שנשמע שדואגת לך, ואת בהחלט נשמעת כמו שותפה בפורום הזה ואת יודעת עוד למה את עו שותפה אבל אני בטוח שזה ממש לא מעט...
....

MrsDrakula

New member
שאלה!

אתם ניכנסים לצאט שנימצא בסרגל כלים שבפורום? אפה שכתוב "צאטTV"? או בצאט המשותף?

אני מקווה שלפחות לך יש עם מי להיות

כי התוכניות שלי נהרסו. הייתה אמורה להיות מסיבה- והיא התבטלה. ואין סיכוי אחר שאני יכולה לראות את מי שרציתי לראות שם. והגעתי למסקנה שהשיר איתי ממש מתאים למישהו, שאני לא רוצה שיתאים לו, כי אני אז מסתבר שהוא דפוק רגשית, ואי אפשר שיהיו 2 כאלה בקשר, כי אני כבר הכרזתי על עצמי ככזאת. ~הייתי היום בנחלת בנימין, וקניתי כובע מדהים (אני לא פקצה!), וגופיה עם הדפס של ארנבון קשוח ואפל (עדין לא פקצה)~

../images/Emo24.gif גמלי אין.

תראי עד כמה אני אופטימי, יש עוד 14 שעות עד סיום היום הזה. אולי אוכל למצוא מישהו.
צאי לבלות היום, אל תשארי בבית.

איפה?

עמק הירדן נחשב מקום מופצץ. יש אזעקות כל 5 דקות.איפה אני אמורה 'לבלות' את היום הזה?

saaror

New member
יעקב,ראית?לא באו

אף אחד לא ער בשעה כזאת מאוחרת,רק אנשים לא עייפים.

black robe

New member
תודה שפתחתם לי שרשור../images/Emo63.gif

יום הולדת ביום ראשון ה6 ל8. באמת היה נפלא, תודה רבה! ומי שהמוח שלו לא קלט עדיין, לא פתחו לי שרשור, למרות שמישהי אמרה שתפתח, אני זוכרת. אבל בכל זאת היה מדהים

Sakai Shana

New member
../images/Emo65.gifמזלטוב!

באמת שלא היה לי מושג, אני לא מחוברת להמון אנשים פה. X: עד 120 ~! <:

למעלה