והסיפור המלא?
L Looking4CoolName New member 8/8/06 #44 פוסט מיוחד במינו! ../images/Emo12.gif הבאתי לחברה הכי טובה שלי את הסיסמא ליוזר התפוזי שלי [לוקינגפורקולניים] ואמרתי לה לכתוב איזה פוסט שבא לה. התוצאה של מוריה, אוהב אותך. פוסט מיוחד במינו! ווף, כבר הגענו ל-32 תגובות!
פוסט מיוחד במינו! ../images/Emo12.gif הבאתי לחברה הכי טובה שלי את הסיסמא ליוזר התפוזי שלי [לוקינגפורקולניים] ואמרתי לה לכתוב איזה פוסט שבא לה. התוצאה של מוריה, אוהב אותך. פוסט מיוחד במינו! ווף, כבר הגענו ל-32 תגובות!
ד דנונה לייט New member 8/8/06 #48 ../images/Emo41.gif../images/Emo118.gifצאטט!!../images/Emo118.gif../images/Emo41.gif מחכה 2 דקות..
ד דנונה לייט New member 8/8/06 #49 ../images/Emo41.gif*היפר ונטילאציה*../images/Emo41.gif עידכון חדש בבלוג למי שלא הבין.. תהנו!! אגב, אפשר להיכנס לבלוג שלי גם דרך החתימה אשמח לתגובות..
../images/Emo41.gif*היפר ונטילאציה*../images/Emo41.gif עידכון חדש בבלוג למי שלא הבין.. תהנו!! אגב, אפשר להיכנס לבלוג שלי גם דרך החתימה אשמח לתגובות..
S Sakai Shana New member 8/8/06 #54 וייי זה ממשממש יפה. D: אמרת פסים, חשבתי מין חמצון כזה שיש לכולם. טוב שזה כזה. אהבתי, תתחדשי [;
M MrsDrakula New member 8/8/06 #56 תודה מותק =] ונמ עוד כמה חודשים אני אצבע שוב P: חח והצאט עובד לי! יש מישו בצאט עכשיו???
J jack potter New member 8/8/06 #57 חזרתי. ../images/Emo140.gif שלום. ../images/Emo13.gif יש מישהו מהתקופה שלי בפורום..?