חברתי

ToryMaster

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

אוף - טופיק אך ורק לכאן, הודעות אופטופיק שישורשרו [או לא] למקומות אחרים תימחקנה או תשורשרנה על פי החלטת המנהלות. אין לנצל"A שרשורי תפוז אנשים/הנהלת הפורומים, הודעות שינוצ"לשו - ימחקו.

יעללללל אני אוהבת אותךךךךךך

ב"ה איזה חמודה אתתת!!! המוןת ודה! את לא יודעת כמה זה עוזר!

וואל.

(עד שרשמתי התנתק האינטרנט. אוףףף) אני משועממת רצח. אני מעוצבנת. גיליתי שיש לי טראומה מבריכה לאחר שאתמול בת דודה שלי טבעה ואיבדה את ההכרה. עכשיו היא ב"ה בסדר. אני שונאת שמעלילים עלי דברים כמו שמרבים לעשות פה. שונאת שמשקרים עלי. שונאת שאחי עומד לידי ומשגע אותי שאני אצא מהמחשב כי תורו(לטענתו כמובן.) היום יום נישואים להורים שלי, וחוץ מזה שלא זכרתי, הם לא יכולים לחגוג כי אבא שלי מקורקע לצפון בגלל העבודה שלו, ואמא שלי נסעה לקיבוץ מסויים, אנחנו לא בבית. ונמאס לי כבר מהמלחמה הזאת. אני מבואסת מהכל.

ToryMaster

New member
וואל

לפחות יש לך בריכה בהישג יד. לפחות את לא יושבת במקלט כל היום ושומעת המון בומים ואזעקות. לפחות לא נהרגו חיילים שהכרת [טוב, זה רק בגדר השערה ותקווה]. יקירתי, בכל דבר רע אפשר למצוא גם טוב, אפילו אם קצת, רק צריך לחפש אותו ולהרפות מהרע לטובתו.

מצטרף לדעתה של ויקי.

למצוא דברים רעים ולאחז בהם זה הכי קל שבעולם,למצוא משהו טוב ולאחז בו, זה החוכמה. ואת אמרת לי המון פעמים שאת חכמה,נו זה הזמן שלך להוכיח. תאחזי בדברים הטובים ותעזבי את הדברים הרעים.

כנראה שאני לא חכמה מספיק.

אני לא אומרת שאין לי דברים טובים, יש והרבה. אבל אני פסימית מטבעי, וזה הולך ומתחזק עם השנים. אולי נוח לי עם זה, כמה שזה עצוב יש בזה משהו טוב - אני לומדת לא לצפות מהחיים כלום. אכן, יש לי בריכה בהישג יד אבל בגללה נאלצתי לארות את בת דודה שלי בת 3 שוכבת חסרת ישע, כחולה, חסרת הכרה על שפת הבריכה, לשמוע את אמא שלי צורחת בפאניקה שיצילו את הילדה שלה, תמונה שהרבה זמן תעמוד לי בראש. לא נהרגו חיילים שהכרתי ב"ה. אבל כל ינודי שנהרג זה כואב, ולא משנה מי הוא. ועוד משהו- אני נמצאת פה כבר 3 שבועות!!! וככבר לא נעים לי, אינ פוחדת שאני מכבידה על דודים שלי. :(

הפסימיות זה טוב רק

אם זה גורם לך להרגיש טוב עם עצמך,אבל אם לא,אז זה בכלל לא טוב. נכון שהמקרה עם בת הדודה זה משהו שקשה לראות,וקשה לשכוח. אבל ב"ה היא יצאה מזה בסדר. וטוב אני מצטער לעלות את זה שוב,אך הדברים שעברו עלי לאחרונה,יכלו בקלות לגרום לכך שאני ימצא את עצמי מאושפז במחלקה פסיכאטרית. ( ואני מתכוון ברצינות ) הודות לאמונה שלי ב-ה',והחינוך של הורי, והאמון שלי בעצמי ובחיים עצמם. ( כן תתפלאי אני מאמין מאד בחיים ) בלי כל זה סביר להניח שבאמת הייתי כבר מאושפז. בחיים יש הרבה דברים רעים,אך אני מעדיף להאחז בדברים הטובים, אחרת אני עלול להשתגע. ויש דברים טובים ובשפע,רק צריך להביט היטב.

אתה יודע, אני באמת מקנאת בך על

איך שאתה מתמודד עם החיים, כמה שהם התאכזרו אליך. אני גאה בך. אתה בחור חזק. והלוואי שיהיה לך רק חיים מתוקים. אמרתי לך שגם עברתי את מה שעברת, ז"א בערך, חצי מזה. אבל זה הוציא אותי פסימית, לימד אותי מה החיים. וכל יום שעובר אני רואה שהחיים באמת כאלה.. תודה, וסורי שאני לא מצליחה ליישם. :(

ToryMaster

New member
ברור

כי את מתרכזת ברע במקום בטוב. הבת דודה שלחך בסדר עכשיו, נכון? אני לא אומרת שאסור להתלונן ולהיות עצובים, אבל בשביל שהחיים יהיו טובים צריך ללמוד להתרכז בדברים הטובים שקורים.

היא בסדר ב"ה.

אני צריכה לחשוב על זה. למרות שאני לא מצליחה לדמיין את עצמי אופטימית. (תאמת ניסיתי כמה פעמים אבל נדפקתי מזה..)

תעבירי אותה סדנת חינוך..

אשכרה, אם את הולכת על שרת החינוך בעוד כמה שנים, אני מצביעה לך!

../images/Emo128.gifדי די די די די די די די די.../images/Emo31.gif

רבתי עם צח ולב בגלל זה. הסתכסכתי [עדיין] עם החבר הכי טוב שלי בגלל זה. הבלגתי.
קראתי והגבתי.

למעלה