לא נציבת, אחת השחקניות.
L Looking4CoolName New member 12/7/06 #141 נהה, לא כמו שלי. ../images/Emo3.gif מעתיקנית אבל מזל לך... לא יצא כמו שלי. כמו שהדר אמרה - העידכונים שלי יותר נחמדים ומפורטים. אבל ניחא.
נהה, לא כמו שלי. ../images/Emo3.gif מעתיקנית אבל מזל לך... לא יצא כמו שלי. כמו שהדר אמרה - העידכונים שלי יותר נחמדים ומפורטים. אבל ניחא.
ד דנונה לייט New member 12/7/06 #146 אני יודעת, לא יצא לי..../images/Emo10.gif חוסחת הודעה, אותנו מצלמים את הראש ומציירים את הגוף.. כמו אצל כולם לא?
אני יודעת, לא יצא לי..../images/Emo10.gif חוסחת הודעה, אותנו מצלמים את הראש ומציירים את הגוף.. כמו אצל כולם לא?
T tamar05 New member 12/7/06 #148 לא.. אצלנו שמו תמונת פספורט קטנה שצילמו בבצפר, וציירו כל ילד עושה משהו שהוא אוהב.(תחביבים וכאלה.) וגם שמו תמונות של כל כיתה, כל שכבה, כל הבנות וכל הבנים.
לא.. אצלנו שמו תמונת פספורט קטנה שצילמו בבצפר, וציירו כל ילד עושה משהו שהוא אוהב.(תחביבים וכאלה.) וגם שמו תמונות של כל כיתה, כל שכבה, כל הבנות וכל הבנים.
ת תווניתs New member 11/7/06 #131 בהצלחהה! לכל מי שעושה מחר בגרות חוזרת במט'!.. כן,גם אני לצערי הרב עושה! זהו, תהיו טובים,ותלמדו הרבה(=
בהצלחהה! לכל מי שעושה מחר בגרות חוזרת במט'!.. כן,גם אני לצערי הרב עושה! זהו, תהיו טובים,ותלמדו הרבה(=
L Looking4CoolName New member 12/7/06 #134 "שלום, אני יותם... אני יותם. בן 16, גר בכרכור, בן לשני הורים מדהימים ואח לשני אחים מקסימים. יש לי משפחה, חיים, אהבה ורגשות... האם תרצו לרצוח אותי "
"שלום, אני יותם... אני יותם. בן 16, גר בכרכור, בן לשני הורים מדהימים ואח לשני אחים מקסימים. יש לי משפחה, חיים, אהבה ורגשות... האם תרצו לרצוח אותי "
י ילדונת טובה היחידה New member 12/7/06 #136 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif הוא דיי צודק, למרות שהיו כמה דברים שעיצבנו אותי כמו - "מי ייתן ותישרפו באש הגיהנום.", חצוף!! אגב, היו שם כמה שורות שמאוד הצחיקו אותי משום מה..
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif הוא דיי צודק, למרות שהיו כמה דברים שעיצבנו אותי כמו - "מי ייתן ותישרפו באש הגיהנום.", חצוף!! אגב, היו שם כמה שורות שמאוד הצחיקו אותי משום מה..
L Looking4CoolName New member 12/7/06 #139 ממש לא נושא לצחוק. אנשים מתכננים לרצוח אותי ואת יותם, הידעת? לא ראיתי בשורות שם משהו מצחיק בכלל.
י ילדונת טובה היחידה New member 12/7/06 #140 הנושא לא מצחיק, אבל היה שם משהו בצורת הכתיבה באיזה שתי שורות אולי שהצחיקו אותי, שוב, צורת הכתיבה הצחיקה שם, לא הנושא עצמו.
הנושא לא מצחיק, אבל היה שם משהו בצורת הכתיבה באיזה שתי שורות אולי שהצחיקו אותי, שוב, צורת הכתיבה הצחיקה שם, לא הנושא עצמו.
ד דנונה לייט New member 13/7/06 #155 מרגש../images/Emo7.gif פשוט כתיבה שמראה שהוא פשוט, במילה אחת - צודק. מסכן, שככה הוא צריך להרגיש. ומסכנים עוד כ"כ הרבה. אבל אני לא איתו בלב שלם, כי בכל זאת, עדיין, אני נגד חלק מהדברים שהוא ציין. אבל לשנוא אותו? ממש לא. פשוט לאהוב אותו על היותו במצב כזה בעייתי ולא פייר.
מרגש../images/Emo7.gif פשוט כתיבה שמראה שהוא פשוט, במילה אחת - צודק. מסכן, שככה הוא צריך להרגיש. ומסכנים עוד כ"כ הרבה. אבל אני לא איתו בלב שלם, כי בכל זאת, עדיין, אני נגד חלק מהדברים שהוא ציין. אבל לשנוא אותו? ממש לא. פשוט לאהוב אותו על היותו במצב כזה בעייתי ולא פייר.
Y Yardush ויזלי New member 13/7/06 #158 ../images/Emo42.gifמזעזע../images/Emo2.gif לפי מה שהבנתי מקריאת שורה וחצי, נותנים כסף לאנשים כדי שיהרגו כאלה שבמצעד הגאווה או משו...?
../images/Emo42.gifמזעזע../images/Emo2.gif לפי מה שהבנתי מקריאת שורה וחצי, נותנים כסף לאנשים כדי שיהרגו כאלה שבמצעד הגאווה או משו...?
L Looking4CoolName New member 13/7/06 #160 כן. במלוא מובן המילה. ../images/Emo46.gif תקראי את הכל, פוסט מדהים. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=739624
כן. במלוא מובן המילה. ../images/Emo46.gif תקראי את הכל, פוסט מדהים. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=739624
פ פרד ווזלי המקורי New member 12/7/06 #135 שאלה ! למה התקנון של תפוז כתוב בלשון נקבה? למה לא בלשון כללית כמו- גולש\ת יקר\ה. ולא- גולשת יקרה. כי כך זה ניראה שהתקנון מתייחס רק לבנות.
שאלה ! למה התקנון של תפוז כתוב בלשון נקבה? למה לא בלשון כללית כמו- גולש\ת יקר\ה. ולא- גולשת יקרה. כי כך זה ניראה שהתקנון מתייחס רק לבנות.
נ נקודה קטנה New member 12/7/06 #149 זה כמו שרוב הדברים כתובים בלשון זכר מטעמי נוחיות. אמרו, אפליה מתקנת גם בישראבלוג כמה מהדברים ככה.