^^ תודה רבה
B black robe New member 10/7/06 #61 לא יודעת מה איתכם אבל אותי זה ../images/Emo63.gif הצחיק בטירוף זה.
T The £unky §tar New member 10/7/06 #65 ../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחח גדול
../images/Emo14.gif../images/Emo110.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחחח גדול
N nateli92 New member 10/7/06 #70 חח זה פשוט גאוני! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ד דנונה לייט New member 11/7/06 #106 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מי האידיוט הנהדר הזה שכתב את כל זה?!
א אוליב הורנבי New member 11/7/06 #86 ../images/Emo6.gif כאילו לרגע חשבתי שכן . סתם שעשע אותי לחשוב מה עומד מאחוריי השורה הזאת, כי יש לה חתימה מקורית [וזה - אלוהקייולאנדיאיהקוהורבונעולממלכלכאויקהלמאכלויהמקליהמאוקכלאיהמכלאיקנכמיאל - משעשע אותי כל פעם מחדש ]. אבל מה זה חשוב .
../images/Emo6.gif כאילו לרגע חשבתי שכן . סתם שעשע אותי לחשוב מה עומד מאחוריי השורה הזאת, כי יש לה חתימה מקורית [וזה - אלוהקייולאנדיאיהקוהורבונעולממלכלכאויקהלמאכלויהמקליהמאוקכלאיהמכלאיקנכמיאל - משעשע אותי כל פעם מחדש ]. אבל מה זה חשוב .
Shiri from the block Active member 11/7/06 #1 בגלל ש אנשים תמיד חושבים שהיא בן בגלל הכינוי Master, אז היא רשמה בהודעה שאין לה פין כדי שיפסיקו להתבלבל.../images/Emo3.gif
בגלל ש אנשים תמיד חושבים שהיא בן בגלל הכינוי Master, אז היא רשמה בהודעה שאין לה פין כדי שיפסיקו להתבלבל.../images/Emo3.gif
S skaramoosh New member 10/7/06 #72 יש לי יומולדת ב18 ל7 לא לשכוח!! את הכתובת לשליחת הצ'קים ניתן לקבל במסרים.
ד דנונה לייט New member 11/7/06 #79 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחשוב מאוד!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif לענבר או אלין.. תגידו, מה עם התמונות של המפגש פורום? יש עוד, והסרטון של אבי.. מה עם זה?!
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחשוב מאוד!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif לענבר או אלין.. תגידו, מה עם התמונות של המפגש פורום? יש עוד, והסרטון של אבי.. מה עם זה?!