מאיזו מיקודית נתנו לכם ת'שאלות?
י ילדה ממוחזרת New member 15/5/06 #47 שיחקתי פעם די עזבץי ואז רציתי לחזור. אבל הזונה לא עובד לי! זה קורה גם לך?
י ילדה ממוחזרת New member 16/5/06 #63 לי זה פשוט לא נכנס! זה אומר שזה מתקין איזשהו או פאץ' למשחק או משהו...
O oshriti123 New member 15/5/06 #51 אני חייבת לשתף..../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif אמא שלי נפטרה. הודיעו לנו לפני שעה בערך והלכנו לבית חולים. אני מצטערת שאני כותבת את זה אבל הייתי חייבת. אני לא יודעת מה להגיד.
אני חייבת לשתף..../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif אמא שלי נפטרה. הודיעו לנו לפני שעה בערך והלכנו לבית חולים. אני מצטערת שאני כותבת את זה אבל הייתי חייבת. אני לא יודעת מה להגיד.
א אסלי נפוץ New member 15/5/06 #53 ../images/Emo201.gifתהי חזקה. רק שתדעי שזה טוב לשתף ולספר פרטים כי כאילו את מתנקה מרעל.
L Looking4CoolName New member 15/5/06 #57 ../images/Emo201.gif משתתף בצערך... ../images/Emo7.gif מנוחתה עדן.
O one from a million New member 15/5/06 #52 ../images/Emo2.gifאההההההה, התמכרתי לבאבלס.... המשחק הזה בוואלה ממקר נורא!
ר רזושש New member 15/5/06 #55 אוייי כל פעםם שקצת משעמם ליי אני משחקת, זה ממכר, וזה פשוטט מוציאא את כללל העצביםם..
ע ענבאך New member 12/5/06 #11 אני דווקא חשבתי../images/Emo3.gif סתם לא, אבל יעל באה למדורה שלנו אלא אם היא תבריז ברגע האחרון (רואה? אמרתי לך שאת עושה לי תסביכי נטישה)
אני דווקא חשבתי../images/Emo3.gif סתם לא, אבל יעל באה למדורה שלנו אלא אם היא תבריז ברגע האחרון (רואה? אמרתי לך שאת עושה לי תסביכי נטישה)