חברתי תהיו טובים.
J jack 1 New member 4/2/06 #2 יש לי תאוריה לגביי הספר השישי אני מניח שצריך לסמן ספויילר? אז ככה RAB זה רגולוס בלק!!!!!!!!!!!!!!!!! טיהי,כמה שנים שלא ראיתי מחשב.יעלונט את פה????????
יש לי תאוריה לגביי הספר השישי אני מניח שצריך לסמן ספויילר? אז ככה RAB זה רגולוס בלק!!!!!!!!!!!!!!!!! טיהי,כמה שנים שלא ראיתי מחשב.יעלונט את פה????????
Y YaEloNeT New member 4/2/06 #3 שלומע ../images/Emo2.gif ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif נשבעת שבדיוק חשבתי עליך מי הרשה לך לא להתחבר אתמול למסנ, אה? . ועכשיו אתה בטח ישן. מי הרשה לך ללכת לישון?! בטטה. אם אני לא מדברת איתך היום זה יהיה נורא נורא לא נחמד מזה פה
שלומע ../images/Emo2.gif ../images/Emo204.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif נשבעת שבדיוק חשבתי עליך מי הרשה לך לא להתחבר אתמול למסנ, אה? . ועכשיו אתה בטח ישן. מי הרשה לך ללכת לישון?! בטטה. אם אני לא מדברת איתך היום זה יהיה נורא נורא לא נחמד מזה פה
פ פוטר יא סקסי New member 4/2/06 #5 תגידו, יש מהדורה שבה התמונות בראשי הפרקים שונות? זותומרת, גרסה שבה הן לא כמו שהן בספרים בהוצאה העברית?
תגידו, יש מהדורה שבה התמונות בראשי הפרקים שונות? זותומרת, גרסה שבה הן לא כמו שהן בספרים בהוצאה העברית?
ד דנית אינסוא New member 4/2/06 #16 ../images/Emo22.gif../images/Emo20.gifממה שאני יודעת התמוות האלה והכל זה מהגרסה האמריקאית והבריטית... הגירסות האחרות נראה לי תמונות אחרות, או בלי
../images/Emo22.gif../images/Emo20.gifממה שאני יודעת התמוות האלה והכל זה מהגרסה האמריקאית והבריטית... הגירסות האחרות נראה לי תמונות אחרות, או בלי
M matan warrior prince New member 4/2/06 #26 חח לדעתי בסוף יתברר בספר ה-6../images/Emo106.gif שראב זה בכלל לא ראשי תיבות! חח,יכול להיות
K keroit New member 5/2/06 #38 *השפעתי מהחתימה שלך*../images/Emo122.gif סתומה שכמותי, ניסיתי ללחוץ על CTL ואז על W וזה סגר לי את החלון
*השפעתי מהחתימה שלך*../images/Emo122.gif סתומה שכמותי, ניסיתי ללחוץ על CTL ואז על W וזה סגר לי את החלון
Y your avi New member 5/2/06 #41 חחח... ראיתי את הכותרת של ההודעה שלך אז הלכתי לבדוק את החתימה שלה. וגם אני נדפקתי.
B black robe New member 4/2/06 #6 התרגשותתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif אימא שלי ילדה הלילה בשעה 3:40 את שרושל'ה (שרה, למי שלא הבין ) יש לי אחות קטנהה חדשההה כמובן כשהיא תחזור אני אקרא לה את הספר הראשון ואלמד אותה את כל הלחשים שיש יאייי
התרגשותתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo63.gif אימא שלי ילדה הלילה בשעה 3:40 את שרושל'ה (שרה, למי שלא הבין ) יש לי אחות קטנהה חדשההה כמובן כשהיא תחזור אני אקרא לה את הספר הראשון ואלמד אותה את כל הלחשים שיש יאייי
א אדם חדש New member 4/2/06 #7 מזל טוב!!!! וואו! אני מכיר את ההתרגשות! יהיה לך כיף! (סתאאאם... מחכה לך הרבה עבודה)
B black robe New member 4/2/06 #12 תודה../images/Emo9.gif../images/Emo63.gif וזה לא הרבה עבודה בשבילי... זה הרבה עבודה בשביל אימא בנוסף לזה שיש לי עוד אחות בת שנה וכמה חודשים, ועכשיו את התינוקת אז בכלל... אבל לא נורא, בסוף הן תגדלנה והן תהיינה חמודות מאודדדדדד כי בינתיים שרה נראית כמו חייזר
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo63.gif וזה לא הרבה עבודה בשבילי... זה הרבה עבודה בשביל אימא בנוסף לזה שיש לי עוד אחות בת שנה וכמה חודשים, ועכשיו את התינוקת אז בכלל... אבל לא נורא, בסוף הן תגדלנה והן תהיינה חמודות מאודדדדדד כי בינתיים שרה נראית כמו חייזר