חברתי

Yvaine

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

והפעם בסימן... כלום! שרשור חברתי/שרשור ה
של הפורום. כאן נכנס כל דבר שלא קשור לה"פ ישירות. אם בכל זאת ה"פ ויש ספוילר הוא יסומן ב
(|ספוילר|) בכותרת ההודעה או שימחר באופן מיידי. אם השרשור לא קופץ או מפלצתי הודיעו לאחת מאיתנו או לכולנו ונטפל בו. בברכת "מי ייתן שאמא תסיים את צעיף הגריפינדור שלי כמה שיותר מוקדם" וחג מולד שמח,

noosh

New member
מחזירה ../images/Emo127.gif? ../images/Emo3.gif

שמישהו יסדר לי חופש
.

Yvaine

New member
היו לי עכשיו חודשיים כאלה

וחופשת מחלה זה הדבר האחרון שאני רוצה עכשיו
(לא, כל חופש זה הדבר האחרון שאני רוצה. אני צריכה לימודים ושגרה ותעודת בגרות
)

Guid

New member
שמישהו יסדר לי עוד ספר של ה``פ!!

סיימתי אותו בעברית היום. בשבילי- הארי פוטר הסתיים. /tapuzforum/images/emo7.gif *סוויץ`* ארטמיס פאול זה ממש נחמד! הספר השני טוב! /tapuzforum/images/emo45.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

חג שמח!../images/Emo139.gif

חחח... אני יודעת שרובנו (או כולנו?..) יהודים פה, אבל כיף לציין את זה! אז.......... MERRY CHRISTMAS!!
ולכל מי שחולה: תרגישו טוב! בירצפת שולט!
יאמייי

"סבתא?"

ב"ה טלפון. "שלום,אפשר לדבר עם ** [השם של אמא שלי] ?" "היא לא נמצאת.." *הי,זה לא הקול של סבתא?* "סבתא?" "לא." ~אני נקרעת מצחוק~ "זה התלמיד שלה" ~עוד יותר נקרעת מצחוק ומתנצלת על זה~ "זאת הבת שלה?" "כן!"~עוד חצי שניה על הרצפה~ את שארית השיחה אני לא זוכרת צחקתי מידי!
"סבתא סבתא, למה יש לך קול כל כך נמוך?!"

תגידו לי כל הכבוד ^^

תרמתי דם היום. בפעם הראשונה. קצת התעלפתי אח"כ, ולמען האמת עדיין כואבת לי היד.. אבל זה מתגמד לעומת המטרה

וולפהרט

New member
הסרט השישי

תגידו, למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא תמונות מההכנות של הסרט השישי? חיפשתי וחיפשתי ומצאתי רק אחת...

Guid

New member
כי יש רק אחת בנתיים, לפי מה שראיתי.

חכה עוד חודש בערך, הם כבר אמורים להוציא. D:

black robe

New member
מישהו כאן גר במקרה בעמק חפר?../images/Emo63.gif

תשלחו מסר, פליז
אנחנו עוברים לגור שם בקיץ, ואני קצת מפחדת (בית-ספר חדש, חברים חדשים...) ואולי אוכל לדבר עם מישהו כאן אז תשלחו מסר....

InBaR 85

New member
עמק חפר?

אני גרה די קרוב
זה אזור ממש נחמד אין לך מה לדאוג
אני גרה רבע שעה משם...איפה את גרה עכשיו?

למעלה