חברתי

ToryMaster

New member
אפשר להתדיין על זה שנים

הרי באת לקריאה עם דעה מגובשת, הסיכויים שהיא תשתנה נמוכים וכן הלאה. הנקודה היא שאת לא יכולה לבקר ועוד בכזו נחרצות משהו שלא ניסית אפילו, וזה מה שעושה את הביקורת ללא הגיונית, מבינה?

טוב תאמת שאני די מבינה ת'גישה שלך כי

אני פשוט מכירה את עצמי, ואם אני יגיד: חברים שלי קראו ואמרו שזה משעמם=דניאלה קראה ואמרה שמשעמם. כאילו אני ממש יודעת שזה נכון, ושאם הם לא אהבו אני לא אוהב. זה כזה כאילו אני כבר קראתי באיזהשהו אופן, בשבילי, כאילו. אתם לא מכירים ת'קטע הזה.. אבל בסדר, לא משנה.

מיניונט

New member
הממ

אני ממש לא נהניתי מארטמיס פאול, זה די שיעמם אותי, אבל לא הייתי נהנית ממנו יותר בגיל 8 מאשר עכשיו =\ להגיד שארטמיס פאול זה לילדים קטנים זה בשבילי כמו להגיד שהארי פוטר זה לילדים קטנים - שטות מוחלטת בעיניי לפחות. (שוב, ההשוואה היא לא מבחינת רמת הספרים שלדעתי שונה לגמרי, בעיניי הארי פוטר הרבה יותר טוב, אלא מבחינת התאמת הגילאים)

Guid

New member
XDDDDD יש בזה משהו

אבל זה ספר ממש יפה! נכון, הוא באמת מיועד יותר לילדים, אבל היי- גם הארי פוטר התחיל כספר כזה. /tapuzforum/images/emo6.gif זה ספר ממש זורם עם הומור חביב ועלילה מקורית בהחלט. ממליץ לך גם! (תצפי לחפירה על זה במסנג`ר כשאני אהיה בבית בע``ה).

Guid

New member
אני קניתי את השניים הראשונים בסדרת

`ארטמיס פאול`. הראשון ממש חביב ואני מתחיל את השני עכשיו.

hpgirl3

New member
"צלה של הרוח" אחד הספרים המרתקים ביותר!

שווה כל רגע! תהני...

המסכה3

New member
בני גורן הוא השטן../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif../images/Emo190.gif:-

לא הוא יכול להושיב את השטן בפינה כמו ילד קטן. ייובל רוצה לעשות אליו אבדה קדברה. יובל רוצה עוד לב"ק. יובל תוההלמה הוא מדבר בגוף שלישי

Jemma7

New member
../images/Emo201.gif

כי בני גורן הרס לכולנו את הילדות ולדבר בגוף שלישי זה כיף

The Immortal Me

New member
LOL../images/Emo210.gif

הגעתי למסקנה שה"נשארים מעודכנים" יותר חסכוני. [שולחת שירות ספיישל, בכל זאת]

למעלה