חברתי

Yvaine

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

זהו השרשור החברתי, הידוע גם כשרשור ה
של פורומינו הקט. והפעם: חזרה ללימודים! אם אתם רוצים לחלוק איתנו כמה שאתם מתוסכלים מסיום השביתה או את הדעות הפוליטיות שלכם, אם ציירתם משהו ממש יפה במחברת בשעור מתמטיקה, אם יש לכם תמונות מפלילות של רן ארז (בצחוק, בצחוק!) או ששמעתם שמועה מגניבה בנושא (דוחים את מחזור הגיוס הראשון, אגב. וזו לא שמועה, זה היה בעיתונים!) - זה המקום! זכרו:
אם השתרבבה הודעה על הספר השביעי יש לסמנה באמוטיקון
בכותרת, אותו רושמים כך: |ספוילר|. נמחק כל הודעה שלא תסומן, ראו הוזהרתם
.
אם ההודעה הזו לא קופצת יותר
או הפכה לשרשורפלצת
, שלחו לאחת מאיתנו מסר ונטפל בה
.

הורידו לי את הגשר@#$%!../images/Emo54.gif

זה היה כזה מוזר.. אבל עכשיו יש לי פלטה 24 שעות ביממה! וכל הפה שלי מלא רוק ואני לא יכולה לדבר...

ליליאן15

New member
וואי מזל טוב!

כמה זמן היה לך גשר? גם לי הורידו בקיץ לא מזמן עברתי לפלטה רק בלילה
אבל אני מכירה את ההרגשה, זו הרגשה ממש מגעילה אבל מתרגלים. אחרי שתעברי לרק ללילה הפה שלך יתמלא רוק עוד פעם...חחחחח

YaYa07

New member
וול,

אני יכולה לנחם אותך בזה שתוך כמה ימים מתרגלים, באמת. זה ממש מציק בהתחלה, ובקושי אפשר לדבר, שלא לדבר על לאכול, אבל תוך שבוע כבר תשכחי שזה בפה שלך. והיי, לפחות אין לך גשר יותר!

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifעינב!

ראיתי את ההודעה הזאת מקודם אבל הייתי באותו זמן גם בפורום אבריל וחשבתי שזה היה שם
הייD:

היי!../images/Emo54.gif

גם אני רק ראיתי אותך אתמול.. אני מסתכל על ההודעות ואני פתאום רואה כובע של שף ומבינה שאת את... ברוכה הבאה!

מה יא

New member
עינוי! עינוי! שיגמר רק עוד שנה וחצי../images/Emo7.gif../images/Emo96.gif

ארגגגגג טיפולים אורטודנטים סאקס! ומזל"ט לך..

מזל טוב! זה באמת מוזר,

נכון מרגישים כאילו אין לך שיניים? XD
לפחות ככה אני הרגשתי..

oriane5

New member
תראו מה הכנתי!

שבוע שעבר שיעמם לי בטירוף, אז עשיתי סימנייה מהפאנארט של makani!

or19951

New member
איזה יפה! אממ כנס../images/Emo163.gif

אתה יכול לשלוח לי לינק מהמקום שבו לקחת את התמונוות?

oriane5

New member
מפה...

http://makani.deviantart.com/art/Leaky-s-Widget-pics-46664400 אבל זה לא מחולק שם כמו שאני עשיתי בשביל סימנייה דו צדדית, אז אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי את המייל שלך במסר ואני אשלח לך את התמונות. אם תיכנס לקישור של הגלריה של היוצרת דרך הקישור ששמתי יש עוד מלא פאנארטים וסתם שטויות ממש ממש יפים, אני ממליצה!
ודרך אגב... אני בת

למעלה