חברתי

ToryMaster

New member
חברתי../images/Emo28.gif

מתוך תקנון הפורום: שרשורים חברתיים [שהם בעצם שרשורי אוף – טופיק] יפתחו בכל פעם שהשרשור הקודם יעלם מן האופק (והעמוד), אנא העבירו לשם שיחות אישיות שחשוב לכם לקיים על גבי הפורום וכל הודעה אוף טופיקית אחרת. השרשורים החברתיים יסומנו על ידי האייקון
. שרשורי ימי הולדת וכו´ מקומם בהודעה חדשה, לא בחברתי, שימו לב. ספוילרים: 1. ספוילר - כל פרט שקשור לעלילה ו/או משפיע עליה באופן כלשהו ו/או חושף פרטים לגבי דמויות שלא היו ידועים עד כה, נחשב כספוילר. 2. כל הודעה שכוללת בתוכה ספוילר, תסומן בכותרת באייקון: (או לנוחיותכם:
). הודעות שלא יסומנו באייקון הזה, ימחקו מהפורום. 3. אין לכתוב ספוילרים בכותרת! הודעות כאלה ימחקו. 4. גולש שלא יסמן ספוילרים, יוזהר במסרים. לאחר שלוש אזהרות, יחסם הגולש באופן זמני מהפורום. מכיוון שהספר השביעי עוד לא יצא, נבקש לסמן כספוילר כל הודעה שיש בה מידע לגבי הספר שרולינג חשפה. אין הכוונה לתאוריות או רעיונות שלא אוששו, אלא לפרטים שרולינג חשפה בראיונות, בתקשורת ובאתר שלה. בנוסף, תאוריות על הספר השביעי ["אני חושב שאני יודע מי זה רא"ב", "אני חושב שהארי ימות!"] יש לסמן באיקון ה
(). במידה וההודעה מכילה גם ספוילר וגם תאוריה, אנא הוסיפו את שני האייקונים לכותרת ההודעה. כמו כן, תקנון הפורום לעיונכם - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=160&a=54918&c=976&sc=0&ssc=0 . שבוע טוב

פלאפאל

New member
מי מרחיבה כאן מחשבת ישראל?

אני פשוט בשוק לגלות שאני לא החנונית היחידה XD ספרו איזה נושאים בחרו לכם! אגב, למישהי יצא צדק חברתי?

Heirloom

New member
אוי

בדיוק היום התחלתי ללמוד את זה, וזה מקצוע חובה שיש בו בגרות של יחידה אחת בסוף השנה לכולם, וזה נראה כמו שטות אחת גדולה בינתיים. אני מבין שאת חושבת שזה לא?

פלאפאל

New member
אוי נכון, הפכו את זה לחובה ../images/Emo2.gif

השנה שאחרי הייתה השנה הראשונה שזה היה חובה. אני עוד עשיתי את זה מתוך בחירה... אמ, בעיקרון היחידה שאתם עושים היא די שטויות. כאילו, היא נחמדה, אבל ממש לא בליגה של היחידות הבאות. היחידות 2-5 פשוט מרתקות. הראשונה היא די סתם עוד מקצוע וזה נורא קל, כמו לתת לך 95 בתעודת בגרות במתנה. מצד שני, את היחידה הראשונה עשיתי עם מורה נוראית שלא הייתי קונה גם בשוק הפשפשים והיא הייתה בסדר. אז יכול להיות שאתה גם תהנה מזה
זה לא מתוחכם במיחד ולא מצריך הרבה מחשבה. לעומת היחידות הבאות, לפחות, ששם לומדים אפלטון, אריסטו, רמב"ם וכל-כך-הרבה-מקורות-יהודיים-עתיקים-יותר-ופחות-שאני-באמת-לא-זוכרת-את-כולם. מה שכן, זה גרם לי ממש להעריך כל מני רבנים ורבות (למדנו גם ממקורות רפורמיים, על לילית בעיקר) שאחרת לא הייתי מקשיבה להם בכלל. אני לומדת השנה טוב ורע בתרבות ישראל ומשבר האמונה בעת החדשה. תגידו שזה לא נשמע טוב

DearPrudence

New member
אני../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

במחצית א' נלמד שמונה פרקים לרמב"ם והמשיך את "ובחרת בחיים" משנה שעברה במחצית ב' נלמד מעגלי שייכות (ששמעתי שיש בו קטע עם ג'ון לנון:0) וחלונות חג. ועל הנושאים האלה יהיה לנו 3 יח"ל השנה. שנה הבאה נלמד על אהבה (ספר מסוים, שכחתי את שמו) ויהיה לנו חצי יח"ל כנראה על 3 הצגות שנראה וסיור לימודי:].

battle metal

New member
אני הרחבתי.

אבל אצלינו זה היה מחשבה ומוסר..משהו מקביל למחשבת ישראל.

את צריכה לרענן את תוכן ההודעה שלך

"מכיוון שהספר השביעי עוד לא יצא, נבקש לסמן כספוילר כל הודעה שיש בה מידע לגבי הספר שרולינג חשפה. אין הכוונה לתאוריות או רעיונות שלא אוששו, אלא לפרטים שרולינג חשפה בראיונות, בתקשורת ובאתר שלה. בנוסף, תאוריות על הספר השביעי ["אני חושב שאני יודע מי זה רא"ב", "אני חושב שהארי ימות!"] יש לסמן באיקון ה
(). במידה וההודעה מכילה גם ספוילר וגם תאוריה, אנא הוסיפו את שני האייקונים לכותרת ההודעה."

uw213

New member
חיחי

היום בשיעור מדעים למדנו על אבני בזואר! לא ידעתי שהאבנים האלה באמת קיימות בעולם, חשבתי שרולינג המציאה אותם! ארר זה הורג אותי, באמת יש אבן שמגנה מפני רעלים! בבקשה אל תגידו לי שאני היחידי שעש היום לא ידע שיש באמת בזוארים בעולם. אה, דרך אגב, מה עם הסטטיסטיקות החודשיות של אוגוסט?

למעלה