ToryMaster
New member
חברתי../images/Emo28.gif
מתוך תקנון הפורום: שרשורים חברתיים [שהם בעצם שרשורי אוף – טופיק] יפתחו בכל פעם שהשרשור הקודם יעלם מן האופק (והעמוד), אנא העבירו לשם שיחות אישיות שחשוב לכם לקיים על גבי הפורום וכל הודעה אוף טופיקית אחרת. השרשורים החברתיים יסומנו על ידי האייקון
. שרשורי ימי הולדת וכו´ מקומם בהודעה חדשה, לא בחברתי, שימו לב. ספוילרים: 1. ספוילר - כל פרט שקשור לעלילה ו/או משפיע עליה באופן כלשהו ו/או חושף פרטים לגבי דמויות שלא היו ידועים עד כה, נחשב כספוילר. 2. כל הודעה שכוללת בתוכה ספוילר, תסומן בכותרת באייקון: (או לנוחיותכם:
). הודעות שלא יסומנו באייקון הזה, ימחקו מהפורום. 3. אין לכתוב ספוילרים בכותרת! הודעות כאלה ימחקו. 4. גולש שלא יסמן ספוילרים, יוזהר במסרים. לאחר שלוש אזהרות, יחסם הגולש באופן זמני מהפורום. מכיוון שהספר השביעי עוד לא יצא, נבקש לסמן כספוילר כל הודעה שיש בה מידע לגבי הספר שרולינג חשפה. אין הכוונה לתאוריות או רעיונות שלא אוששו, אלא לפרטים שרולינג חשפה בראיונות, בתקשורת ובאתר שלה. בנוסף, תאוריות על הספר השביעי ["אני חושב שאני יודע מי זה רא"ב", "אני חושב שהארי ימות!"] יש לסמן באיקון ה
(). במידה וההודעה מכילה גם ספוילר וגם תאוריה, אנא הוסיפו את שני האייקונים לכותרת ההודעה. כמו כן, תקנון הפורום לעיונכם - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=160&a=54918&c=976&sc=0&ssc=0 . שבוע טוב
מתוך תקנון הפורום: שרשורים חברתיים [שהם בעצם שרשורי אוף – טופיק] יפתחו בכל פעם שהשרשור הקודם יעלם מן האופק (והעמוד), אנא העבירו לשם שיחות אישיות שחשוב לכם לקיים על גבי הפורום וכל הודעה אוף טופיקית אחרת. השרשורים החברתיים יסומנו על ידי האייקון