אה, גם אני לא יודעת איך זה להרחיב, אז אני מצטרפת לשאלנ. אבל בינתיים זה די מעניין
H halloo New member 7/9/07 #75 אה, גם אני לא יודעת איך זה להרחיב, אז אני מצטרפת לשאלנ. אבל בינתיים זה די מעניין
M mezzosopran New member 8/9/07 #87 פיזיקה!!!!! כן תרחיבו! זה ממש מעניין! אם אהבתם את זה ביוד, זה נהייה הרבה יותר מעניין ביא ויב. ממליצה בחום!!!!
פיזיקה!!!!! כן תרחיבו! זה ממש מעניין! אם אהבתם את זה ביוד, זה נהייה הרבה יותר מעניין ביא ויב. ממליצה בחום!!!!
O Orion132 New member 7/9/07 #72 לוצ'אנו פברוטי 1935-2007 ../images/Emo16.gif לזכר אחד מגדולי הטנורים בהיסטוריה האנושית.
O Orion132 New member 7/9/07 #80 זה טווח צלילים או, לחלופין, זמר ששר את טווח הצלילים הזה. כמו סופרן, בס וכאלה... הכוונה לזמר אופרה.
ת תראו זו אני New member 7/9/07 #81 לא בהכרח זמר אופרה! טנור זה בנים ששרים גבוה... בס זה בנים ששרים נמוך סופרן זה בנות ששרות גבוה ואלט זה בנות ששרות נמוך!
לא בהכרח זמר אופרה! טנור זה בנים ששרים גבוה... בס זה בנים ששרים נמוך סופרן זה בנות ששרות גבוה ואלט זה בנות ששרות נמוך!
T ToryMaster New member 7/9/07 #82 לא, טנור זה טווח צלילים, כאמור אנשים קוראים לזמר ששר בקול טנור גם "טנור", אבל זה לא אומר שזה סוג אדם, וזה לא אומר שהחלוקה היא פשטנית כל כך, טנור גברי הוא עדיין די נמוך.
לא, טנור זה טווח צלילים, כאמור אנשים קוראים לזמר ששר בקול טנור גם "טנור", אבל זה לא אומר שזה סוג אדם, וזה לא אומר שהחלוקה היא פשטנית כל כך, טנור גברי הוא עדיין די נמוך.