חברתי

ToryMaster

New member
חברתי../images/Emo28.gif

בקצרה: כל מה שלא קשור לנושא הפורום יש לשרשר לכאן, מה שאתן לא תשרשרו אנחנו נשרשר או נמחוק לפי בחירתנו ושיקול דעתנו. ספוילרים - לסמן בכל הודעה מחדש, ולא לכתוב בכותרת ההודעה. לא מנצל"שים פה, אם חסר לכם שרשור נצל"שים - שלחו מסר ובקשו שנפתח. שבוע טוב.

DearPrudence

New member
טוב.. יש לי כבר מערכת שעות:|.../images/Emo41.gif

אני מסיימת פעמיים שעה 6, פעם אחת שעה 7 פעמיים שעה 8 ופעם אחת שעה 9. אין לי מושג מה השעות האלה אומרות כי הבית ספר שלי לא משהו><. ואני כל יום מתחילה ב-8 ואני צריכה להיות על ההסעה ב-7 ועשרה:|.
.

poka hontas

New member
סיימתי תיכון מזמן אבל עדיין

מה זה השעות האלו קצת שעות פנאי משהו. ןבאיזה כיתה את לעזעזל שיש לך מערכת עמוסה כ"כ?

DearPrudence

New member
עולה לי"א../images/Emo41.gif

וגם קיצצו לנו את ההפסקות השנה. אוף זאת הולכת להיות שנה רעה:(

kordilia snake

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo190.gif../images/Emo12.gif גם אני עולה לי"א אבל אין מצב שתהיה לי כזאת מערכת. באיזה מגמות את?

DearPrudence

New member
ביולוגיה ומחשבת ישראל../images/Emo41.gif

כל אחת מהן בנפרד 7 שעות. 6 שעות מתמטיקה, 5 אנגלית, 4 היסטוריה.. וכו' וכו'..

poka hontas

New member
טוב אז יש לכם שעות אקסטרא

אני זוכרת שממש שאנתי את כיתה י"א בגלל שבשנה הזו יש את הכי הרבה עומס מבחינת שעות שבועיות וכאלה. אבל באמת תהני כמה שאת יכולה. הימים בתיכון הם הימים הכי כיפים שהיו לי זה אומנם נשמע קלישאה אבל זה ממש אמיתי. וזה גם עובר מהר, תחשבי מה זה שנתיים לימודים עם מלא מלא חופשים באמצע לעומת שנתיים בצבא? בתיכון יותר כיף את לא צריכה לתת דין וחשבון לאף אחד. (וביולוגיה זה ממש כיף, אני ממש אהבתי
) תהני.... ובהצלחה!

פלאפאל

New member
למדתי שניהם שנה שעברה. (גם מקווה שתקראי?)

השנה אני לומדת טוב ורע ועוד איזה משהו, עוד לא אמרו לנו מה. אם את צריכה משהו ברמב"ם יש לי יייםםםםם חומר ואני נורא אוהבת את זה. החומר בעצמו מעצבן כל כך שאת עומדת לשרוף לו את הספר בערך ולעשות הפגנות נגדו (מה אישה זה רק למין?! סליחה יא פרמיטיבי?!?! לך תנוח!), אבל בסופו של דבר זה מעניין וקשה להתווכח עם הרעיונות שלו בגדול. אה, ותגלי שכולכם בהמות
הוא היה די ישיר בקטעים של לקלל את כולם. (יייווו איזה זכרונות. שעות על שעות שנשארנו אחרי בית ספר עם המורה והתווכחנו למוות עד שמישהו היה חייב ללכת. איך היה מצחיק! "...כלומר, מי שמספר הרבה בדיחות הוא בהמה." "מה בהמה?! איזה גרוע הרמב"ם הזה." "הוא לא גרוע! אי אפשר להגיד עליו שהוא גרוע. רק דברים כמו, אמ... 300 גרוע!" "300 סרט חרא!" "את סרט חרא!" "לא, אני כבר בהמה!" אבל באמת, אם יש לכם כיתה טובה ואינטיליגנטית, שיודעת לעשות דיון וויכוח ככה שכולם ידברו ויתפלספו גם כשזה נשמע הזוי לגמרי, ומורה שמבין משהו מהחיים שלו - את עומדת להנות. ובגדול.)

dolev1994

New member
יפה לך

אני מסיאני כית הח' מסיים פעמים13:30 מסיים פעם אחת 14:30 פעמיים 12:45 ופעם אחת 12

סמיילי8

New member
היתכן שאני ראשונה? ../images/Emo191.gif

מרגששששששש מממש!! סתם. התחלתי ב28 בצפר, וזה היה ממש מוזר, הכל ממש הזכיר לי את הוגוורטס1! [הייתי מתה להיות בהגוורטס, אבל נשאר לי רק לפנטז בנתיים.. :( ] ואני וחברה שלי החלטנו לחשוב אם הבצפר שלי היה הוגוורטס איזה חדר היה כל חדר אז הקיוסק זה חדר הנחיצות, או השירותים חח והמכונת שוקו זה הארונית המעלימה [ככה קוראים לזה נכון? אנלא זוכרת?..] והמשרד של המנהל זה כמובן המשרד של דמבלדור.. ומיינו לנו את הכיתות מחדש אז הרגשתי כמו במיון שעושים בהוג'.. אני מכורה קשותתתתתתתתת

מי שרוצה המלצה לסרט

שילך ל-"הנעלם". זה מן מותחן-בדיוני שאמנם אין בו אף מפורסם, אבל שני שחקניו הראשיים - ובמיוחד הצלע הנשית - פשוט נהדרים. אז אם יוצא למישהו - אני בטוחה שהוא יהנה..

InBaR 85

New member
יו תודה אני באמת מחפשת המלצה..../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif

זה מבוסס על ספר במקרה?

לא חושבת,

אבל נדמה לי שזה רימייק לאיזה סרט שבדי
מלפני כמה שנים.. הנה הקישור ב-IMDB http://www.imdb.com/title/tt0435670/

למעלה