חברתי

ToryMaster

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

בקצרה: כל מה שלא קשור לנושא הפורום יש לשרשר לכאן, מה שאתן לא תשרשרו אנחנו נשרשר או נמחוק לפי בחירתנו ושיקול דעתנו. ספוילרים - לסמן בכל הודעה מחדש, ולא לכתוב בכותרת ההודעה. לא מנצל"שים פה, אם חסר לכם שרשור נצל"שים - שלחו מסר ובקשו שנפתח. שבוע טוב.

InBaR 85

New member
סוף סוף

עוד 150 עמודים ,בשעה טובה אני אסיים את הספר
אבל שחושבים על זה,אני לא רוצה לגמור אותו

Gummy Bears

New member
מזל טוב?

הוא לא באמת יגמר, תוכלי לקרוא אותו שוב ושוב ושוב. אל תתני לחשש מהסוף למנוע ממך להמשיך. (זה בוודאי לא אקטואלי יותר וגמרת מזמן.)

isf con

New member
אירוע בניית והחרבת קרתגו בחול!

ב-30/8 יערך בחוף פרישמן בתל אביב אירוע חוף של האגודה הישראלית למדע בדיוני ופנטסיה, תחת הססמה "את קרתגו יש להחריב". אירוע החוף יחל בשעה 16:00 וימשך עד שעות הלילה המאוחרות. מקום התכנסות - ליד סוכת המציל הנמצאת בקרבת הירידה מהטיילת, מול הקיוסק "חופרישמן" (הירידה מהטיילת נמצאת בדיוק מול רחוב פרישמן). מקום האירוע יסומן בדגלים. במסגרת האירוע תתקיים תחרות בניית והחרבת קרתגו בחול - בניית העיר כולה מחול, ולאחר מכן החרבתה בצורה יצירתית. את קרתגו ניתן לבנות/ להחריב בצוותים קטנים (עד 5 אנשים), בזוגות או ביחידים. הקרתגו המושקעת ביותר, שתוחרב בצורה היצירתית ביותר עם הינתן האות, תזכה את בוניה ומחריביה בפרס סמלי. בנוסף יתקיים במקום משחק טריוויה, ובשעות הערב המאוחרות יותר, יתקיים משחק "ברון מינכהאוזן", שבו נדרשים המשתתפים לשקר ולהמציא סיפור יצירתי תוך כדי מענה לשאלות המסובכות של היושבים במעגל. הסבר מפורט של המשחק ינתן במקום. את האירוע ילוו שתייה קלה וכיבוד קל. מחיר האירוע - 20 ש"ח לציבור הרחב, ו-10 ש"ח לחברי אגודה ישראלית למדע בדיוני ופנטסיה. אין צורך להירשם מראש לאירוע. מומלץ להביא בגדים חמים לערב, בגדי ים, מגבות ושמיכות. במקום שירותים, קיוסקים ומסעדות. הוראות הגעה בתחבורה ציבורית: קו 4 של דן (מממסוף רדינג) : יש לרדת ברחוב בן יהודה 69 ומשם להמשיך ברח' פרישמן עד לחוף. תדירות: כל 5 דקות, לקראת שעות הלילה, רבע שעה, הקו פעיל עד 23:45. קו 4 של דן (מתחנה מרכזית תל אביב) : יש לרדת ברחוב בן יהודה 76 ומשם להמשיך ברח' עד רח' פרישמן וממנו עד לחוף. תדירות: כל 5 דקות, לקראת שעות הלילה, רבע שעה. הקו פעיל עד 23:45. קו 10 של דן (ממסוף רכבת מרכז) : יש לרדת ברח' בן יהודה 51, לחזור עד לרח' פרישמן ובו להמשיך עד החוף. תדירות: 15- 20 דקות, הקו פעיל עד 23:30 קו 18 של דן (ממסוף רכבת מרכז) : יש לרדת ברח' פרישמן 55 ולהמשיך ברח' עד החוף. תדירות: 5-10 דקות, בשעות הלילה, רבע שעה. הקו פעיל עד 23:45. הרחצה בחופי תל אביב מותרת עד לשעה 19:00. אין לרחוץ בים ללא השגחת מציל. אין האגודה אחראית לרוחצים בים. Carthago Delenda Est!

Yvaine

New member
נוּשי אלוהים! ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

ואני עדיין לא מאמינה שג'טרו היו מולי וניגנו את כל השירים המושלמים שלהם
! ונושי מלכת עולם וכיף לי איתה

noosh

New member
אהההה היה כזה מושלם!!!

טוב, לא מושלם כמו בטורי, כן? אבל עדיין היה נפלא כה!!! ויו, הוא כזה פסיכי, אין מצב בחיים שהוא מצליח לרוץ ולקפוץ ולבעוט באוויר ולא לאבד אף צליל!!! אני בקושי מנגנת בישיבה, מה זה הדבר הזה!!!! (היה את הקטע שהוא התחיל לנגן ב-thick as a brick, הקטע השני, ויש לי אותו בחוברת תווים ופעם פעם הייתי מנגנת אותו, זה היה מגניב כה!) ומעין זה שליטה
איזה כיף היה לראות אותך!!

Yvaine

New member
יש לך חוברת תווים של ג'טרו?!

|סגידה| מה הסיכויים שתלווי לי אותה?

monicasfh

New member
למי שביקר בארה"ב

אני נוסעת עוד שבוע וחצי לארה"ב, ואני ממש ממש (ממש ממש ממש) רוצה לקנות כל מני שטויות חמודות של הארי פוטר שם. כמו הבובה של האגריד שמדברת, וסוכריות ברטי בוטס וכל זה... יש פה מישהו שהיה ויודע איפה אפשר למצוא את כל זה? [ואם יש לכם המלצות לדברים לקנות שם של הארי פוטר - עוד יותר טוב!]

1כתר

New member
מחפשת לקנות את הספר ה-6 בעברית../images/Emo36.gif

אחותי איבדה לי את הספר ה - 6 בעברית, אם במקרה מישהו מכם רוצה למכור את הספר יד שניה והוא במצב סביר, אשמח. אפשר להיות איתי בקשר פה במסרים. תודה.

Gummy Bears

New member
יצירת אומנות של ממש! ../images/Emo126.gif

בהתקף הברקות ופרץ השראה, אני ויעלי (YaYa07) מצאנו את הסיפור האמיתי שמאחורי כתמי הדם שעל הברון המגואל! והיות ושתינו היינו במצב רוח יצירתי במיוחד, אף קיצרנו את הסיפור המלא לשתי שורות והכנו ממנו כפתור. יצירת האומנות מונחת כאן לפניכם, |הרמזדק| בגודל המותאם לתמונות תצוגה במסנג'ר |סרמזדק|. תודות וקרדיטים: השראה - כפתור ה"אני לא אצחק על הבעייה החודשית של רמוס". עיצוב - הפיינטשופ-פרו-8 הישן והטוב של נאמא. אה, ונאמא. רעיונות - נאמא ויעל! הוריי! תמונה של רוח רפאים - גוגל יקירי. פרצוף עצוב וכתמי דם לרוח הרפאים - עבדכן הנאמנה. כעת עזרו לנו להפיץ את הכפתור, כדי שהעולם כולו ידע לסלוח לברון היקר על גסות הרוח שלו ויבין שהיא מוצדקת! תגובות "אתן כאלה טיפשות!", here we come!

YaYa07

New member
כן...

כמו שאמרתי לנאמא, זה מה שקורה לנו ב-2 לפנות בוקר
אנא, אל תשפטו אנשים שחסרים להם שעות שינה.

למעלה