חברתי

oriane5

New member
חוץ מזה, זה פוטושופ

אני מכירה שתיים מהתמונות האלה עם האנשים האמיתיים זה לא אמה ורופרט.

טולי62

New member
הא באמת?

אז למה אפילו במגאזין שראיינו אותם, הם הודו בזה שהם זוג? ובנוסף עוד ראיתי סרט ווידיאו בעוד אתר שמראה את אמה ורופרט מתנשקים בבכורה . וזה לא פוטושופ של תמונה, זה ווידיאו ! אז חלאס, תקבלו את זה שהם זוג וזהו . S:

טולי62

New member
הא ועוד משהו מותק .

התמונות שצולמו הם תמונות שצולמו בפירוש שלםה מתנשקים, מפני שראיתי את אותן "תמונות" בסרט ווידיאו . אז חלאס, תקבלי את זה וזהו . S:

Deathler

New member
אז הם זוג, נו?

הרי אמרו לך כבר פה שידוע שהם זוג ושהתמונות האלה מזויפות (וגם אני בתור צלם די מקצוען שמתעסק עם פוטושפ די הרבה זמן אומר שהן מזויפות) בכל אופן אף אחד אמר שהם לא זוג. אותי באופן אישי זה לא מעניין.

oriane5

New member
תמונה אמיתית...

שימו לב לבגדים בשתי התמונות אותו דבר האמיתי זה של צ'אד מייקל מארי וסופיה בוש כמובן http://imalbum.aufeminin.com/album/D20060805/210969_LIFF7IXFFIEU1XDDLGRSQYIYC4INES_6_H144550_L.jpg http://img412.imageshack.us/my.php?image=43953775ck0.png

oriane5

New member
אם תפתחי את שני הקישורים תביני

זה התמונה האמיתי והמזוייפת, תשווי

The Walrus

New member
אני פונה ישירות למנהלים

השרשורים האלה לא קשורים לנושא הפורום (שעוסק בספר, ולא בסרט), בעיקר שפתחו כמה כאלה כי... שנייה תנו לי לחפש סיבה... אה, כי "באלי". השרשורים האלה תופסים מקום של דיונים מעניינים, ומורידים לעמוד השני הודעות שאנשים השקיעו בהם הרבה מחשבה, וכל זה בגלל שאמה ורופרט חברים, ומשום מה לא מספיקה הודעה אחת להודיע לנו על זה. לכן אני פונה למנהלים בבקשה למחוק את ההודעות, או להעביר אותם לשרשור חברתי. תודה.

ToryMaster

New member
להבא

כשאתה רוצה לפנות ישירות למנהלות, תחשוב על שני דברים: 1. סביר להניח שאנחנו יודעות מה צריך לעשות, ונעשה את זה לבד. 2. אם תפנה אלינו באופן אישי, תקבל תגובה הרבה יותר קונקרטית והרבה יותר ידידותית. ככה מתקבלת קצת התחושה שמצווים עלינו מה לעשות, ואנחנו מאוד לא אוהבות את זה. הכל בידידות.

YaYa07

New member
למה לא?

אני, בכל מקרה, העדפתי את שלומי., אבל אני מוכנה לחיות גם עם זה שבועז ניצח. אבל העיקר לא מרינה. וויהי!

למעלה