גם אני בצפון, זה לא תירוץ
ה המסכה3 New member 23/8/07 #19 עכשיו חזרתי ממופע../images/Emo168.gif ../images/Emo13.gifשל אוליארצ'יק קלפ ממיטב שירי כוורת. ברחבת במצפה הכוכבים , הטוב. ולילה טוב
עכשיו חזרתי ממופע../images/Emo168.gif ../images/Emo13.gifשל אוליארצ'יק קלפ ממיטב שירי כוורת. ברחבת במצפה הכוכבים , הטוב. ולילה טוב
G gili600 New member 23/8/07 #21 נכון שבא לכם לעשות לי טובה? יופי! תיכנסו לפה ותשלחו אסמס לפי ההוראות טוב?! (כן, כן אני יודעת שאין לי סיכוי ובלה בלה בלה) תודה רבהרבהרבהרבה מי שיישלח אסמס מקבל חיבוק מי שישלח שני אסמסים יקבל חיבוק ונשיקה על הלחי!
נכון שבא לכם לעשות לי טובה? יופי! תיכנסו לפה ותשלחו אסמס לפי ההוראות טוב?! (כן, כן אני יודעת שאין לי סיכוי ובלה בלה בלה) תודה רבהרבהרבהרבה מי שיישלח אסמס מקבל חיבוק מי שישלח שני אסמסים יקבל חיבוק ונשיקה על הלחי!
E Evil T New member 23/8/07 #22 יאי, אני הייתי בהופעה של ברט אנדרסון! ../images/Emo9.gif והייתי בשורה ראשונה! ולחצתי לו את היד! ואתם כנראה לא מכירים אותו
יאי, אני הייתי בהופעה של ברט אנדרסון! ../images/Emo9.gif והייתי בשורה ראשונה! ולחצתי לו את היד! ואתם כנראה לא מכירים אותו
I InBaR 85 New member 23/8/07 #23 אני מכירה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif איזה מגניב איך אני מפספסת דברים כאלו?
Y YaYa07 New member 24/8/07 #27 הו, וואו! יום אחד לא הייתי פה והכל מפוצץ הודעות חדשות. אמא'לה!!! בכל מקרה- חזרתי עכשיו ממיתופיה. היה ממש ענק, רק שחשבתי שעוד אנשים מכאן הולכים לבוא- כולם היו מMSN! אני עייפה. |הולכת לישון ולקוות שמחר לא יהיו עוד המון המון הודעות שאין לי כוח לקרוא|
הו, וואו! יום אחד לא הייתי פה והכל מפוצץ הודעות חדשות. אמא'לה!!! בכל מקרה- חזרתי עכשיו ממיתופיה. היה ממש ענק, רק שחשבתי שעוד אנשים מכאן הולכים לבוא- כולם היו מMSN! אני עייפה. |הולכת לישון ולקוות שמחר לא יהיו עוד המון המון הודעות שאין לי כוח לקרוא|
ח חביתת עין New member 24/8/07 #33 ../images/Emo84.gifהיה ממש מעולה...! פעם ראשונה שהייתי שם וממש נהנתי. סוף סוף עוד אנשים שאוהבים לקדוח כמוני על הספר
../images/Emo84.gifהיה ממש מעולה...! פעם ראשונה שהייתי שם וממש נהנתי. סוף סוף עוד אנשים שאוהבים לקדוח כמוני על הספר
Y YaYa07 New member 24/8/07 #36 אגב, שכחתי לציין ששמעתי עיוותים מטורפים לשמות. כאילו, יש דברים שאני יודעת שאני לא מבטאת נכון, אבל אלוהים... מה עשו שם לשמות של אנשים\דברים\מקומות!?
אגב, שכחתי לציין ששמעתי עיוותים מטורפים לשמות. כאילו, יש דברים שאני יודעת שאני לא מבטאת נכון, אבל אלוהים... מה עשו שם לשמות של אנשים\דברים\מקומות!?