חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

לעת לילה. ברוכים הבאים לשרשור ה-
הרשמי שלנו, הנקרא בשפת העם (והמנהלות) - "חברתי". לשרשור זה אתם מוזמנים לשרשר כל הודעה בעלת אופי אופי (|שנונה|), שאינה קשורה לנושא הפורום (כתוב בגדול למעלה, אם פספסתם). כל הודעה שמתאימה לתיאור הנ"ל - מקומה פה, ולא בשום שרשור אחר, לא בתור הודעה חדשה, ובטח ובטח שלא בתור נצל"וש ל
אנשים. הודעות שלא ישורשרו כראוי, ישורשרו או יימחקו על ידינו. כל הודעה המכילה ספוילר לספר השביעי יש לסמן בכותרת באייקון
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו. וכמובן, להקפיץ במידת הצורך
, אני צריכה ללכת לישון. לילה טוב

poka hontas

New member
אני ממש הרגע הייתי באתר של מיתופיה ו....

לא כ"כ הבנתי מה קורה שם... יש שם רק הרצאות על ספרות פנטזיה או שיש גם דוכנים וכל מיני דברים שהיו ב"יריד" שהיה לכבוד צאת הספר השביעי בת"א?

ToryMaster

New member
אני!

זה כנס שמתמקד במספר ספרים [אאל"ט כרגע זה ה"פ, שרה"ט, חומריו האפלים וקצת נרניה], יש הרצאות, יש הקרנות ויש פאנלים. אולי יהיו דוכנים של עמותות למיניהן [עמותה למד"ב ופנטסיה, שגרירות סאנידייל, דברים כאלה] אבל למיטב זכרוני זה לא ממש יריד עם מכירות ודוכנים כאלו, זה מתמקד יותר בתוכן ובהרצאות.\ בכל מקרה, מומלץ לבוא, זו חוויה שונה ולדעתי הרבה יותראינטימית ונעימה מהכנסים האחרים.

Billy Shirs

New member
יש לי שאלה

בתוכניה של מיתופיה ההרצאות כתובות במרווחים של שעה וחצי אחת מהשניה (10:00-11:30, 11:30-13:00 וכו') אבל כתוב שכל הרצאה היא 45 דקות. אז מה זה אומר בעצם? למה יש מרווח גדול יותר (או שכתוב לא נכון)? ואם ככה האם אפשר לראות שתי הרצאות שנקבעו לאותה שעה?

Gummy Bears

New member
אין אפשרות.

ההרצאות בנויות במרווחים כאלה כדי שיהיה זמן למרצים לענות על שאלות והערות של הקהל, כדי לאפשר זמן סביר בהגעה בין הרצאה להרצאה, כדי שתהיה הזדמנות להרחיב בנושאים שדיברו עליהם אם מישהו מעוניין, כדי שלא יצטרכו לקצר כל הזמן וגם כדי שיהיו כמה דקות לנשום בין ההרצאות. אי אפשר לרקוד בשתי הרצאות, וגם לא מכניסים מאחרים.

באמת רציתי לבוא אליה,

אבל כבר להרצאה של לילך אבני אני צריכה לצאת ממש ממש מוקדם, ואין סיכוי שאני יכולה *עוד* יותר מוקדם (אני צריכה רכבת, אוטובוס, הליכה ברגל.. סיפור).

mushig

New member
מצטער לאכזב אתכם../images/Emo10.gif

אני לא אוכל לבוא...
למה? כי אני הולך לחתונה של בת-דודה שלי!!!
(Unbeliveable)

spark120

New member
אני רצתי ללכת

אבל זה נורא רחוק מהבית שלי- בתל אביב- אני בצפון.. אבל יש את אייקון בסוכות...

למעלה