|חברתי

ToryMaster

New member
|חברתי../images/Emo28.gif

זהו שרשור האופטופיק של פורום הארי פוטר - הספר, אליו משרשרים את כל ההודעות שלא קשורות ישירות לנושא הפורום ["תראו, קניתי עכבר!", "יש לי דאודורנט חדש" ו"אכלתי שווארמה" למיניהן]. הודעות שלא תשורשרנה על ידי המשתמש, תשורשרנה או תימחקנה על ידי הנהלת הפורומים ובהתאם לשיקול דעתנו, ואני לא צריכה להגיד לכם מה אנחנו מעדיפות. תזכורות: ספוילרים - יש לסמן, ספוילר הוא כל פריט מידע על הספר השביעי, הפעילו שיקול דעת, כשאתם כותבים הודעה בנוסח "אז מה, הארי לא אכל פיצה גם בספר הזה, חבל" זה בהחלט ספוילר, אנשים לא רוצים לדעת מה סנייפ לא עשה, יותר משהם רוצים לדעת מה הוא כן עשה. שימו לב, הודעות שלא יסומנו ימחקו מיידית, אין פה מקום למחשבה בכלל, ואם זה יהפוך להרגל אנחנו בהחלט נשקול לחסום. תרבות דיון - מצרך חיוני בבואכם לגלוש בפורום, הודעות מתלהמות, שימוש בכינויי גנאי [כגון "מפגר", "טיפש", "אידיוט לך לעזאזל"] וכן הלאה ממש לא יתקבלו פה, אנחנו רוצות להיות מאוד ברורות בנושא. בנוסף, אל, ואני מתכוונת אל תנסו לעשות סדר ולהעיר לגולשים אחרים שעושים בעיות, נסיוננו לימד אותנו שכשגולש אחד עושה את זה לאחר, זה רק מוביל להסלמה והחמרה ב"מצב".

כנסו (=

אתמול,ברכבת חזור מעזריאלי, ישבו בספסל לידי 2 נערים, שאיכשהו,בעקבות הצלצול בפלא שלי (רוצה בנות...) הגיעו להארי פוטר, זה היה כזה מגניב לשמוע ברכבת 2 בחורים ששרים "סנייפ,סנייפ,סוורוס סנייפ,סנייפ סנייפ סוורוס סנייפ,דמבלדור!" התאטרון בובות הידוע מYOUTUBE. מעניין אותי אם הם גולשים כאן..אם כן,גלו עצמכם:)

YaYa07

New member
LOLLL

לי ולחברה שלי יש איזה קטע עם השיר הזה. ועם כל הפאפט פלס בעצם. אנחנו פשוט יודעות הכל בע"פ... "אאאהההההההההההההה . . . . "BOTHER

halloo

New member
LOL ../images/Emo6.gif

הסרטון הזה כל כך מצחיק, בכיתי למשך 10 דקות אחרי...סנייפוש

gili600

New member
הגעתי למסקנה שכשכ"כ משעמם לי עד שאני יושבת

ופשוט בוהה בדף של הפורום זה אומר שצריך לעבור אתר. עכשיו. עברתי לBR עד שיימאס לי

למעלה