חברתי

ToryMaster

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

זהו שרשור האופטופיק של פורום הארי פוטר - הספר, אליו משרשרים את כל ההודעות שלא קשורות ישירות לנושא הפורום ["תראו, קניתי עכבר!", "יש לי דאודורנט חדש" ו"אכלתי שווארמה" למיניהן]. הודעות שלא תשורשרנה על ידי המשתמש, תשורשרנה או תימחקנה על ידי הנהלת הפורומים ובהתאם לשיקול דעתנו, ואני לא צריכה להגיד לכם מה אנחנו מעדיפות. תזכורות: ספוילרים - יש לסמן, ספוילר הוא כל פריט מידע על הספר השביעי, הפעילו שיקול דעת, כשאתם כותבים הודעה בנוסח "אז מה, הארי לא אכל פיצה גם בספר הזה, חבל" זה בהחלט ספוילר, אנשים לא רוצים לדעת מה סנייפ לא עשה, יותר משהם רוצים לדעת מה הוא כן עשה. שימו לב, הודעות שלא יסומנו ימחקו מיידית, אין פה מקום למחשבה בכלל, ואם זה יהפוך להרגל אנחנו בהחלט נשקול לחסום. תרבות דיון - מצרך חיוני בבואכם לגלוש בפורום, הודעות מתלהמות, שימוש בכינויי גנאי [כגון "מפגר", "טיפש", "אידיוט לך לעזאזל"] וכן הלאה ממש לא יתקבלו פה, אנחנו רוצות להיות מאוד ברורות בנושא. בנוסף, אל, ואני מתכוונת אל תנסו לעשות סדר ולהעיר לגולשים אחרים שעושים בעיות, נסיוננו לימד אותנו שכשגולש אחד עושה את זה לאחר, זה רק מוביל להסלמה והחמרה ב"מצב". שכחתי משהו? שבת שלוש.

ronili92

New member
llallalla=]=]../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

my teacher told me that i can do my book report about harry potter!! wish me congratulations!! and good luck with my book report? sorry, i needed to express myself

ronili92

New member
thanks!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

if you ask who i am... I'm רונילי92 i have no Hebrew here... anyway, thank you!

black robe

New member
כן, אני יודעת, הבנתי את זה מהניק שלך../images/Emo3.gif../images/Emo63.gif

ואם כבר, יש לי שאלה: מתי היומולדת שלך? אני פשוט מרגישה שאני חייבת לפתוח לך שרשור כמו שאת פתחת לי! את כזאת חמודה!!

ronili92

New member
nm.. it's../images/Emo3.gif already pass../images/Emo122.gif

my birthday is 30/6 nm.. and.. happy birthday again =]=] (in delay) anyway:

Word Up

New member
אהאהאאההההא|מתלהב|

אנחנו קונים את החבילה המיוחדת הזאת עם כל הספרים של הארי פוטר

../images/Emo45.gif

כל מי שבא מהפורום- אפשר להיפגש קצת לפני שכל זה מתחיל (בתשע וחצי או משהו), מי שלא מכיר אחד השני- יכיר, וככה בהפסקה אפשר להסתובב ביחד... למישהו בא להיפגש לפני...?

../images/Emo24.gif

הי! גם אני הולכת להרצאה הזאת! היאח הידד!! (ויכול להיות שגם מאיה...!) אז שניה, מי עוד בא בכלל? כמעט ואף אחד לא בא מהפורום...! טוב, למי שבכל זאת מגיע, תשע וחצי (זה בסדר?). יהיו שם הרבה אנשים (אני חושבת), ואני לא ממש מכירה פנים, אז צריך מקום ספציפי...יש למישהו רעיון?

אני מגיע עם רוחית,

immortal spirit מהפורום. שנינו נפגשים במקום אחר, ומגיעים ביחד. אני שולח לך מסר עם הפלאפון שלי, כשתהיי שם תתקשרי/תשלחי SMS/תבררי איפה אני/תגידי איפה את. אבל בכלליות אני ורוחית לוקחים אוטובוס ישיר מעזריאלי למרכז רוזין. נחכה לכל 160!
~שולח לך מסר עם הפלאפון שלי~

למעלה