חברתי

ToryMaster

New member
חברתי../images/Emo28.gif

בכל מקרה, זהו השרשור החברתי של הפורום, כלומר, שרשור
, אוף או עוף (אפשר גם הוף אבל זה כבר מוזר מדי). זה המקום לשתף אותנו בכל חוויות היומיום שלכם, תכניות לסופ"ש, הצהרות אהבה (אפילו שיום האהבה עבר כבר, לאהבה אין רק יום אחד! או שאר קלישאות שכאלה), ועוד זוטות אופטופיקיות חביבות. נגיד, כל הזמן אני בטוחה שהיום יום רביעי, ורק יום שלישי, וזה מבאס. וגם מבלבל. לא יודעת ל-31 יותר מתאים יום רביעי מבחינת הצבעים. מעיק. אין לפתוח הודעות חדשות ולא לנצל"ש קיימות (בפרט לא את
אנשים), אלא להשתמש בשרשור הזה בלבד. הודעות שלא ישרושרו כראוי, ישורשרו או יימחקו ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. אם במקרה השתרבב לכם ספוילר לספר השביעי להודעה, אל תשכחו לסמן בכותרת באייקון
. הודעות שלא יסמונו - יימחקו. שרשור זה קופץ (וגם יינעץ). אם הוא כבר לא קופץ (כלומר, עברו 72 שעות), אנא שלחו לנו מסר ובקשו שרשור חדש.

רונילי92

New member
שבוע עמוס../images/Emo178.gif

הסבר:
זהירות, חפירה לפניך.
יש לי לגמור את העבודות באנגלית (מלאאא אנסינים)... להתחיל (ולגמור) את העבודה בלשון שכוללת:
גזרת שלמים
גזרת מרובעים
חפ"נ
חפי"צ ......ואיןןןן לי כח
...... ו.. יש לי לקרוא עוד 2 ספרים באגלית ולעשות עליהם בוקריפורט. (אבל קראת את הארי!)... כן, קראתי את הארי, אבל המורה
לא רוצה על הארי
אה... ואם זה לא מספיק לי לי גם מתמטיקה
**עצוב לי.**
**עמוס לי.**
**מנסה להתעודד.**
**מנתקת את עצמי המעולם החיצון כדי שאוכל לגמור את כל הדברים...........** אה.. וחם לי!
סוף חפירה

hodik

New member
היי היי היי, לאן נעלם החופש??.???

איזה באסה לך.....אני הייתי כל השבוע בצפון.... איכות חיים ברמות....

m i a o o

New member
למה היא לא מסכימה שתעשי על הארי פוטר?!

זה הרי לא ספר שכבר יצא בעברית ולא ספר שכבר עשו עליו סרט, אז ממה יש לה לדאוג?! העיקר שאת מבינה מה כתוב שם (ואת צריכה להוכיח את זה ע"י בוק ריפורט). כשהייתי בכיתה י' המורה רצתה שנקרא ספר באנגלית כדי שנוכל להיבחן עליו, והיא נתנה לי לקרוא את הספר השישי.

m i a o o

New member
למה להקשות סתם על התלמידים... מורה מעצבנת../images/Emo4.gif

Ben kun

New member
מישהו שלח לי מסר פרטי?>:../images/Emo69.gif

כי אם כן - בדיוק כשבאתי לבדוק אותו - תפוזבל נפלו - וכשעשיתי רענן - נעלם המסר >< מי ששלח - שישלח שוב >:

במטוטא - ...

אני לאהוב נאמא. כן, יש סיבה. ולא, אין לכם רשות לדעת את הסיבה.
.

uw213

New member
חתמו על העצומה

אני לא מאמין שיש הרבה אנשים פה שקראו את סדרת ארמדין, אבל בכל מקרה, בבקשה תהיו אנשים טובים ותחתמו על העצומה. המו"ל לא מוכן להמשיך לפרסם את הסדרה כי הוא חושב שאין לה קהל מספיק גדול, ואנחנו רוצים להוכיח לו אחרת. http://www.postool.com/petition.php?user=aniaza&id=1

uw213

New member
הא?!

ברור שאני לא אמיתי. אני סתם רובוט חייזרי מעולם אחר שבא להשתלט על העולם בעזרת עצומות מוזרות שאף אחד לא מבין למה הן קייימות. ועכשיו ברצינות, מה הייתה הכוונה שלך?

רולדההה

New member
ארמדין? חרב אלף הראמות? ../images/Emo98.gif

זה לא, כאילו, הספר הגרוע עלי אדמתו של אלוהים?

uw213

New member
חרב אלף הראמות באמת לא משהו

אבל נתתי צ'אנס לספר ההמשך, והוא הרבה הרבה הרבה יותר טוב (כן, אפילו מישהו טרח לערוך אותו!
.) הסוף של ממש הפתיע אותי לטובה (הוא ממש לא היה נוסחתי, המחבר הביא לשם ערים מעופפות ושערים לעולמות אחרים) והשאיר אותי במתח לקראת המשך הסדרה.

למעלה