חברתי

the ror

New member
שיואו כמה זמן לא הייתי...(שבועיים בערך אבל

עדיין...חחח), התגעגעתי. בקיצור, סיימתי את הספר אתמול וחזרתי רשמית לפורום...

סמיילי8

New member
../images/Emo191.gif היה לי חלום כ"כ הזוווווווי ../images/Emo58.gif

אני לא מפסיקה לחשוב על זה שפרד מת..וחשבתי לעצמי כמה פעמים אם יעשו על הסרט ה7 סרט, איך השחקן שמשחק את פרד יקח את זה.. כאילו שהוא מת.. חלמתי שאיכשהו היה לי את הטלפון שלהם והתקשרתי אליהם וזה היה משהו כזה-- אני- פרד\ג'ורג' [לא זוכרת, חח וזה מצחיק כי קראי לי להם פרד וג'ורג',לא איך שקוראים להם באמת] , הי, קראת כבר את הספר השיביע< ? פרד\גו'רג'- לא 1!לא קראתי עדיין!! אל תגלי לי מי מת!!! טוב,לא זוכרת יותר,אבל זה בהחלט היה מוזר.. גם אחרי שקראתי את הקטע בספר שהם בבית של בתילדה או איך שקוראים לה ,שהארי ראה איך וולמורט הרג את אמא שלו, חלמתי שאני הייתי הרמיוני, ואז וולדמורט עשה על הארי אברה קדברה ולא רציתי שהארי ימות, אז רצתי והגנתי עליו, כמו שלילי עשתה לו.. וחלמתי רק כי אני אוהבת את דניאל רדקליף

Ronis13

New member
באמת הזוי ../images/Emo58.gif לסוף

לחשוב שאחרי כל הקטע של הארי והרמיוני ביחד, היא התחתנה עם רון...

halloo

New member
בכל זאת (סוג של ../images/Emo58.gif)

הארי אמר לרון שהוא חושב על הרמיוני כאחות, ולא כחברה. מה הייתם עושים אם אחרי כל זה היא הייתה עם הארי? אני הייתי דופקת את הראש בקיר :(

Ronis13

New member
סיימתי את הספר!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

אחחח, סיימתי אותו לפני רבע שעה- איזה סוף!!!!!!!!
כל הכבוד לרולינג, אני מתחרט שרשמתי בשרשור התפקדות שהיא קצת סדיסטית..... טוב בכל זאת, פרד ולופין וטונקס.. אהבתי מאוד את האפילוג, ממש משמח ומראה שלפי דעתי יש עוד סיכוי לעוד ספר בסדרה (הרי הארי ממשיך לחיות והסיפור לא נגמר)!! ולקראת הסוף התחלתי להרגיש קצת חיבה כלפי סנייפ... שהוא בכל זאת בצד של דמבלדור... בקיצור, ספר אדיר!!

The T Shirt

New member
חזרתי ../images/Emo24.gif

אחרי שבוע באילת, כמה ימים שלקח לאחי לקרוא ועוד כמה ימים שלקח לי לקרוא.. סוף סוף סיימתי את הספר השביעי של הארי פוטר. מה שאומר שאני חוזר לפורום

Gummy Bears

New member
כבר הבעתי את עניין התנוך והרצפה במסנג'ר,

אז רק אציין
אחד שאתה מגדיר כ"גחגוך מנומס".

למעלה