חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

האבאנט שלי מת, לא כיף
מישהו יודע למה באמצע הגלישה, בלי שעשיתי שומדבר, הוא הליט להרוג את הג'אווה או משהו כזה? לא ברור. בכל מקרה, זהו השרשור החברתי של הפורום, כלומר, שרשור
, אוף או עוף (אפשר גם הוף אבל זה כבר מוזר מדי). זה המקום לשתף אותנו בכל חוויות היומיום שלכם, תכניות לסופ"ש, הצהרות אהבה (אפילו שיום האהבה עבר כבר, לאהבה אין רק יום אחד! או שאר קלישאות שכאלה), ועוד זוטות אופטופיקיות חביבות. נגיד, כל הזמן אני בטוחה שהיום יום רביעי, ורק יום שלישי, וזה מבאס. וגם מבלבל. לא יודעת ל-31 יותר מתאים יום רביעי מבחינת הצבעים. מעיק. אין לפתוח הודעות חדשות ולא לנצל"ש קיימות (בפרט לא את
אנשים), אלא להשתמש בשרשור הזה בלבד. הודעות שלא ישרושרו כראוי, ישורשרו או יימחקו ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. אם במקרה השתרבב לכם ספוילר לספר השביעי להודעה, אל תשכחו לסמן בכותרת באייקון
. הודעות שלא יסמונו - יימחקו. שרשור זה קופץ
(וגם יינעץ). אם הוא כבר לא קופץ (כלומר, עברו 72 שעות), אנא שלחו לנו מסר ובקשו שרשור חדש. עד כאן, המשך שבוע נפלא לכולנו!

noosh

New member
זהו, הספר לא פה ../images/Emo10.gif

השאלתי אותו לחברה שלי ובטח ייקח לה איזה חודש לקרוא אותו... אמנם ויתרתי על הרעיון של קריאה שניה בשבוע הקרוב (אין לי זמן), אבל בכל זאת, מרגיש מוזר שהוא לא כאן. כאילו משהו חסר כזה. (אינ נקשרת יותר מדי לספרים שלי
)

רונילי92

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif וואי גם אני ככה....!!

הבטחתי לאח שלי שאני שאיל לו את הספר, וברגע שהוא לקח אותו פתאום התחלתי להתחרט, ואמרתי לו שיתייחס אליו כאילו זה הספר שלו וזה..... אפילו לקחתי את העטיפה, ואמרתי לו להתייחס בעדינות לסימניה, שלא תתקמט יותר מדי ולא תתקפל..... עזבו אני פסיכית
וזה לא רק זה... אני פשוט מפחדת שהוא יחזיר לי... כי אני בטעות (נו, זה באמת באמת היה בטעות!!
) טוב.. אני בטעות הרסתי לו את הספר השישי.......... אבל אח שלי הוא לא אחד כזה
אח שלי חמוד!! יוווווווווווווווווווווווווו חם פה רצחח
אני מרגישה כמו אחרי המבחן בספורט
**עפה להתקלח עוד בערך 10 דקות אחרי שיסיימו**

gili600

New member
מזל טוב!! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo151.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gif

LiRs Lullaby

New member
מזל"ט לכולם ../images/Emo13.gif

ובמיוחד להארי, שצלח את גיל 17, והגיע לשיבה טובה. (גיל 27 אבל מה זה משנה
)

Ben kun

New member
../images/Emo7.gifלמהההה?!?!../images/Emo69.gif

מי בעד מפגש בקריון קריית ביאליק מחר? מחר נפתח שם הקולנוע החדש "גלובוס-מקס" וזה נראה ממש מגניב! בגלל שפשוט לא נותנים לי לצאת למפגשים אי-שם בת"א הרחוקה, אולי תוכלו לבוא אתם? [כן, בחלומות שלי, מפגש בהתראה של יום לפני? XD]

Vegetable Salad

New member
וואי נכון שזה מגניב? ../images/Emo42.gif

הייתי מתה לבוא אבל הבטחתי לחברה שנמצאת בחו"ל לחכות שהיא תחזור... היא גם בחו"ל וגם ישר חוזרת לראות את פוטר בתלת מימד ואני לא זה ולא זה. אי צדק.

Dana Argamen

New member
למישהו יש..

פאנפיקים קיציים וחביבים על ה"פ ? לא משנה באיזה שיפ (זה שלא יהיה סלאש) ? אם כן אנא שימו, נתקפתי ברצון עז לקרוא פאנפיקים אחרי שגמרתי את הספר ה7
האמת קראתי עכשיו אחד חביב ביותר, בהתחלה חשבתי שזה הולך להיות מוזר כי הוא היה על פרד והרמיוני [????] אבל מסתבר שכשמעוותים את הדמות של הרמיוני מקצה לקצה - היא יכולה להתאים לפרד ;] מי שרוצה - כנסו. ומי שישים קישורים לפאנפיקים - תודה

BaGirl

New member
מצטרפת לבקשה ../images/Emo13.gif (רצוי באנגלית)

גם אני אחרי השביעי פתאום ממש רוצה לקרוא פאנפיקים פתאום... והקישור ששמת לא פועל לי
תוכלי לשים שוב?

למעלה