חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

לחצתי על כפתור "הוספת הודעה" עוד לפני שהפורום עלה
מי אמר פראנואידית ולא קיבל (למרות שתכל'ס, נשארו לי עוד 27 עמודים, אז לא נראה לי שיש טעם להיות פראנואידית). אניוואי!! לא בזה עסקינן. ברוכים הבאים לשרשור החברתי של פורום הארי פוטר, הלא הוא שרשור המיועד לכל הודעות ה-
שלכם, החל מתכניות לסופ"ש ועד ל, אממ, לא יודעת, תכניות להשתלט על העולם? בקיצור - כל הודעה שלא קשורה להארי פוטר ושות' - מקומה כאן. אי לכך - הנכם מתבקשים לא לפתח הודעות חדשות ולא לנצל"ש הודעות קיימות (בפרט לא את
אנשים), כי זה לא יהיה נחמד ואנחנו נהיה עצובות. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. כמו כן, כידוע לכם - יש לסמן ספוילרים בכותרת באייקון
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו, אבל בחייאת, תהיו נחמדים ואל תהרסו לאחרים. חבל על עוגמת הנפש וכאלה. כמובן ששרשור זה קופץ
. אתם מוזמנים להקפיצו במידת הצורך. היה וחלפו להן 72 שעות-קריאה-מהנות והשרשור כבר לא קופץ, פשוט צרו איתנו קשר (מסרים יעילים יותר מינשופים), ואנו נפתח אחד חדש. סופ"ש נפלא לכולנו, ושבת שלום!

noosh

New member
סתם כי אני חייבת לחלוק -

זה נגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D: סורי, זה באמת עושה אותי שמחה. כאילו, שסיימתי, כן? עוד לא החלטתי מה אני חושבת לגבי כל זה, אני זוכרת שהיו חורים בעלילה שהרגיזו אותי תוך כדי קריאה, אבל כרגע אינ לא זוכרת מה הם. אינ משערת שאזכר בקריאה שניה וארשום לי. הרגיז אותי שידעתי כל הזמן מה הולך לקרות, לא בגלל ספוילרים (הצלחתי להתחמק!!) אבל בגלל שזה פשוט היה צפוי. אינ לא אפרט כי ההודעה לא ספוילרית, אבל זה פשוט היה לי כזה... אינטואיטיבי, וכל הזמן אמרתי לעצמי "נו, שיעלו על זה כבר" ולקח להם כל הזמן איזה 50 עמודים לעלות על זה וזה הרגיז אותי
. בקיצור - עוד לא החלטתי מה אני מרגישה לגבי זה. אבל העיקר שאני יכולה לחזור לכאן סופסוף!!

וואי זה באמת היה ספר צפוי לגמרי...

לדעתי סוף הספר והנושא המרכזי שעל שמו הספר הזה יצאו מוקרצים ויותר פאנפיק מאשר רולינג.. בכל מקרה, Welcome Back

Vegetable Salad

New member
נכון...

כל פעם שהתחיל איזשהוא פרק והם התחילו לדבר על משהו, היו דברים שהיו פשוט מובנים מאליהם, היה ברור מה יקרה איתם. ולמרבה הבאסה, מה שציפיתי גם קרה. ועם זה אלה דברים שלא יכולתי לחזות לחלוטין מראש והם היו נהדרים, אז לא נורא.

noamjen

New member
השימשונים!

כרגע חזרתי, היה גדול! עוד מישהו ראה?

uw213

New member
הכוונה היתה לסימפסונים?

אם כן, אז ראיתי. קרע אותי מצחוק.

Gummy Bears

New member
הצילוני!

אני טובעת בעזים מזורגגות שנפלו עליי משום-מקום ועכשיו אני צריכה להפטר מהן! וכל זה לא היה מפריע לי יותר מדיי, גם כן עזים, אבל כשזה עומד בדרכי לגמור את הספר, העזים הופכות לסיבה להתאבדות. אציו רעל עכברים.

למעלה