חברתי

wine forever

New member
נכון... בדיוק היום נזכרתי ../images/Emo9.gif

סליחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חיחי... ואני חייבת להודות שהוא חמוד בספר הזה...

P a d f o o t

New member
One last try ../images/Emo121.gif

Wish I could do this in hebrew.... Does anybody have the Draco Trilogy by Cassandra Claire in english? A link to a website where I can find it? it's really important.... thanks

YaYa07

New member
כן!

http://lifeascharlie.com/DT/ ורק שיהיה ברור- אני פשוט ישבתי שעות וחיפשתי את זה. עכשיו אני רק צריכה לסיים לקרוא
וזה פאקניג ארוך (החלק השני הוא 1000 עמודים. אלף!)

P a d f o o t

New member
Thank you!!!!!! ../images/Emo121.gif

I've read DD and half of the second one (can't remember which one's that) but I'll finish the book today, and I need to have something to read when I'm done. Again, thanks

YaYa07

New member
בכיף../images/Emo13.gif

אני עוד צריכה לעכל קצת את הספר, ואז אני אחזור לקרוא.. שבועיים ככה

רונילי92

New member
the second one is Draco Sinister

לא זוכרת איך קוראים לשלישי.
אבל יש לי את שלושתם במחשב באיזה קובץ
ואני לא קוראת אותם כי נוררררראאאאאאא ארוך פשוט אין לי כוח

P a d f o o t

New member
Draco Veritas ../images/Emo58.gif../images/Emo121.gif

It's long, but really good. As for the book, I've finished it yesterday (Sunday, 14:00 o'clock exactly.) and I LOVED it.... though it wasn't what I thought it'll be. The end is like too good and sweet, but other than that, it was great. Just one thing...... WHY FRED, WHY?!?!?!?!? Now the two loves of my life are dead...
I want hebrew!!! What time is it in Israel anyway??? I think around midnight....

IreeEena

New member
נמ.. שאלה P:

אתם יודעים אם תהיה השקה גדולה כזאת בתל אביב גם לספר שייצא בעברית? O:

Sheepy boy

New member
doubt it

החוזק מאחורי ההשקה הייתה שהיא הייתה עולמית ושידרו שידורים של רולינג קוראת (לפחות זה מה ששמעתי? לא הייתי שם) וגם אני מאממין שרוב הקניות ה"ישירות" של מעריצים הם באנגלית כלומר בגיל יותר צעיר פשוט סביר שאמא או אבא יקנו את הספר לילד.. בד"כ אנשים יותר בוגרים יקראו את זה באנגלית.. כשזה יצא

רונילי92

New member
סיימתי! סיימתי! סיימתי!

|אני להעתיק מיעל (YAYA) ולהעריץ ולאהוב את רולינג|

סיימתי.

לא יודע מה עם אנשים אחרים, אבל אני מרגיש איזה מין תחושה של ריקנות. שמונה שנים של הנאה וציפייה לפרק הבא הסתיימו ואין יותר למה לצפות.

Volldemort

New member
אוף.

בת דודה שלי גילתה לי מה עולה בגורלו של הארי (אם הוא מת או חי). ולחשוב שהצלחתי להגיע עד פרק 14 בלי לגלות ספוילרים!!!1!

אוף הכל פה ספוילרים../images/Emo7.gif

ואני במחסור בחשק לקריאה בזמן האחרון, ולכן לא מתחילה את השביעי כדי להנות ממנו כמו שצריך.
|סבכיין|

למעלה