חברתי

ToryMaster

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

תודו שהתגעגעתם להעתקות הבוטות שלי, תודו! במילותיה של אישה חכמה, קבלו את השרשור החברתי: טוב! שרשור זה הוא שרשור ה-
של הפורום (וכן, אם תהיתם אז האייקון נוסף לכאן לרוב רק כדי שיהיה עוד צבע בהודעה. אני משערת שלא תהיתם, לא נורא). זה המקום שלכם לחלוק איתנו חוויות, מחשבות, תהיות והגיגים, לספר לנו על הדברים שההורים הביאו לכם מחו"ל (קולווטר
), על החופש שלכם (והאנשים המגניבים שפגשתם), תכניות, תעודות, בגרויות או כל שאר הדברים האלה שלא קשורים לנושא הפורום בשום דרך שהיא. אין לפתוח הודעות חדשות בנושאי אוף, ואין לנצל"ש אותן להודעות קיימות. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. אם במקרה התגלגלה לכם הודעה שקשורה איכשהו לנושא הפורום ונוגעת לספר השביעי, זכרו את חוקי הסימונים! תאוריה:
. ספוילר:
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו!
. כמובן, שנזכיר את יכולתו של שרשור זה לקפוץ. הקפיצוהו במידת הצורך, ואם הוא לא קופץ, שלחו מסר לאחת מאיתנו, ואנו נדאג לפתוח אחד חדש. עד כאן, שיהיה לנו שבוע נהדר ונטול תאונות צבאיות אמן!

reuts88

New member
ראשונהההההההההההההההההה

אוף חזרתי עכשיו מהדרום... חם שם בטירוף... ענייני צבא

Guid

New member
גם אני.

נמאס לי ללבוש כל יום את אותם הבגדים ולציית להוראות מטומטמות... עוד חודשיים וחצי וחלאס...

ToryMaster

New member
מזל טוב

לדעתי זה לא סותר, אני גאה בחיילים שלנו ומוקירה אותם, אבל זה לא אומר שאני אוהבת את המערכת הזו.

זאת הכוונה -

יש הרבה דרכים לנסח כוונה כלשהי... צריך לחשוב כמה פעמים לפני פליטת אמירה בוטה שכזאת. אבל אני מתנחמת שכנראה זה בגלל הגיל - כשתתבגרי תביני... הצעירים הם מאוד "חדים".

רונילי92

New member
טוב

המחשב מת. אני מהפלא`. אי אפשר הרבה תוים ואי אפשר אנטר. מעצבן.

Guid

New member
ספרי לי על זה...

אני כבר שנה נכנס לכאן רק דרך הפלא`, יש לי אינטרנט חסום והוא חוסם לי את תפוז... אבל מתרגלים. מאיזה מכשיר את מתחברת? אני מנוקיה 3100. קטן וישן אבל יעיל בהחלט! ^_^

רונילי92

New member
אממ

בד"כ סוני אריקסון החדש.. אבל עכשיו האיימוד של אבא בסוני אני יכולה לראות איקונים

Guid

New member
אייקונים שנמצאים בתוך הודעה גם

המכשיר שלי יכול להראות, אבל אייקונים בכותרת אי אפשר. זה יוצר לי בעיה עם /tapuzforum/images/emo58.gif-ים, אבל חפיף... /tapuzforum/images/emo6.gif

למעלה