חברתי

LiRs Lullaby

New member
כן, גם זה ../images/Emo122.gif

איך אני תמיד שוכחת לומר דברים טריוויאלים.... ("היום יש לי יומולדת" -"וואי, את ממש זקנה". "אמ, mazal tov?" "אה, כה, גם זה וכו'")

LiRs Lullaby

New member
בחיי שיש לך את התיאורים הכי הזויים

ומתובלים בביטויים הכי מצחיקים שנתקלתי בהם בפורום. אני בטוחה שתהיי מדריכה, או מה שלא רצית להיות, מעולה. גילי עוד לא מונתה להיות ראש הממשלה, אבל אנסי קצב קיבל חנינה. טוב, לא בדיוק, רק עסקת טיעון שדי מוציאה אותו מהכלא, שם מקומו, אם היינו יודעים מה קרה שם, ובמידה והוא באמת זכאי, מה שלא נדע לעולם, אם הוא לא היה מחליט לקחת עסקת טיעון והולך לבית משפט כדי להוכיח את חפותו. סתם בקטנה.

Gummy Bears

New member
די, תמשיכי. ../images/Emo9.gif

וואו, זה חתיכת הספק בארבעה ימים. עוד משהו? באך קם לתחייה? לא? נא, אז לא שווה. מה אמרתי לגבי קונטרול פריק שחייבת לקרוא עיתון כל בוקר?

LiRs Lullaby

New member
*ממשיכה*

את בובה, את
ועדיף לא להגזים בקריאת עיתון כל בוקר, זה עלול לגרום לאולקוס או סתם למניה דפרסיה קלה שכזו. עדיף רק להתעדכן בסופ"ש ולא לשכוח למצוא את הילד של "ג'קי" בשביל האיזון
.

Gummy Bears

New member
~Grinning like a Cheshire cat~

סודוקו, תשחצים ופירמידות הגיון לשלטון ויהיה שגעון!
(וגם ג'קי.^^) זו הגזמה?
אני קוראת כל בוקר את העיתון הראשי ואת 24 שעות של ידיעות בערב, ובסופי שבוע את שבעה ימים, שבעה לילות, המוסף לשבת וכ'ו, אבל על הכלכלה והספורט אני מוותרת ("בוקר טוב עולם! הדולר צנח היום בשלוש עשיריות האגורה, הציבור מתבקש לעטות הבעת הלם גמורה ולאמר OMMT [ראשי תיבות של הו-מיי-מדד-ת"א!] תוך פעירת פה ונפנוף קרחת אלגנטי. אה, והרגע הגיעה למערכת ידיעה מסעירה: שחר פאר החליפה גרביים, עקב מותם של שלושה אנשים מאזור קריית ביאליק מהסירחון של הקודמות. הסיפור המלא וראיון בלעדי עם הגרביים לשעבר בעמוד 9 ["הרגשנו כאילו נזרקנו לפח הזבל של אלופת הטניס, כאילו הוטל עלינו עוול כבד שמונע מאיתנו לישון בלילות. מאז אני לא ישנה, לא אוכלת, וסובלת מצלקות לייד התפרים של העקב. שחר פאר הזו מחליפה אותנו כמו גרביים!"]).

LiRs Lullaby

New member
אוי, התגובה הארוכה שלי... ../images/Emo10.gif

אוף, דיברתי על הראיון עם שירה גבריאלוב, שהוריד לי את האייקיו... היא שמאלנית בגלל שהיא מזדעזעת (מתקרית האופנוען על הכביש), היא לא מתחברת לשיר על כור ההיתוך הישראלי (בטח לא שמעה עליו שם ברמת השרון) כי היא צברית.... מאיפה היא אמורה להכיר אנשים שבאו ממדינות אחרות? והיא כזה, כאילו, עושה מה שבא לה, וכזה, היא מנהלת ת'עניינים בבית.

GypsyGirl

New member
היא כ"כ מטומטמת

הכתבת מסכנה שהייתה צריכה לשבת איתה ולנסות לנהל שיחה אינטלגנטית.. רואים שהיא סבלה שם. אע, והשירה הזאת בכלל מסוגלת לומר משפט בלי להשתמש בכזה וכאילו בתור ניקוד?!

Jemma7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif

פשוט מזעזע איך שהוא יצא מזה כ"כ חלק. מאסר על תנאי!!! זה כ"כ כלום

Guid

New member
חה! קראתי את הכל ויצאתי מזה בחיים!!

אני אשכרה לא מאמין שיצאתי מזה בחיי- *מת*

Gummy Bears

New member
רגערגערגע,

שאני אבין, מישהו פתח את הסתימה בשוקת ועכשיו אפשר למות שם בנחת? למה לא מספרים לי כלום?

Guid

New member
למה שיספרו לך?

כולם רוצים למות ראשונים! /tapuzforum/images/emo6.gif

Jemma7

New member
עוד לא, אבל עובדים על זה../images/Emo8.gif

דיי נו, התגעגענו
הודעותייך המשעשעות חסרות פה

Gummy Bears

New member
יאי!

התגעגעו אליי. ~פורצת במחולות~ ואני משעשעת. ~פורצת ב... עוד מחולות?~ DDDDDDDDD: (מה, אני הייתי מצביעה לה).

Jemma7

New member
גם אני../images/Emo3.gif

כמובן שאחרי שהייתי משחדת אותה לתרגם את הספר השביעי עד סוכות, ובתמורה היינו מארגנים לה שלטון ה"פ למופת. נשמע דווקא דיל לא רע

למעלה