חברתי

noosh

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

שיו, כמה זמן לא פתחתי שרשור כזה
. תודו שהתגעגעתם
. טוב! שרשור זה הוא שרשור ה-
של הפורום (וכן, אם תהיתם אז האייקון נוסף לכאן לרוב רק כדי שיהיה עוד צבע בהודעה. אני משערת שלא תהיתם, לא נורא). זה המקום שלכם לחלוק איתנו חוויות, מחשבות, תהיות והגיגים, לספר לנו על הדברים שההורים הביאו לכם מחו"ל (קולווטר
), על החופש שלכם (והאנשים המגניבים שפגשתם), תכניות, תעודות, בגרויות או כל שאר הדברים האלה שלא קשורים לנושא הפורום בשום דרך שהיא. אין לפתוח הודעות חדשות בנושאי אוף, ואין לנצל"ש אותן להודעות קיימות. כל הודעה שלא תשורשר כראוי, תשורשר או תמחק ע"י אחת המנהלות, ובהתאם לשיקול דעתה. אם במקרה התגלגלה לכם הודעה שקשורה איכשהו לנושא הפורום ונוגעת לספר השביעי, זכרו את חוקי הסימונים!
תאוריה:
ספוילר:
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו!
כמובן, שנזכיר את יכולתו של שרשור זה לקפוץ
. הקפיצוהו במידת הצורך, ואם הוא לא קופץ, שלחו מסר לאחת מאיתנו, כמו שעשתה רונילי וכמו שאבי עשה (בערך), ואנו נדאג לכפתוח אחד חדש. עד כאן, שיהיה לנו תחילת סופשבוע נהדר!

../images/Emo41.gif יווווווווווווווו, אעאעאעאעאעאע!!!!!!!!../images/Emo41.gif

+
בבגרות בביולוגיה צריך לעשות 20 שאלות אמריקאיות, אבל מותר לטעות ב-2. ואני טעיתי ב-3!!! המורה: "אבי, למה אתה מבואס?" אבי: "כי טעיתי ב-3 שאלות, ומותר לטעות ב-2..." המורה: "מה, אתה לא יודע? לא קראת את ההוראות בתחילת המבחן? משרד החינוך הודיע שהשנה מותר לטעות ב-3 טעויות!!! יש לך 100!!!!!"
אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gummy Bears

New member
../images/Emo79.gif Go Avi! Go Avi! Go, go, go Avi! ../images/Emo79.gif

~ווהו~!1 קולה כבוד, גאון
. (אני אסביר לך למה משרד החינוך הרשה לטעות בעוד אחת. הם פשוט הוסיפו "מה הם תנאי המחייה הדרושים ליצור חי ע"מ לא להתפגר ולמות?" ולא היו בטוחים שכולם יענו נכון. א. נשימה, מזון, מניקור. ב. נשימה, מזון, פדיקור. ג. נשימה, מזון, לק-כאילו-כזה. ד. כל התשובות נכונות. ה. פח, פתאט, נשימה, מניקור ופדיקור). (הפקציזם משתלט על העולם, ראו הוזהרתם).

רונילי92

New member
חברתי חברתי!!!1../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

תודה נושי..!!!
כן נו, התגעגעתי, אז ביקשתי
תודהתודהתודה

אני. שונא. תינוקות!!!!!! ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

פשוט שונאאאאא!!!!! במיוחד כאלה שצורחים בשניה שעוזבים אותם!#$ סעמקמעק, מה אתה חושב לעצמך1?!? שצריכים להיות לידך 24/7?! - שב שחק עם הצעצועים שלך ותעזוב אותי בשקט@$^ כאילו יש לו חרדת נטישה, לתינוק המעפן הזה@!#^%%#*

חושבת שלא ניסיתי את זה?!??../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

אני מיואש כבר, עם דם רותח...

שירה 94

New member
חחח באמת משעמם לאנשים לפעמים..

אז ככה - היינו כמעט כל השבט אצל חברה הגענו אליה בערך בשסביבות שמונה רקדנו שרנו צחקנו דיברנו עד בערך 1 (לפנות בוקר) ואז אכלנו א. ערב.. בשתיים החלטנו שבא לנו לראות סרט אז ראינו עד 4 "השטן לובשת פראדה" (או משהו כזה..) אל תראו, זה סרט מפגר!!! ואז ב-4 וחצי אני וחברה החלטנו לראות "סיפור אהבה בלתי נשכח" אז ראיינו את זה עד רבע ל-6. ב-6 ורבע כולם יישנו אבל אז חברה שלי החליטה לזוז כל הזמן ולא נתנה לי לישון..מכיוון שלא היה מקום לכולם על המיטות יישנו רגלים לראש..עד שהיא החליטה שאין לה מספיק מקום ומתוך שינה פשוט העיפה אותי משם..בקיצור הלכתי לחפש מקום אחר אז התנחלתי לאח שלה על המיטה..הלכתי לישון ברבע ל-7 וקמתי ב-10 ורבע..ואני ע י פ ה!!!! לא משנה..חחח בשביל זה יש את החברתי לא?

Jemma7

New member
../images/Emo45.gif

מריל סטריפ (מירנדה פריסטלי) משחקת שם כ"כ טוב!

m i a o o

New member
נכון!

הקטע שהכי הצחיק אותי היה כשהראו לה כמה תלבושות, וידעו כבר על מה היא חושבת אם היא כיווצה את השפתיים.

Jemma7

New member
היא הייתה כ"כ גדולה שם../images/Emo47.gif

בכלל מריל סטריפ היא אחת השחקניות הטובות. גם אן הת'וואי הייתה טובה, אבל בכלל לא התקרבה לרמות שלה. וזה סרט טוב, זורם כזה וקליל. הרבה יותר טוב מהספר.

Gummy Bears

New member
I'm back. ../images/Emo123.gif

("הלכת?" "כן". "באמת?" "כן". "אה. תגידי, לא נמאס לך מהבדיחה ההו-כה-חרושה-זרועה-נטועה הזו בכל פעם שאת חוזרת ממקום כלשהו?" "אה, לא ממש"). אז כן, יצאתי לחלק א' של קורס שימשך תשעה ימים. השבוע זה היה מיום שני עד חמישי בערב (להלן עכשיו) ובשבוע הבא זה יהיה מיום ראשון עד לחמישי בערב, להלן שבוע בדיוק מעכשיו. שישבת יש הפסקה, ותודה לאל, כי אני חייבת להצטייד בערמות של שמיכות וסווצ'רטים ללילה (למה.כ"כ.קר.בדודתם.הצולעת.זה.לא.אמור.להיות.קיץ?!$!?%), מכנסיים במידתי (מכונות כביסה שמכווצות בגדים זה השטן), ממתקים (כי זו מילה נרדפת לאושר), מכנסיים קצרים וארוכים (למה.כ"כ.חם.ביום.וכ"כ.קפוא.בלילה?<@?%!), ורידים חדשים (כי הנוכחים מאוד לא מאושרים) ושק גדול של שפיות (אבדה, כל המוצא הישר מתבקש להחזירה בהקדם האפשרי, נורא לא טוב לקונטרול פריק להיות חופשייה ומטומטמת). ולסיכום? השבוע הזה היה... היה... כזה... נו... הייתה לזה מילה, באמי! ... אמאמ, היה כזה מ ע נ י י ן. כן. מעניין שכזה. הרבה חוויות (זה לא אומר שהן טובות, יא? זה רק אומר שהן חוויות) והרבה למידה והכרויות וסדנת קיטור מזורזת ("היי ליאת ויוגב, מה אתם עושים?" - "מקטרים, רוצה גם?" - "בוודאי, תחביב אהוב שלי" - "אני אתחיל. המפקד שלי כזה זונה, בחיי!" - "המפקדת שלי החליטה שהיא לא המפקדת שלי יותר והיא נוטשת אותנו לאבדון, זה יותר גרוע!" - "והמפקד שלי... ובכן, אני המפקד שלי. ואני מאוד מקווה שאני לא זונה או מפקיר לאבדון של אף אחד".
)(הוי, אתם משהו אתם.
) חלק ניכר מהזמן העברתי ב"בוהוהו, הקבוצה שלי כ"כ גרועה שבא לי לתקוע להם ציפית ריחנית בנחיריים, בוהוהו" או ניסיונות התאבדות בהטבעה עצמית בשוקת (ללא הצלחה, אגב, מי האידיוט שסותם אותה עם מלפפונים?), ואת שאר הזמן העברתי בנסיונות עצמיים לשכנוע שאני נהנת. ואני לא. אבל לא באתי לשם כדי להנות, באתי לשם כדי לעבור את הקורס הזה, להדריך, להוביל, ללמוד, להכיר אנשים, לעבור את ההשתלמות הסופית שלי בדרך לאחד מהחלומות הכי גדולים שיש לי, להתנסות, לחוות, להתחזק. ואת הכל עשיתי ואפילו אפריז בערכי ואגיד שעשיתי נהדר, ואני באמתבאמת שמחה מזה, רק לא נהנתי. לא חייבים להנות, יא? אה, וחוץ מזה, אני רק רוצה להשוויץ מעט - אני סגנית מפקדת. הו יא! זה אומר שאני השותפה של המפקד שלי. זה לא באמת סגן, זה שותף. ככה זה. התארים זה לכבוד ה... רשמיות. או משהו. ואני מבקשת לא לייחס חשיבות לכך שהמפקד שלי הוא קופיף דגנרט שעסוק בלגרבץ ולצוות עליי (עד שאמרתי בנימוס המירבי שיסלח לי אדון קופיף, אבל אני לא הולכת לעשות כלום כל עוד הוא מתייחס אליי כמו שהוא מתייחס אליי, ואז טרקתי בפניו את הדלת, בעטתי באפו והטבעתי אותו בשוקת [לא, סתם קמתי והלכתי בהפגנתיות, אבל זה היה יכול להיות נורא נחמד אם באמת הייתי כ"כ אלימה כמו שאני מתארת את עצמי]). אבל אני מאושרת מהתפקיד הזה, ומדריכותי, אגב, מאושרות יותר ממני ("מספיק להיות מדריך נהדר, לא צריך להיות מדריך מושלם, כי אין כזה דבר. כלומר, יש, אבל יש רק שתי מדריכות מושלמות בכל העולם הזה והן נמצאות באשכול שלי, אז באסה לכם!"), ואני סוף כל סוף אזכה לעשות משהו שאיננו כלול ב"בוהוהוהוהוהו!" ואני הולכת לעשות את מה שבשבילו באתי, והשבוע הבא הולך להיות מפרך וקשה ומייגע ומתיש אך עם זאת חווייתי ונהדר, אז יש סיבה לחיי בשבוע הקרוב, שזה יאי לחלוטין. וזהו. אז... שלום בית, שלום פורום, מה היה כשנעדרתי? גילי בר הלל כבר מונתה לראשות הממשלה?

למעלה