ומתובלים בביטויים הכי מצחיקים שנתקלתי בהם בפורום. אני בטוחה שתהיי מדריכה, או מה שלא רצית להיות, מעולה. גילי עוד לא מונתה להיות ראש הממשלה, אבל אנסי קצב קיבל חנינה. טוב, לא בדיוק, רק עסקת טיעון שדי מוציאה אותו מהכלא, שם מקומו, אם היינו יודעים מה קרה שם, ובמידה והוא באמת זכאי, מה שלא נדע לעולם, אם הוא לא היה מחליט לקחת עסקת טיעון והולך לבית משפט כדי להוכיח את חפותו. סתם בקטנה.
ועדיף לא להגזים בקריאת עיתון כל בוקר, זה עלול לגרום לאולקוס או סתם למניה דפרסיה קלה שכזו. עדיף רק להתעדכן בסופ"ש ולא לשכוח למצוא את הילד של "ג'קי" בשביל האיזון
סודוקו, תשחצים ופירמידות הגיון לשלטון ויהיה שגעון!
(וגם ג'קי.^^) זו הגזמה?
אני קוראת כל בוקר את העיתון הראשי ואת 24 שעות של ידיעות בערב, ובסופי שבוע את שבעה ימים, שבעה לילות, המוסף לשבת וכ'ו, אבל על הכלכלה והספורט אני מוותרת ("בוקר טוב עולם! הדולר צנח היום בשלוש עשיריות האגורה, הציבור מתבקש לעטות הבעת הלם גמורה ולאמר OMMT [ראשי תיבות של הו-מיי-מדד-ת"א!] תוך פעירת פה ונפנוף קרחת אלגנטי. אה, והרגע הגיעה למערכת ידיעה מסעירה: שחר פאר החליפה גרביים, עקב מותם של שלושה אנשים מאזור קריית ביאליק מהסירחון של הקודמות. הסיפור המלא וראיון בלעדי עם הגרביים לשעבר בעמוד 9 ["הרגשנו כאילו נזרקנו לפח הזבל של אלופת הטניס, כאילו הוטל עלינו עוול כבד שמונע מאיתנו לישון בלילות. מאז אני לא ישנה, לא אוכלת, וסובלת מצלקות לייד התפרים של העקב. שחר פאר הזו מחליפה אותנו כמו גרביים!"]).
אוף, דיברתי על הראיון עם שירה גבריאלוב, שהוריד לי את האייקיו... היא שמאלנית בגלל שהיא מזדעזעת (מתקרית האופנוען על הכביש), היא לא מתחברת לשיר על כור ההיתוך הישראלי (בטח לא שמעה עליו שם ברמת השרון) כי היא צברית.... מאיפה היא אמורה להכיר אנשים שבאו ממדינות אחרות? והיא כזה, כאילו, עושה מה שבא לה, וכזה, היא מנהלת ת'עניינים בבית.
הכתבת מסכנה שהייתה צריכה לשבת איתה ולנסות לנהל שיחה אינטלגנטית.. רואים שהיא סבלה שם. אע, והשירה הזאת בכלל מסוגלת לומר משפט בלי להשתמש בכזה וכאילו בתור ניקוד?!