חברתי

שבועטוב! ../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

בשישבת החברתי היה משורשר לנצל"שים?!

m i a o o

New member
אישה אחת מאיימת להרעיל לי את החתולים

היום בזמן ההאכלה בסביבות 8 בערב היא התחילה לצעוק עליי שהיא תרעיל מחר את כל חתולי הרחוב, שאותם אני מאכילה ומעקרת (קרוב ל-50). כבר הגשתי תלונה במשטרה, וזה יועבר לחקירות מחר בבוקר. אני מקווה שהם יקחו את המקרה ברצינות לפני שיהיה מאוחר מידי (ואני יודעת שהשוטרים בדרך-כלל חסרי מודעות בנושא)... אני לא רוצה לחשוב על מה שיקרה אם היא תבצע את האיומים. מה שבטוח - לא אשתוק עד שתשב בכלא. העונש המקסימלי על זה הוא עד 3 שנות מאסר.

Jemma7

New member
את צודקת 100%

וואי, אני ממש מקווה שהם יטפלו בזה. זה כ"כ מזעזע. היא יכולה עכשיו להרוג 50(!) חתולים ולצאת בכולה 3 שנים בכלא. זה כ"כ כלום.

m i a o o

New member
ובמקרה הכי קיצוני שהיה פעם של התאכזרות

לבעלי חיים הבנאדם קיבל שנה במאסר בפועל. ככה זה במדינה לא מתוקנת כמו שלנו, כשרק חושבים איפה אפשר לבנות עוד בתים וכבישים ולגזול עוד קצת מביתם של בעלי חיים במקום לעזור להם. האישה הזאת טוענת שהחתולים מביאים חיידקים. היא אפילו לא ניסתה להקשיב לי כשסיפרתי לה על העובדה שהחתולים שומרים על הסביבה מעכברים, נחשים וג'וקים. לדוגמא, בשנת 1922 כשלא היו חתולים בתל אביב, הייתה שם מגיפה (יותר מידי עכברים). אמא שלי אמרה לה בתגובה: "חיידקים זה אנשים רעים!" (מן הסתם היא התכוונה אליה).

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo12.gif

הגזימה! להרעיל את כל החתולים????????? יש אנשים פשוט ז**** בעולם.

המסכה3

New member
גם אני ואמא שלי מאכילים../images/Emo108.gif../images/Emo83.gif../images/Emo174.gif

ואישה מגעילה

m i a o o

New member
אם מאכילים, חובה גם לעקר, בעיקר את הנקבות

אחרת החתולים יכפילו את עצמם. לא מזמן היו רק 20 חתולים. פתאום יש 50. מחוסר מודעות וזמן לא עיקרתי עד יוני. מניסיון - עיקור זה הדבר הכי זול והפיתרון הכי טוב. עדיף להאכיל 10-20 באופן קבוע מאשר 50 (ואפילו יותר אם עדיין לא מעקרים).

המסכה3

New member
אמא וחברה שלה מעקרות../images/Emo108.gif../images/Emo83.gif../images/Emo174.gif

ומטפלות ב
היו פעמים שאמא הביאה חתולם פגועים הביתה. יש לנו שני זכרים

m i a o o

New member
כל הכבוד להן!../images/Emo45.gif

אצלי יש עכשיו בחדר איזה פשושון קטן ושחור, שלא רוצה לאכול כבר כמה ימים, ולכן אני חייבת להאכיל אותו בעצמי עם מזרק. לפחות הוא מגרגר כמו טרקטור.

LiRs Lullaby

New member
אנשים, אני פונה ללב שלכם....

הבנתי שאנשים פה לא כל כך סובלים את הסרטים, אבל אודה למי שיחתום על העצומה להחזרתו של כריסטיאן קאולסן (להלן, טום רידל ג'וניור מהסרט השני) לסרט השישי. הוא יעשה לי רק טוב על הלב והנשמה, ואני בטוחה שיעשה לכם טוב על הלב והנשמה לעשות לי טוב על הלב והנשמה. באמת, תסתכלו עליו - האין הוא פשושקי? http://www.thepetitionsite.com/1/fans-for-chris-coulson/ ייקח שתי דקות, אתם לא חייבים למלא את השם הפרטי המלא שלכם (וממילא יש סימון כזה ליד האימייל שאפשר לא להראות את שמכם), אל תשכחו למחוק את הויים בצד ימין כי נראה לי שזה ספאם, וזהו, נראהלי. תודות, חיבוקים ונשיקות למי שחותם.
ככה זה כשאין הרבה אנשים בפורום של הסרטים - הולכים להתחנן בפורום הספר....

Gummy Bears

New member
אוֹרווּאַר!

אני יוצאת לחלק השני של הקורס, אה, מחר. כרגע אני טובעת באריזות של הרגע האחרון (כלומר הכל, לא באמת נגעתי בתיקים עד היום בעשר בלילה, ועוד לא הספקתי לארוז חצי מהדברים. יחי הדחייה לשנייה האחרונה, וזה לא כאילו לא עשיתי כלום בשבת הזו. בוהוהו וזה), אז רק אמסור ברכת היו-שלום חפוזה ואצא לי להרוויח את שלושת שעות השינה הנותרות שלי (זה אם אני אארוז מאודמאוד מהר, ואם לא, אז מצבי בכלל רע ומר). אחזור לי ביום חמישי בלילה, אם כי יכולת הדיבור והכתיבה שלי צפויה לשוב רק ביום שישי בערך, אז נשתמע אז. כפי שאמרתי, זוהי ברכת היו שלום חפוזה. אם כך, היו שלום חפוזה!

למעלה