חברתי

אני תמיד מתקלח עם משקפיים. ../images/Emo11.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

אבל בואו נעזוב עובדות לא רלוונטיות לפורום.

הם כן, ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

לכן שוטפים אותם במים קודם - ואז אין אדים!
או שמתקלחים במים קרים!

התכוונתי בלשכוח להוריד את המשקפיים

אני באמת משתדלת לזכור להוריד אותם כי אחר כך הן מתמלאות טיפות מים וזה מעצבן ..... שהייתי קטנה היו נישברות לי המישקפיים פעם בחודשיים כי הייתי נירדמת איתן .......עד שסוף סוף קנינו מישקפים גמישות ...... :) (איזה דיון על מישקפיים ...!
)

m i a o o

New member
יש לי משו יותר הזוי.

פעם ביקשתי מאמא שלי שתעיר אותי ב-5 אחה"צ. הלכתי לישון, היא התקשרה אליי, עניתי, אבל הבעיה היא שעדיין חלמתי. הייתי בטוחה שאני רואה זוג שהולך בסופת שלג. הייתי בטוחה שאמא שלי שואלת אותי אם לשלוח את אבא שלי להציל אותם. כל אותה שיחה אמרתי: "זה בסדר, הם יסתדרו." אבל אמא שלי טוענת שאמרתי דברים אחרים לגמרי. היא טוענת שבאמצע השיחה אמרתי: "גוליייייייייי" (גולי זה כינוי חיבה לאחותי, שקוראים לה גלית). והיא שאלה "מה גולי?" ואני עניתי: "המקורות של גוליייייייייייייייי" הסבר: באותה תקופה עשיתי עבודה בהיסטוריה והייתי זקוקה למקורות מידע, אבל אין שום קשר לאחותי. אגב, לא התעוררתי לגמרי בסופו של דבר. המשכתי לישון.

צלליות

New member
XD

יש לי חברה שהתקשרה אליי מתוך שינה ושאלה אותי איפה העיפרון... עד שהבנתי שהיא עושה את זה מתוך שינה (כן זה קורה לה הרבה
) אח שלה מצא אותה וניתק לה את הטלפון...
הרבה דברים הזויים פה בפורום...

m i a o o

New member
חחחחחחחחחח

איפה העיפרון. בהחלט שאלה דחופה. אחי סיפר לי שפעם הוא שאל אותי בזמן שישנתי: "ורד, איפה האוזניות?" עניתי לו: "בחוץ." הוא ענה לי בשאלה: "איפה בחוץ?" עניתי לו: "בבתים." כמובן שבכלל לא הייתי מודעת לקיומה של השיחה הזו ואני לא זוכרת שהיא התקיימה בכלל. יש לי עוד משו הזוי: לפני שנתיים, כשעשיתי פרוייקט רציני בהיסטוריה בכתב יד(!) כל היום וכל הלילה שעות על גבי שעות, הלכתי לישון בצהריים וביקשתי מאבא שלי שיעיר אותי ב-7 (זה היה יום או חצי יום אחרי שסיימתי את כל העבודה כולה). יש לציין שבאותו זמן הייתי ב-5 יח"ל מתמטיקה, ותרגלתי כל הזמן, ועדיין לא הספקתי כלום, כך שגם ככה כל לילה חלמתי שאני פותרת תרגילים מסובכים. אבא שלי ניסה להעיר אותי במשך חצי שעה עד שעה. בזמן שהוא ניסה להעיר אותי חלמתי שאני מדביקה תמונות בעבודה (זה מה שעשיתי גם במציאות יום לפני). מתחת לכל תמונה, במקום לכתוב מה יש בתמונה ועל הדמות/הדמויות שמצולמות בה, כתבתי נוסחאות ומשוואות עם X. מבחינתי, אבא שלי באותו רגע מאד הפריע לי להתרכז ובלבל לי את המוח. לא הבנתי למה הוא כזה נודניק שלא נותן לי לעשות את העבודה שלי בשקט! הייתי מאד עסוקה! עכשיו הגרסא של אבא שלי: הוא ניסה להעיר אותי כל 5 דקות. הוא שאל אותי מתי אני רוצה להתעורר, ועניתי לו: "כשהפרוייקט יתמלא". הוא שאל אותי: "ואיך הוא יתמלא?" עניתי לו: "הוא מתמלא לבד." הוא אמר לי: "אבל כבר סיימת את העבודה בהיסטוריה." (זה המשפט היחיד שאני זוכרת, היחיד שחדר לי לחלום, ובאותו רגע הבנתי לחלקיק שניה שמשו פה לא הגיוני). עניתי: "אהה..... נכון.." ואז שכחתי מזה והמשכתי לכתוב משוואות ונוסחאות מתחת לתמונות. התעוררתי בסביבות 8. הסיפור הכי מפורסם זה על השיחה שהייתה ביום שישי ב-7 בבוקר לפני שנתיים. אבא שלי: "ורד, מתי את רוצה להתעורר?" אני: "50 50" אבא שלי: "מה 50 50?! מתי את רוצה לקום?!" אני: "התרגיל הזה..." אבא שלי: "איזה תרגיל?!?!?! באיזו שעה את רוצה להתעורר?!?!?!" אני: "משהו לא בסדר עם התרגיל הזה!"

צלליות

New member
חחחחח וואו כמה סיפורים ../images/Emo6.gif

לי היה מזמן (ממש ממש מזמן) שעון מעורר מצפצף כזה וזה היה כשעוד לא הייתי רגילה לקום עם שעון.. אז חלמתי שאני במטבח מכינה עוגה ויש לידי על השיש את השעון ואני מכינה את העוגה והכל טוב ויפה ופתאום השעון מצפצף (גם בחלום וגם במציאות). אז ניסיתי לכבות אותו (בחלום) ולא הבנתי למה הוא ממשיך לצפצף למרות שהוא מכובה! (כי בעצם הצפצוף ששמעתי היה במציאות ונכנס לי לחלום, ובכלל לא כיביתי אותו במציאות) והוא המשיך לצפצף ןלצפצף עד שאמא שלי באה להעיר אותו וכיבתה לי את שעון (ובחלום אני "יש הצלחתי!") אחרי זה ויתרתי על לקום עם שעון מעורר ואמא שלי העירה אותי בבוקר..

Jemma7

New member
חחחח../images/Emo6.gif *ממשיכה את הרצף*

כשהייתי בכיתה א' או ב', אימא שלי העירה אותי בבוקר ולא ממש הגבתי. התחלתי לשקוע בחלום שאני מתלבשת ומתארגנת, ואחרי כמה דקות היא נכנסה לחדר וראתה שאני עדיין ישנה ואמרה "ג'מה, תתעוררי!!". אני הייתי שקועה בחלום ובטוחה לחלוטין שאני מתלבשת ושאלתי אותה בעצבים "אני מתלבשת, את לא רואה???
". ואו וול, היה הזוי. יבוא עוד סיפור הזוי אחריי?

Gummy Bears

New member
יעלה ויבוא.

רינג רינג. רינג רינג. רינג רינג. רינג! רינג! מה לא ברור? אני טלפון, אני מצלצל, תעני לי! רינג, אהמ, רינג! "ממ?" "נאמא?" "ממ?" "הערתי אותך?" "כן". "רוצה לחזור לישון?" "כן". "טוב, אבל חכי שנייה. למתי העבודה במתמ'?" "להיום". "היום שבת". "ממ?" "שבת היום, אין לימודים". "איזה יום היום?" "שבת". "אז למה הערת אותי?" "כדי לשאול למתי העבודה במתמטיקה". "עוד שבוע". "ביום ראשון?" "לא, שבת". "לא מגישים עבודות בשבת, אין לימודים". "אה, כן". "את יודעת למתי העבודה?" "מה השעה?" "6:54". ~שתיקה~ "נאמא?" "ממ?" "למתי העבודה במתמ', את יודעת?" "עוד שבוע". "ביום ראשון בעוד שבוע?" "מה?" "ראשון?" "לא". "שישי?" "אני חושבת". "בשישי אין מתמטיקה". "אה, נכון". "טוב, אני אשאל מישהו אחר, אוקיי?" "רגע". "מה?" "איזה יום היום?" "שבת". "אה". "מצטערת שהערתי אותך". "הערת אותי?" "כן. תחזרי לישון". "לא יכולה, יש ביתצספר". "לא, דארלינג, אין, יום שבת היום. לכי לישון ונדבר עוד כמה שעות". "דֵקוֹר". "בוֹן נווִיט". "בוֹן נווִיט". כשמעירים אותי אחרי שישנתי מספיק אני ערנית וסימפטית יחסית, ואפילו יכולה להשתמש בביטויים גבוהים יחסית כמו "הלו?" במקום נהמה עייפה. היום, למשל, כשהעירו אותי, למרות שישנתי מעט מאוד, בכל זאת סיפקתי מידע אמין (או אמין פחות, זה לא כאילו אני זוכרת מה אמרתי) על רשימת הציוד לטיול של מחר. אני מקווה שלא שלחתי אותה להביא תרנגולת מגומי או משהו במקום שק שינה. אבל כשמעירים אותי כשלא ישנתי מספיק, אני ממלמלת שטויות באופן לא ברור, שואלת יותר מדיי שאלות מטומטמות ולא זוכרת מי אני ובאיזה צבע השמיים. מזל שזו הייתה חברה שתאהב אותי גם אחרי שאני אהיה מעופפת ומרגיזה למהדרין.

צלליות

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח הרגת אותי!! למה היא העירה אותך בחמישה ל-7 ביום שבת?!?! לא רוצה לסכסך אבל (איזה מעצבן זה כשאומרים את זה נכון?) אני הייתי רוצחת אותה אחרי זה -כשכבר הייתי קמה ומודעת למעשיי..

m i a o o

New member
כשהייתי ביסודי זה היה מאד מעצבן לחלום

שאני מתעוררת, פותחת את מגירת הגרביים, לוקחת את הגרביים האהובות עליי ו....*בום*! מתעוררת באמת ומגלה שהגרביים האהובות עליי בכלל לא נמצאות במגירה! רוב הפעמים כשאמא שלי ניסתה להעיר אותי, הייתי באמצע חיפושים. תמיד חיפשתי משו, לא משנה מה. תמיד היא אמרה לי: "קומי" ואני: "אני מחפשת משו". מולי תמיד ראיתי כלמיני קלסרים ודפים דמיוניים על המיטה. אה, כן. קרה לי משהו מאד הזוי פעם, וזאת הייתה רק פעם אחת. אחרי לילה שבו כמעט לא ישנתי, נאלצתי לקום לבצפר, נכנסתי לחדר השירותים, הסתכלתי במראה ובמשך 5 דקות ניסיתי להבין מה לעזה אני אמורה לעשות. פשוט שכחתי מה עושים בדרך-כלל.

m i a o o

New member
מממ... שעון מעורר

בכיתה י', כשתרגלתי המון לבגרות בלשון, כל פעם שהשעון המעורר שהיה בפלאפון שלי צפצף, הייתי בטוחה שיש לי משימה לבדוק את הגזרה של המילה שהופיעה על הצג. לפעמים זאת הייתה גזרת נל"ה, לפעמים נפי"ו וכו'. כדי לעשות את זה הייתי לוחצת על כלמיני כפתורים בפלאפון. הייתי משנה הגדרות, מוחקת טלפונים חשובים, שולחת הודעות, מתקשרת לאנשים ומה לא. לא כיף להתעורר כשרואים פתאום שהתפריט בפלאפון בשפה שלא ידעת על קיומה.

m i a o o

New member
רוצים לשמוע משו באמת הזוי, אם כבר מדברים על

חלומות? החלום הכי הזוי שחלמתי אי פעם: חלמתי שקופסאת קוסקוס של אוסם (כן, זאת הצהובה!) מבקשת שאני אגן עליה, וכך יצא שהגנתי עליה במשך כל החלום בעוד אני שוכבת על הספה וקופסאת הקוסקוס לידי. החלום כמעט הכי הזוי: חלמתי שמפלצת ענקית עם שמלה ורודה ונקודות ירוקות רודפת אחריי. טיפסתי על עץ עם פרחים ורודים ומדהימים ביופים והרגשתי שמישו מאחוריי "דופק" לי בעדינות על הכתף. אני מסתובבת ורואה שמלה ורודה ענקית עם נקודות ירוקות, ובתוכה הייתה המפלצת הענקית והשעירה.

למעלה