חברתי

../images/Emo41.gifהמסיבאפי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

גם השנה ככל שנה, תהיה מסיבאפי מוזיקה, ריקודים, פרקים, פעילויות והפקת מקור! מתי כל זה קורה? יום חמישי 2.8.2007 , שעה 21:00 , מועדון הקולטורה- רח' הרצל 154 , ת"א. סקר מסיבאפי 2007 אורחי מסיבאפי יקרים, צוות מסיבאפי 2007 שוקד בימים אלו על התכנים שיעלו בפניך. נודה לכם אם תוכלו לענות על כמה שאלות קצרות, על מנת שתהיה לכולנו את המסיבאפי המוצלחת ביותר שיכולה להיות. יש לשים לב כי הדירוג מחושב כך שחמש היא דרגת ההעדפה הגבוהה ביותר. http://www.sunnydale-embassy.co.il/poll/ מתנדבים לצוות עיצוב צוות עיצוב מסיבאפי מחפש מתנדבים לחוויה של יצירה ואסתטיקה! המעונינים מוזמנים לפנות אל דניאל, בדוא"ל [email protected] מקווים לראות אתכם שם!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

זה היה גדול! צחקתי במשך כמה דקות שלמות, ואמא בכלל לא הבינה למה!

Yvaine

New member
זה לא בסדר!!!

אני ועוד בחורה אחת, שבעה בחורים מקסימים. אחד מהבחורים חבר של הבחורה. משמע, אני ושישה בחורים. אבל לאאאאאאאאאאאאאאא
ג'יז, הבחור השני הכי חמוד שם רצה לשדך לי את הבחור הכי חמוד, כי לשני יש חברה
והקטע הוא, שלפי מה שנראה, הבחור השני דווקא היה מעוניין יותר מהראשון! משהו בעולם הזה לא בסדר! שנה וחצי!!! *מייבבת*

Yvaine

New member
כבר בסדר,

אבל תודה שאם היית מסתובב עם עוד בחור אחד ושבע בחורות מדהימות, כשאת רובם הכרת כמה שעות קודם לכן, היית מתוסכל אם לא היית מרוויח מזה ~משהו~, נכון?

m i a o o

New member
היום חלמתי על הקשר בין לכידת חתולים לבין

משוואות לוגריתמיות מעריכיות! מה יותר מוזר מזה?
אגב, הקשר הוא: החתול זה נעלם, כמו X אבל בחלום הנעלם היה A.

The T Shirt

New member
../images/Emo6.gif הזוי

לוגריתמים זה אחד הנושאים הכי מצחיקים במתמטיקה. זה נושא דפוק כזה שאין לך מושג מאיפה הביאו אותו, אבל פתאום הוא נכנס במקומות הכי לא קשורים.

.............. ../images/Emo67.gif

פעם כשאבא שלי בא לומר לי "בוקר טוב " ועוד הייתי ישנה חלמתי שהוא שואל אותי "מה הקוטר של הרובה " מה יותר הזוי מזה ??? אתם חושבים שזה מראה את העתיד ? וזה אומר שאני יהיה רוצחת ????? |
|

המסכה3

New member
וכן יש משהו יותר הזוי : לשכוח לההוריד את

המשקפיים (
)לפני המקלחת. נ"ב: כרגע זה קרה לי.

למעלה