חברתי

בעוד שעה בדיוק

(עכשיו 16:00) יחרץ גורל חיי לחיים שלפני השיחה ולחיים שאחרי. אז על מה אני מדברת בעצם? בעוד שעה אני אתקשר למישהי (זוכרים שעבדתי קצת קיץ שעבר.. מין בייביסיטר כזה לכלבה אחת?). אז קיצר המישהי הזאת זאת הבעלים של הכלבה. וגורל החופש שלי תלוי בה, אם היא תגיד שהיא צריכה אותי, אז אני אהיה בפנאן שלי כי יהיה לי כסף!!! ווהו!! ואם היא לא תענה/לא תצטרך אותי, היה שלום עולםאכזר
אז תאחלו לי בהצלחה ותחזיקו אצבעות.

Gummy Bears

New member
איפה שכחתי.

הסטיגמות, הו, אויבן הגדול ביותר של כל גמדון בית בימינו. טראגי! (אני מתחילה לאהוב את זה. ממש).

../images/Emo10.gif

ולא, אני לא ג'ואי, שעושה פרצוף מבואס, ואז שואלים אותו: [סליחה מראש על האנגליתעברית..] וייט, יו דויינג ד'ה טינג דאט איט גו סאק באט איטס נוט?
.... יהה איי אמ!!!! הלך חרא. אני בחיים לא אמצא עבודה!!
(למרות שכתוב לי בהורוסקופ!!)

Gummy Bears

New member
אל תאמיני להורוסקופים!

אלא אם הם אומרים דברים ממש חיוביים, ואז מי אני שאתווכח. לפי ההורוסקופ שלי, אני אמורה להיות עכשיו בעיצומה של דילמה נוראית בקשר ל"מערכת יחסים שהשתבשה וכעת עומדת על כף המאזניים", ולפי עיתון אחר אני בכלל בקשר פורח ונהדר ורעיונות חתונה מכל עבר, ומחר בטח עיתון אחר ינבא את מותי ע"י מרשמלו ענק או משהו. הורוסקופים תמיד נראו לי כמו מקבילה מוגלגית לגילוי עתידות, וזה תמיד מאוד שעשע אותי לפתוח עיתון בבוקר של הרגשה נפלאה כשכתוב מולי "היום תשקעי בדיכי קיומי ותרצי להתאבד בגלל בעיות במקום העבודה שאין לך. יש להמנע מתיקון רמקולים שלא לצורך", וכל ההורוסקופיסטים האלה הזכירו לי את טרלוני, רק עם פחות צמידים.

לא, התכוונתי אליי! ../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

התכוונתי שלי יש מיגרנה.
ושרשרתי אלייך סתם כי התלוננת, והצטרפתי להתלוננות.

רונילי92

New member
אוקיי.... אז תרגיש גם אתה טוב....

אני אעשה רשימת חולים (כמה רשימות אני עושה היום
): אני-הרגל יעל-הראש זוהר-הראש אבי-מיגרנה מ@#%**** (אני לא אמשיך את המשפט
) עוד מישהו..??? קופ"ח נמצאת עוד כמה מטרים, אם לא תתעלפו אות תפלו בדרך....

למעלה