חברתי

Yvaine

New member
חברתי ../images/Emo28.gif

והפעם חברתי בנושא "תראו, פעם ראשונה שאני פותחת שרשור חברתי!" השרשור החברתי, או בשמו השני
(חברתי
יהושוע, למי שתהה
), הוא המקום לדבר בו על כל מה שלא קשור. חוויות מבגרויות, צומי וחיבוקי -יתר, תמונות של החתול של השכן, תסכולים בגלל החסה שבעדנית, חוויות מהבת מצווה שלה אחיינית של הכלב הצולע מ"MirrorMask", מכתבי אהבה לקוצן של ניילו וליאו (אל תבינו
) ושאר הערות לא קשורות, יהיו כתגובה להודעה הזו
אל תפתחו הודעות כאלה כחדשות, כ
ובטח שלא כתגובה להודעות של
. מי שלא למד את כללי השרשור, ימחק
. כמובן, אם בטעות קרה והגיעה הנה איכשהו הודעה שקשורה לפורום (
), יש לזכור כי
מסמן ספוילר ו
מסמן תאוריה - בהקשר הספר השביעי הקרב ובא עלינו לטובה |חג|
. הודעות שלא יסומנו - יימחקו! השרשור הזה קופץ
. אתם יכולים להקפיץ אותו אם צריך (יאמ, חברתי מוקפץ!
), ואם הוא מפסיק - שלחו מסר לאחת מאיתנו, ונכריח אותו
. תהנו!
נ.ב. כוֹח השלוֹש שליטה

noosh

New member
חברתי מוקפץ ../images/Emo99.gif

חבל שאני לא רעבה עכשיו

Gummy Bears

New member
בום! טראח! הבלון התפוצץ, הבלון נקרע!

אל תבכה, רוני-רון, זה סופו של כל בלון!
וכעת משסימנו לצטט את נפלאות "חמישה בלונים"... לא נעים לי לדחוק בכם, אבל יש פה אנשים שהבטיחו לי חיבוק ביום חמישי, להלן היום, ואני על חיבוקים לא מוותרת. קדימה.
וכעת, דברים שעושים אותי מאושרת:
הייתי היחידה מכל דוברי האנגלית אצלנו שקיבלה, הקשיבו טוב, 95 בתעודה. זה גם הציון הכי גבוה מכל דוברי האנגלית. לחזור על זה? אני.95.אנגלית.דוברים.אני. (סימןקריאהסימןקריאהסולמית?)
חברותי המדהימות התקיפו אותי בבלונים וחיבוקים ושירים וכל הדברים ההו-כה-מביכים האלה שרק הכוונה בהם ממלאת את הלב באושר, ואפילו שרדתי חמש עשרה הרמות כיסא, בחיי, כל שנייה חשבתי שאני עומדת לפול ולמות. ואני עוד האדם האחרון שאפשר להחשיב אותו לבעל פחד גבהים. למות ביום ההולדת שלך פירושו שאתה קדוש, לפי האמונה, אבל אני אשמח אם זה יקרה רק בעוד 80 שנה מינימום.
אנשים טובים שמכירים אותי טובטוב קנו לי המוןהמון ממתקים. המון! שוקולד משובח מהדובשנרייה (או המקבילה המוגלגית שלה), הררי M&M, וסוכריות גומי, וקוקיז. והרבה. ובאמת, אני כמו ילדה בת שלוש, מאוד קל לשמח אותי: ממתקים וחיבוקים יעשו את העבודה.
היום בתאוריה הכנרת הכי נחמדה ביקום הולכת להראות לי את הכינור שלה כמתנת יומולדת. ואני אורשה... לגעת בו. |נתקפת גלי אושר| ולראות אותו. מחוץ לקייס. ולא על במה שמונה שורות לפניי, ממש ליידי. בידיים שלי. Need I tell you how happy it makes me?
איש נהדר אחד תרגם לי אופרה באיטלקית. עכשיו אני כבר לא מרגישה מטומטמת להתמכר למשהו שאני לא מבינה מה הוא אומר.
זהו זה! לא עוד מבחנים, לא עוד עבודות, לא עוד לימודים! טיהי, אושר.
וסתם, החיים יפים, מה רע לי. כן, טוב, זה באמת היה מאוד מרתק, ועכשיו... מס חיבוק, בבקשה, כל מי שאיים, שיקיים ומייד.

רונילי92

New member
כמובטח:../images/Emo24.gif

שימחתי אותך? סתם.. שיהיה לך מזלטוב! והלוואי שאני אקבל 95 ואולי יותר באנגליתוש....=]=]=]=]

צלליות

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo214.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo214.gif

אפשר בכלל להיות יותר מאושרת מזה?!

The T Shirt

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח!
תאכלי
תפוצצי
תכבי את ה
ותקבלי הרבה
אה, וגם מזל טוב על הציון באנגלית.

Jemma7

New member
מזל"ט../images/Emo24.gif

עד 120
שתמשיכי לאהוב ה"פ, לכתוב הודעות משעשעות בפורום ואו וול... להיות עצמך

black robe

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo63.gif

(למרות שלא הבטחתי חיבוק
)

רונילי92

New member
ייאי חברתיחברתיחברתי!

תודה תודה תודה מעיני! טוב.... מה יש לי להגיד..???? קודם כל- שלום! אח"כ: הי מעין תתחדשי על החברתי החדש והראשון שלך! נגמרו נגמרו נגמרו מבחנים! ואני רוצה לדעת כמה קיבלתי במבחן באנגליתוש! ו...... יש! חברתי! ועוד משו: חברתי זה השרשור הכי מענייןבפורום! סתם לא..... אבל זה כיף=]

למעלה