חברתי

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאהההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הגעתי מהר הביתה
אני חייב לחזור לבית של אביהו - איזה מסיבה, פיששש, סחטיין.
טוב, בקיצור ~~> הגיעו התמונות של המפגש האחרון
סופכלסוף אורי הצליח להעביר ת'תמונות למחשב והוא העביר לי אותן, אבל אני חייב עכשיו לטוס למסיבה, כך שאעלה אותם לפורום עוד מעט.
יוווו, כמה תמונות הצטלמתי..
וקייט, ונוע, וליאור ו... הילאי.
טוב, בקיצור, אני חייב לטוס, ביי לכם.

התווכחתי היום עם חברה שלי..

אני אמרתי שרוב האנשים רעים משורשם ולכן צריך לעבוד על עצמינו ולהיות טובים, ויש קצת אנים שטובים משורשם , והיא גרסה בדיוק ההיפך. מי צודקת?? תאמת, תגידו שהיא צודקת.. זה לא ישנה את דעתי... אוךך יש לי אופי מעפן!!

Pr0NgS

New member
אני חושב שאי-אפשר להגיד שבני

האדם רעים או טובים משורשם ככה, אבל כל בני האדם יכולים לעבוד על עצמם ולהתנהג כמו שצריך. זה פשוט התכונות הרעות - יש להם נטייה למשוך את האדם כלפיהם, והן יכולות להתעורר בכל בן-אדם. היתרון הוא לעורר תכונות טובות ולהתגבר על הרעות.

אדם חדש

New member
אמיל זולה גרס שהאדם טוב מטבעו.

וויליאם גולדינג הציג את האנטיתזה בספרו "בעל זבוב" וטען שהאדם רע מטבעו. תקראי את הספר ותגידי מה את חושבת (מומלץ). אני אישית חושב שכולנו רעים מטבענו אבל אין לי כח להביע את כל הדוגמאות לכך.

לא בדיוק

בכל אדם יש שני ניגודים אשר משלימים אחד את השני כמו למשל בתורה הסינית היין והיאנג. גם בקבלה אם אינני טועה הם אומרים אותו דבר. ואם אתה רוצה יותר הרחבה לך לגוגל וחוצמזה אף אדם לא יכול להתקיים על צד אחד *בלבד* כי אין איזון בנשמת האדם. אדם אינו רע מטבעו וגם לא טוב מטבעו. אני רואה מהשקפת עולמי דבר אחד שמבדיל בין טוב לרע. מילה אחת ורבת משמעות הבחירה וילדה טובה. כמו שמך את טובה ואם את רואה שהיא לא מתאימה לך תעזבי אותה.

אדם חדש

New member
להפך. אם כפי שאמרת, ובצדק, ש...

שהעולם בנוי מניגודים, כמו גם נפש האדם, אז למה שהיא תעזוב את האדם שנותן לה קונטרה? היא יכולה ללמוד ממנה הרבה לדעתי.

mjlk

New member
שימו ../images/Emo23.gif שימו ../images/Emo23.gif!! ../images/Emo3.gif

ראיתי יום רביעי את שודדי הקאריביים. ^______________________^ כזה סרט יפהההה!!! חחח תראו מה הכנתי לכבוד קפטן ג'ק ספארו (XD ג'וני דפ הזה ענק!!)

היה קטע שהכי התפוצצתי מצחוק

בסרט הראשון כשהגיבורה אומה נלחמת עם תריסר לוחמים ואז אחרי שהיא גמרה את כולם מלבד בחור צעיר שרעד לידה היא עושה לו מבטים מצחיקים הורסת את החרב מסובבת אותו ומכה אותו על הטוסיק והיא נוזפת בו ואומרת שזה מה שגורם למי שנלחם באומנות הלחימה הזאת ושילך לאמא שלו זה הרג אותי

למעלה