חברתי בסימן -

phetxu

New member
לא אוהבת..זה רטוב וצריך מטרייה

למרות שאם מסתכלים מהחלון זה פי אלף יותר יפה מקיץ..חורף זה כיף שאני בתוך הבית.. ובקשר לכל הזמן שלג - אני לא מקנאה..שלג זה כיף אבל רק אם הולכים לארץ אחרת ונהנים מזה קצת ואז חוזרים הביתה למזג האוויר נורמלי.. בפולין היה נחמד שהיה שלג אבל היה קר מידי בשביל שאני אוכל לשרוד..

phetxu

New member
אבל אני שונאת שהמטריה עפה וכל זה..

למרות שתמיד שהיה גשם היתה סיבה להבריז מספורט.. אני מקווה שבקרוב לא יתחיל להיות חורף כי לפחות בטירונות שלי אני לא רוצה גשמים וכל זה..(אבל אם אני אשן בחדר אז לא אכפת לי בעצם!)

phetxu

New member
../images/Emo24.gifסוף סוף מישהי שמסכימה איתי!

חורף הוא זוועה!

G e o r g i a

New member
../images/Emo39.gifדווקא לא.

אבל כשיגיע החורף אני ארצה קיץ. לא יודעת מזה קשור.

Jifannit

New member
ממש לא *.*

למרות שחורף בישראל... זה לא בידיוק חורף. נקווה שיהיה חורף קר יותר משל שנה שעברה שהיה מאווווד קר!
אז אני אוכל סופסוף להסתיר את התלבושת האחידה המגעילה בהר של סוויטשירטים של ריומה סאקאמוטו

אצלנו אין מנוס מהתלבושת האחידה.

יש לנו הכול, חולצות קצרות ארוכות סווצ'רים! (או איך שלא כותבים את זה
) יש לי הרגשה שתכף ייצרו לנו קולקציה חדשה של אולסטאר עם סמל בית ספר. (ואז חזונה של אחותי יתממש, "עם כבר תלבושת אחידה שיעשו הכול! חולצות מכנסיים נעליים...")

luvgirl

New member
חחחחח.....

אצלנו בבית ספר יש גם תלבושת אחידה והיא קוראת לזה "המותג של בצפר"....טיפשה...אבל עכשיו יש תירוץ חדש לא לבוא בתלבושת...אני לא לובשת מותגים!!!

אבל ../images/Emo2.gif

מותגים יוצרים הבדלים לא חיוניים ופוגעים בין ילדים!
זה כמו הגאון שחשב להדפיס בענק את הלוגו חצי חינם על בגדים

קיץ! ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

שמש, ים, אור, ימים ארוכים יותר והרגשה כללית של שמחה. היש טוב מזה?

ספרפור

New member
לא, מסתבר.

גם אני הרבה יותר אוהבת את הקיץ. בקיץ הכל אופטימי ושמח ומלא אור בחורף הכל אפלולי ומגעיל. אפלוליות זה לא כיף (תלוי איזה, לא כזאת של חורף) וגם בחורף קר ולובשים מלא בגדים ואי אפשר לזוז, וכל הזמן חולים ובצודדים וזה לא כיף
וזהו

בדיוק ../images/Emo118.gif../images/Emo71.gif

אני עם חורף מסתדרת רק מתחת לפוך עם שתיה חמה וספר טוב! *שיעול*האריפוטר*שיעול*

luvgirl

New member
אני חולת חורף!!!

אתמול בלילה הייתי בים עם חברים והתחיל לרדת גשם ופשוט עמדתי מתחת לגשם בזמן שכולם התחבאו!!!! אני מעדיפה שיהיה לי קר מאשר להזיע מחום...ולמרות שאני ממש מתגעגעת לחיות בשלג אני יודעת שעדיף בלי כי תאמינו לי מניסיון זה לא כזה כיף להיות תקוע בבית בגלל סופת שלג!!! החורף הישראלי הוא פשוט תענוג!!! יחי החורף!!!

גמאני מחכה לחורף ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

בחורף, אם קר, אפשר ללבוש עוד שכבה ואז נעים... בקיץ גם אם נשארים בבגדים מינימליים חם
. חוצמזה אני אוהבת חורף
, אבל היה עדיף אם לא היה גשם או שהיה שלג. אצלנו קר וגשום ואין שלג. באסה. מי מוכן לתרום לי קצת שלג?

למעלה