חברתיתוס

YaEloNeT

New member
אני לאהוב פ"ת. הם..הם.. ../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

בעלי ספריה ציבורית כל כך שולטת
. אני מחזיקה אצלי ביד את כל סדרת הצל של אנדר.
. ו.. ו... הספר הרביעי של הסדרה יצא בתקופת החגים. כאילו פאק... הם גאונים האנשים האלה שאחראים על התקציב, פשוט גאונים
. והספר השני של הסדרה חדש לגמרי
ויש לו ריח של חדש
והוא נקי וישר |המוןריר|. וגם הרביעי די חדש. אני השניה-שלישית שקוראת אותו D:. (יחי כרטיס ספריה ופרוטקציות של אח גדול שאפשר לנצל למטרותי האישיות^^.) מי היה מאמין שאני אמצא סיבה לאהוב את פ"ת, חוץ מהמרחק הקטן מת"א, כמובן
. ושקט נו. אנדר זאת הסרה שאני הכי אוהבת. וזה די קשור לאנדר ><. אנדר, יאמי
.

פלאפאל

New member
../images/Emo69.gifאיפה בובות צללים? ../images/Emo2.gif

אני יודעת שצריך לקרוא רק את המשחק והצל של אנדר ואז להתכחש לאר הסדרה באותה התמדה בה מתכחשים לשישיית המפגשים, אבל פאק אני רוצה לסיים את זה כבר! סדרת אנדר הייתה ממש איומה [גרועה. נוראית. זוועתית. סיוט. חרא. זבל. הבנתם.], ואני רוצה לגלות איך סדרת הצל
ומה קרה לאשיל בסוף. נורא מעניין אותי לדעת מה קרה לאשיל בסוף
איפה אפשר למצוא את הספר המזורגג הזה? את צל ענק [הספר הבא, בעיוות חמור של שמו] יש בספריה, אבל בובות צללים לא

YaEloNeT

New member
מה, חוץ מאצלי בבית? ../images/Emo3.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

ושקט נו ;[. נכון ששומדבר לא משתווה למשחק ולצל שמשלים אותו, אבל שאר הספרים גורמים לחשוב מחשבות נורא נורא עמוקות *0* ויש שם את ג'ן, יאמי
.

juggernaut

New member
האלו

המשחק של אנדר היה גאוני מה שבא אחריו לא היה חרא. אמנם נפילה אבל לא כזה חרא סדרת הצל מדהימה לגמרי. אבל כל הספרים ביחד לא עולים על המשחק של אנדר.(הספר הראשון..)

לחש לרצח יתוש תמים... ../images/Emo28.gif

יאפי דאפי דו
*יתוש-מת-מעוך-על-החלון-שלי* |פרצוף-תמים| ה' ישמור, אני לא שפוי כרגע, שיהיה לכם לילה טוב.

your avi

New member
../images/Emo12.gif

"אבדה קדברה". אור ירוק. יתוש מעוך על הרצפה. אבי עם שרביט מונף.
(סתם דמיינתי תמונה של זה...)

דמיינת אותי../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

אבל אפ'עם לא ראית אותי..
לא היית במפגש פורום, נכון? אגב, ליאת, אתמול היית בת"א? כי חשבתי שראיתי מישהי שדומה לך... חנה, איפה את עובדת? באיזה ספרייה?

Fairywitch

New member
יאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

פתחתי הרגע ערוץ 7, שזה ערוץ הבידור הישראלי בהוט- ונפלתי על קטע של "בנות פסיה"
הייתי מוזמנת שלהם וישבתי בקהל בתכנית הזו
איך אני מתגעגעת אליהם

למעלה