חבררר שלי חייל!!!!

בובסי18

New member
חבררר שלי חייל!!!!

זהו בננות, היום נפרדתי מחבר שלי בתחנת אוטובוס, והוא כבר בדרכו לבסיס! בדיוק קיבלתי את הטלפון המיוחל שאני מחכה לו מ7:30 בבוקר, והוא כבר על מדים, באוטובוס, והם עושים מורל, ואני רק מקווה שיהיה לו טוב, ושהוא יהיה שמח ומאושר, ושיהנה כמה שיותר, ויפיק מזה את המיטב ממנו. אה, אני לא מאמינה, אחרי שנה ושלושה חודשים שבהם התבגרנו ביחד מתחיל לו מסע חדש לעבר הצבא. קצת קשה לי להקל, אבל אני רוצה להיות חזקה, גם בשבילי, וגם בשבילו. מצד אחד אני מאוד עצובה, כי הרבה אנשים ביאסו אותי שאלו הולכים להיות השלוש שנים הכי קשות שיהיו לנו ביחד, אבל אני חושבת שהם גם יוכיחו אם מה שיש בנינו הוא אמיתי... ומצד שני, אני מאוד שמחה וגאה, שחבר שלי שריונר, ושהוא סוף סוף התגייס - וכמה זמן שהוא חיכה לזה... קשה - קשה, אבל יש כאלה שעוברים את זה, יש כאלה שעברו את זה, ויהיה טוב, נכון?

GrowingMadness

New member
../images/Emo24.gif

ממש מסכימה איתך בהכל. במיוחד בקטע שכתבת שזה קשה, אבל יוכיח שמה שיש בניכם אמיתי. תשארי אופטימית, זאת הדרך לעבור את זה
וברור שיהיה טוב
תני קצת פרטים עלייך
אה ובהצלחה לחבר

ענבל1693

New member
חבר של חברה שלי התגייס היום לשריון

והיא בבאסה שלא תיאמן ואני ככ מבינה אותה..אבל זה עובר מהר. לא הספקתי לומר ג'ק וכבר עברו להם 4 חודשי טירונות. בדיוק היום הוא חזר לבסיס לסגור 21 אחרי רגילה של 10 ימים (תותחנים) אתם תעברו את זה ובכל רגע של משבר יש לך אותנו פה

בובסי18

New member
כן אני מבינה את זה

תראי זה מאוד קשה להיפרד ממישהו, במיוחד אחרי שהייתי איתו ביחד צמוד צמוד מהתקופה שסיימנו בי"ס, שבזמן הזה הוא לא עשה כמעט כלום כי לא עבד, אז כל רגע פנוי בילנו ביחד. במקום מסוים, אני חושבת שההרגשה שאפשר לתאר היא : "הצבא לוקח לי את החבר, ואני לא אישרתי את זה", אבל אין מה לעשות יותר מידי. גם אנחנו נתגייס/או שיש פה כאלה שהן בצבא, ונעבור את זה בדיוק כמו שכולם עוברים/עברו את זה. צריך להסתכל על החלקים החיוביים. וכל הבנות שאומרות : אההה שיריון הכי טוחנים, גבעתי הכי טוחנים - יאללה בולשיט - כול החיילים הקרביים עושים בדיוק אותו הדבר, כולם מקבלים רגילות, כולם יוצאים שבתות, לפעמיים משפרים אותם בחמשושים ולפעמיים לא.

dandi99

New member
רגילות?

החבר שלי לא מקבל רגילות :/ חוסר של אנשים ומפקדים. הוא יכול רק לחלום על רגילה.

בובסי18

New member
זה לא נחמד שאת כזאת מציאותית

בסדר, התגייסו עכשיו 1000 חיילים חדשים לשיריון, אולי משהו ישתפר

GrowingMadness

New member
זה לא מציאותיות, זאת פסימיות ../images/Emo4.gif

דנדי, רק שתדעי שאחוז המתגייסים לשריון עלה ממש ועכשיו היה גיוס מאוד גדול לשם. אז תהיי אופטימית!

dandi99

New member
אני לא פסימית...זאת האמת...

תמיד חסר אצלם חיילים....אל תשכחי שהם עוברים הכשרה ארוכה עד שהם מגיעים למוצבים. חוץ מזה לא מדובר בחיילים אלא במפקדים :)

dandi99

New member
אבל אתן שוכחות משהו חשוב...

על כל 1000 חיילים שמגיעים 1000 משתחררים. זה תלוי איפה החבר שלך יהיה ואם הוא יהיה מפקד או לא.

בובסי18

New member
וגם כל מה שתלוי מת

ואני לא חושבת שבנוב' 06 התגייסו 1000 חיילים, אז זה ממש לא מדויק מה שאת אומרת

dandi99

New member
את שוכחת את השלבים...

טירונות...אימון מתקדם...ואח"כ או קורס מפקדי טנקים או למוצבים. יכול להיות שלחבר שלך יהיה אחרת. אני מדברת מניסיון של החבר שלי.

GrowingMadness

New member
איבדתי אתכן בנות.

אני לא מבינה מי פה זאת עם הבעיה, מה מציק למי, מי נושך את מי, פרשתי
רק תזכרו שאנחנו מדברים פה על צה"ל, הכל יכול לקרות, אין דבר כזה "לא הגיוני" בהקשר הזה.
אה, ותהיו אופטימיות!

dandi99

New member
אין פה שום בעיה..

סה"כ חילוקי דעות :p אני פשוט מדברת מכך שהחבר שלי שם כבר שנתיים. אבל יכול להיות שאצל חבר שלה זה יהיה שונה.

בובסי18

New member
מה? זה מה שאני אמרתי....

אי אפשר לדעת מה יהיה... וחוץ מזה, היא סתם ביאסה אותי

dandi99

New member
היא דיברה עלי XD

אין לך מה להתבאס...אני מדברת מניסיון. במקום שתצפי ותתאכזבי תהיי מוכנה ואז אם יהיו שינויים לטובה אז תהיה לך הפתעה נעימה. לדעתי עדיף לדעת מאשר לקוות ולהתאכזב בגדול.אם את לא חושבת ככה את לא חייבת לקרוא את התגובות שלי.

בובסי18

New member
כן נו

נקווה לטובה. אם אנחנו אוהבים אחד את השני כל כך הרבה, אין סיבה שלא נהיה ביחד למרות המרחק וחוסר ההתראות אחד עם השני, זה הרי זמני, נכון?

dandi99

New member
הלו הלו בלי לסלף את מה שאמרתי!

לא אמרתי שאתם צריכים להיפרד או משהו XD איזה מצחיקה את...הרי גם אני עם חבר שלי. אני דיברתי על רגילות בספציפי, במה שקרה לחבר שלי. אני לא רוצה פשוט שתפתחי תקווה לשווא ואז תתאכזבי ותהיי בדאון. תמיד יש הפתעות בחיים :)

בובסי18

New member
יש בנינו אי הבנה גדולה

לא אמרתי את המילה "להיפרד", אז אין לי מושג מאיפה הבאת אותה... תקראי שוב..

dandi99

New member
רשמת "לא נהיה ביחד"

זה בעיקרון אותו דבר רק במילה אחרת...אבל נראה לי שכבר סיכמנו את הנושא , לא?

למעלה