חברס'

ranch22

New member
חברס'

דברתי היום עם אוהד והוא אמר שנתחיל לקבוע תאריך למפגש בחודש הקרוב... הוא די עסוק(כבר אמרנו שהוא עובד 20 שעות ביום?) אבל יהיה בסדר. אז יאללה תתחילו להריץ תאריכים ומקום... חוץ מזה הוא אמר שעניין הקייטרינג הכי קל-חומוס!!! :)

אז תתחילו לתכנן מקום, תאריך...

אבל תכנון מאורגן. ויהיה אחלה אם זה יהיה בחומוסיה
תודה רינתי

מתישהו אחרי ה-9 במרץ!!!

אני בפולין בזמן הקרוב אז לא... חומוסיה זה סבבה!!! למרות שניר בטח לא יסכים איתי חיחיחיחי ותודה שהודעת ראנץ'...!!!

herut123

New member
כן בחומוסיה

נשב שם ונאכל כולנו ביחד חח
תאריך צריך לקבוע.. איזה יום? רגיל אחרי הצהריים כי יש בית ספר (לא יום ראשון ולא רביעי)

לא בסופי שבוע כי אני עובדת

בקיצור, זה לא נראה לי יתממש, כל אחד פה יגיד שהוא לא יכול ואז לא יהיה מפגש בסוף.

herut123

New member
לא נכון, יהיה

ברור שלא בסופי שבוע, באמצע שבוע אחר הצהריים ככה. אני סתם אגיד תאריך שזה יהיה אחר הצהריים ותגידו אם אתם יכולים ככה נעשה עד שנמצא בטוח יהיה משהו טוב אז מה אתם אומרים על.. 20.3 יוצא יום שני

וואלה, טוב שאמרת

כדי שנעשה לך שרשור מזל טוב
אבל אם יהיה מפגש ביום הולדת שלך את תוכלי להגיע למפגש? (סתם שאלה, אפילו שלא בטוח שיהיה בכלל מפגש)

herut123

New member
חח אני עם הניחושים הפרועים שלי..

אבל אם זה בסדר אין בעיה נכון? תגידי פשוט אם אפשר או לא כי רק אם מישהו אחד לא יכול משנים תאריך

ענת 19

New member
בשמחה אני נורא רוצה...

דרך אגב יש יומולדת לאוהד ממש עוד מעט (לא במקרה אני זוכרת...) מתכננים משו?

בטוח נעשה שרשור ענק

של מזל טוב לאוהד באותו יום וכמובן באותו שרשור גם מזל טוב לך. לא שכחנו אותך. מי שרוצה שיגיד לו מזל טוב באופן אישי, מסר או משהו כזה. העיקר שידע שאנחנו אוהבים אותו. בינתיים מזל טוב לעדיד

ענת 19

New member
בכיף...

השאלה אולי כשעושים מפגש אז לא כדאי להביא מתנה או משהו?

tamarulik

New member
למרות שלא יוצא לי להיות פה הרבה...

אני אנצל את ההזדמנות להגיד מה נשמע?, אני תקועה בצבא סובלת וקשה לי בלי אינטרנט.אני בבית היום כי אמא שלי נוסעת לארה"ב אז חתמתי יום חופש ממה שנראה אני לא אוכל להגיע למפגש... אמצע השבוע אני לא בבית- אלא אם זה יום שלישי שפעם בכמה זמן יש לי אפטר. המשך שבוע נפלא!

היי, נקווה שיצא תאריך שגם את

תוכלי לבוא. נשמח מאוד. אז מה אם את לא תמיד כותבת את עדיין חלק מהפורום

למעלה