חבר'ס

StainedCow

New member
חבר'ס

אתם בטוחים שאתם חיים? ההודעה הזאת כדי קצת לעורר את הפורום. היום אי אגיע לצ'אט, ואני מקווה שגם אתם! אני אשמח לפטפט איתכם ולחשוב איך לעזור לפורום. אז קדימה! היום בשש כולם בצ'אט! אוהפת אותכם בשחור [URL='target=_blank']ואוהפת אותכם בכחול[/URL]!

StainedCow

New member
טוב, כולם פנימה.

זה לא הצליח, לא באתם. רק אני ושרון (popit) היינו שם. אני מקווה שמישהו יחליט לבוא היום יותר מאוחר, ויודיע לכולם! ואם לא, אני מקווה שלפחות מחר. אוהבת אותכם המוני מוני, נגה!

StainedCow

New member
אנשים../images/Emo70.gif

דיי, נמאס! אין אף אחד בפורום, לאף אחד כבר לא אכפת מהפורום ואפילו למנהלים
אני מפסיקה לנסות לעורר את הפורום, כי אין את מה לעורר, ואת מי לעורר. ביי ביי.

mor kutcher

New member
לא!!!!!!!

היי! אמנם אני לא חברה בפורום אבל אני עוקבת אחריו כי אני מאוד אוהבת את הסדרה.... רציתי להגיד לך שאת ל-א יכולה לעזוב!! בלעדייך(ובלי popit, אני חייבת לציין...) הפורום יתמוטט!!! אתן תמיד הבאתן סקרים ורקעים או דברים שהבנתן על הסדרה ואת לא יכולה לעזוב!!! אני מציעה לכל חברי הפורום להתאסף, לכתוב מאמרים על הסדרה, לאסוף חומר/תמונות על העונה החדשה(והיא מדהימה, אני רואה אותה...), קצת חידות קצת יצירות שהכנתם או שיש לכם(רקעים, אני מציות, חתימות לפורומים...), הרבה תמונות של האנשים המדהימים שאתם מעריצים, אוהבים וסוגדים להם-בכל פורום עושים את זה אז למה שבפורום לסדרה הכי שווה שיש לא יעשו??? תחשבו על זה...כי בסוף יסגרו לכם את הפורום ולא כדאי שזה יקרה.

StainedCow

New member
תודה רבה, אבל לא אמרתי שאני עוזבת

רק אמרתי, שאם אנשים לא מתחילים לשתף פעולה, להיכנס לצ'אטים וליזום דברים אני גם לא אעשה את כל הדברים האלו.

popit

New member
חח תודה...

אבל נוגה צודקת, אנחנו מנסות ומנסות (ומנסות) ואף אחד לא מתייחס לזה ברצינות...אני אמשיך לנסות אבל צריך למצוא פתרון...

למעלה