חבר'ס

Funky Giraffe

New member
חבר'ס

הגיעה תלונה מתפוז על הלינקים שהעלתם - להבא רק במסרים. חבל שעד שכבר הפורום פעיל מישהו רוצה לעקור ולסרס קצת את ההתקדמות, אבל תראו להם שאתם יותר חזקים מהם, ותעבירו רשימת ניקים קבועה ביניכם שתפיצו את הלינקים שאתם רוצים להעביר לה במסרים באופן שיטתי (אפשר לשלוח תפוצה במסרים - כמה ניקים בהודעה אחת.) וכך תוכלו לעשות את אותו העניין עם פירצה כלשהי בחוק שתאפשר לכם לעשות את זה. אז אני מניח שכל מי שרוצה לקבל לינק ברגע שיש להורדות Fאנק - שפשוט יצרף לפה
כזה ואז תדאגו פשוט שהניק שלו יהיה ברשימת המשתמשים שאתם שולחים להם מסר. יש מבין?
אני בפנים

dudester

New member
../images/Emo45.gif

בהזדמנות חגיגית זו הבנאדם שהעלה את Brooklyn Funk Essentials - עשית לי את החודש!! תודה!!

CAB2

New member
אז בוא נהפוך את זה למסודר

עם המלצה שבועית או משהו כזה. שכל אחד ימליץ על דיסק פחות מוכר או יותר מוכר שהוא התחבר אליו במיוחד וכל המעוניין בלינק יצרף

Funky Giraffe

New member
מתאים

מי רוצה להיות הראשון שימליץ על אלבום? שרשרו לפי סדר, אחד אחד.

H A J Y

New member
נראה לי שעדיף שפשוט נעביר לינקים אחד לשני

של כל מיני אלבומים שאהבנו בלי איזה סדר מסוים.

CAB2

New member
התכוונתי

לשרשור פעם בשבוע של המלצת אלבומים על ידי כל המשתמשים וכמובן כל המעוניין יקבל במסר

H A J Y

New member
חחחח לא הבנת.. פותחים שקשור המלצות, כל אחד

ממליץ על אלבום שיש לווהוא יכול לשתף, ומי שרוצה שהוא ישלח לו בפרטי משרשר אליו
כזה.

Shards

New member
אז אני אתחיל!

(קשה לצמצם רק לאלבום אחד...) אני במצברוח נוסטלגי - אז מי שחסר לו, אשמח לשלוח את Custom Made של קונפיוז'ן האגדתיים, כבר אין איפה להשיג אותו. למי שבמצברוח יותר הרפתקני אשמח לשלוח את Laco Tayfa, שילוב נדיר של מוסיקה תורכית עם פ'אנק - נגנים מדהימים ובאסיסט-על. קשהההה לעצור כאן כי יש לי עוד כל כךךך הרבה אלבומים על המחשבבב!! מי שמעוניין שיפנה במסנג'ר ל [email protected], ובתגובה אשלח לו את החומר הרלוונטי. עומרי.

H A J Y

New member
השרשור הזה כבר לא קופץ אז עדיף לפתוח שרשור

המלצות חדש...

למעלה