חברס עזרה בבקשה

dorgolan

New member
חברס עזרה בבקשה

שתי דברים.. אחד מסובך והשני פשוט.. נתחיל במסובך.. בוא נגיד ויש לי סאמפל WAVE אני יודע שיש אפשרות להעביר אותו לאיזה סאמפלר ואז לשחק איתו במקלדת כאילו בתווים שונים אבל אנ'לאדע איך.. מישהו מוכן להסביר בבקשה? שלב שלב... הדבר השני שהוא קריטי יותר... אני יוצר מוזיקה אלקטרונית ויש לי מערכת תויפם וסאמפלים חבל על הזמן.. הדבר היחיד שחסר לי זה clap טוב מישהו מוכן בבקשה בבקשה להביא לי איזה wave טוב של clap? חרשתי את כל האינטרנט ואני לאע מוצא אחד שאני אוהב.. עדיך שיהיה פסיכודלי... תודה מראש לכל העונה!!!!

HeavenlyB

New member
לכל סאמפלר יש חלון עריכה שונה

לכן אי אפשר להסביר צעד צעד ושזה יתאים לסאמפלר שלך. בעיקרון, אחרי שטענת את הסימפול לסאמפלר, אתה ניגש לערוכה של מקלדת, שם את קובע מאיזה תו עד איזה תו הסימפול ינגן, ומה התו המקורי של הסימפול. יש עוד אפשרויות, כמו לקבוע אם הסימפול ישנה את הפיץ' לפי התו המנוגן, או שרק מעוצמה מסויימת של לחיצה הוא ינגן וכו'.

S l nC O

New member
לגבי ה-CLAP

אני מציע שתיקח CLAP רגיל של TR-909 (קשה להשיג בערך כמו נערת ליווי בתל ברוך), ועליו תעשה כמה מניפולציות מ-א-ו-ד פשוטות (כמו למשל: Distortion, Flanger, Compression etc.) אני בטוח שאחרי כמה משחקים יצא לך משהו נחמד שלא ישמע ממש כמו 909. תנסה!

למעלה