חברס עזרה בבקשה

imdark

New member
חברס עזרה בבקשה

אני כבר די הרבה זמן לא היתאסקתי במאגיה מסיבה פשוטה יש לא מעט אנשים שאני מכיר שניפגעו מזה וגם פגעו חוץ מזה הרבה זמן היתאשקתי בשאמניזם אבל אף פעם לא ממש ניכנסתי לזה חוץ מזה שיש לי יכולת חזקה מאוד (לפי מה שאומרים לי) במשך מספר די גדול של פעמים היו לי חלומות לגמרי בהירים על העתיד כלומר חלום רגיל שבו אני ממש חי את האתיד שלי רואה הכל מנקודת מבט שלי עם שליטה על הגוף שלי(לפחות ככה אני חושב קשה להיות בטוח)ורואה משהו שקורה כמה ימים אחרי זה בכל מקרה לא זו הבעיה שלי לפני חודש הופיע לי על הגב סימנים שמזקירים שריטות ובנויים כמו מה שבדרך כלל קורה עם אתה מנסה לישון על יד או משהו והאור מתעקם אבל הפעם זה ממש שונה יש לי את הסימנים האלה על הגב כבר קרוב לחודשיים הם לא נעלמים ואני חושד שמדובר בסוג של כישוף מישהו מכיר משהו דומה?

imdark

New member
כי הייתי אצל רופה ולפי מה שהוא אמר

זה אמור להיאלם אחרי יום אין שום בעיה באיפה שאני ישן בגלל שרק החלפתי מיטה לא מזמן אין שום דבר טיבעי שאמור להשאיר סימנים כאלו אני בה לקסם כמחווה אחרונה וחוץ מזה שמאתי אל דברים בסיגנון הזה סימונים וקישפוי הגנה ואני פשוט רוצה לדעת מה נכון ומה לא לצערי אין לי היום שום דרך לחקור את זה ולכן אני בה אליכם בשאלה

imdark

New member
ובאשר לשאלון הזה שאברתי אליו

כמו שאמרתי יש כמות מסוימת של ניסיון ויש מספיק אנשים ברמותקישוף מספיק חזקות כדי לרצות לפגוע בי וכן חיי ניפגעו הרבה בזמן האחרון אבל לא ישירות לאמא שלי יש סרטן סבתה שלי נפלה במדרגות כמעת מתה ואז נפלא עוד פעם אחרי שבועיים ונפגע קשה כמה שברים הרבה בעיות אכשיו היא חיה בבית אבות ולא יוצאת הרבה יש לי הרבה באלגן במשפחה והרבה כאבי ראש בזמן האחרון (פעם נוספת בלי סיבה מובנה רפואית אין לי שום בעיות בדם האיניים שלי אחלה ושום בעיות מוחיות)

למעלה