חבר'ס כנסו!!

agamoush

New member
חבר'ס כנסו!!../images/Emo6.gif

מה קורה חבר'ס? הבטחתי שאני יהיה יותר בפורום אז אני יהיה הבטחות מקיימים!! לפחות אני ישתדל!!! אז ככה רציתי לברך את רבנית הפורום במזל-טוב ובהצלחה חג שמח ומתוק!! יש לי 2 שאלות אליכם: 1. מה זה שרשור? 2. איך שמים תמונה בהודעה? 3. מישהי יכולה לעשות לי רקע עם תמונות שאני יתן לה או שאני ישים ומי שתעשה ויהי מוצא חן בעיני אני יקח??? תודה למי שיגיב במהירות, אוהבת אותכם פורום שלי, חג שמחר ומתוק במיוחד לכל הפורוםםם!!!!

אאממ..

שרשור זה הודעה.. שיש בה תגובות.. על נושא מסויים (אם אפשר לקרוא לזה ככה
)
שאת לוחצת על הוספת תגובה (לא על התגובה המהירהה..) את יורדת למטה ויש לך שם צירוף קובץ ואז את לוחצת עיון ובוחרת מה שאת רוצה
ומירי טובה בלעשות רקעים

אביחי 33

New member
נראה לי שכבר מיכל ענתה לך על הכל../images/Emo9.gif

אז אני רק יקיים כאן את חוק התקנון
להגיב לכל הודעה שיש בפורום
המשך יום מעולה

agamoush

New member
כנסוו!!

מיכל אמ.. את יכולה להגיד לי מי זאת מירי כי אני לא מכירה פה כל כך עדיין!! תודה!! להתראות

אביחי 33

New member
השם שציינת היא:

רבנית פורים בפורום.... היא תעשה לנו את כל ההפעלות בפורום בכל חג הפורים
מתה על יהודה לוי שלינראה לי

agamoush

New member
תגובה מהירה ל-wnba22

או.קיי אז תודה רבה אם את יכולה לעשות לי רקע אבל אני צ'כה רקע וחתימה שמתאימים אחד לשני את יכולה? תודה אם תעני ותגיבי במהירות אם כן אני ישים את התמונות תגידי לי ואני ישים!! תודה ולהתראות!!

wnba22

New member
אני יכולה אבל לא הבנתי מה את רוצה

שאני יעשה... תיכנסי לאיי סי שלי 331225035

agamoush

New member
תגובה לךwnba22

או.קיי דיברתי איתך כבר באיי סי ואמרת שתשימי את זה עוד שעה וחצי מאז שדיברנו ועבדו המון שעות מאז שדיברנו ולא שמת אני מנסה לתפוס אותך באיי סי ואת לא עונה לי אז שתסייימי בבקשה תשימי א זה פה !! תודה להתראות!!

agamoush

New member
כנסווו!!

למה אתם לא מגיבים להודעה שלי מי יכול לעשות לי רקע וחתימה אני מאוד רוצה ולא יודעת איך עושים וגם אין לי ת'תוכנה של זה מי שיכול שישלח תגובה ואני יתן לו תמונות ומי שיכול שיתן דוגמא שהוא עשה ואני יגיד לו אם כן או לא ומי שרוצה שיבקש תמונות אני יתן לו!!! אל תגיבו סתם מי שיכול שיגיב וזהו!! תודה,להתראות, תגיבו מהרר!!!

אביחי 33

New member
כי אם את פותחת 9854345375687

הודעות....[קצת הגזמתי
], אל תצפי שנענה לך על כולן
תלמדי לשרשר מתוקה

agamoush

New member
הבנתיי!!

או.קיי הבנתי את הנקודה חבר'ס אבל זה ממש לא יפה להתנפל עליי ככה אולי במקום להתנפל ולהאשים אני טיפה יותר חדשה מכם פה אז תסבירו לי איך לשרשר ומתי אני לא בדיוק יודעת אתם ישר מנתנפלים עליי כאילו מה עשיתי אני לא יודעת פה הרבה אני חזרתי לפה רק שלשום ואתם ישר מתנפלים עליי וזה טיפה מעליב ככה יכולתם להסביר לי איך לשרשר במקום להנתנפל!!! ביי!!

אביחי 33

New member
או קיי את צודקת מאמי../images/Emo70.gif

סליחה על ההתנפלויות... זה לא יפה מצידנו
כדי ללמוד לשרשר נסי כאן
חג פורים שמח
אוהב מיליון
אביחי

פלורי2

New member
אוקי...

קודם כל תלמדי לשרשר... וברוכה הבאה
סורי אני לא יודעת לעשות חתימות אבל כאלו שלטים אני יודעת... נגיד שלט עם דמות שכתוב עליו "אגם היפה"...או שסתם משהו. אם את רוצה...אשמח להכין לך
חג שמח

למעלה