חבר'ס כנסו רגע...

חבר'ס כנסו רגע...../images/Emo124.gif

חבר'ס, אני רואה שהפורום הזה פעיל וזה מצויין
מה דעתכם להכנס גם לפורום הרשמי ולהגיב על הדרך
כ"כ רצינו שהאתר הרשמי יעלה ועכשיו שהוא כבר ברשת אנחנו בקושי משתמשים בו וחבל. מערכת הפורומים באתר הרשמי ממש מושקעת וחבל שרובנו לא פעילים שם. סורי אם ההודעה כתובה בנימה תקפנית, זאת ממש לא הכוונה
אגב, תצביעו לשרית במצעדים, זה חשוב
רדיו חיפה שרית מועמדת עם השירים "לתת הכל" ו"נושאת תפילה" בשיר השנה
"סבבס"שרית מועמדת עם "נושאת תפילה" בשיר השנה
ולזמרת השנה
רדיו לב המדינה - שרית מועמדת עם "חופשייה" ו"תצאי מהכלים" בשיר השנה
שרית מועמדת גם לזמרת השנה
רדיו ירושלים - שרית מועמדת עם "נושאת תפילה" בשיר השנה
אם אתם מודעים לעוד מצעדים תעדכנו, תודה

ו..דנה עוד פרט שלא הזכרת..../images/Emo13.gif

העלתי הודעה חשובה בפורום על כך,ודנה חיזקה את דבריי.. בקשר לזה, שלא ממש נעים לכתוב בפורום הרשמי..מהסיבה המאוד אמיתית וחשובה. הרבה הודעות "סתמיות"..עולות שם..ועכשיו אני פונה בכלליות, תחסכו זאת בבקשה,מסיבה זו,..מאוד לא נעים להגיב בפורום הרשמי מסיבות אלו.. כמה כבר עדי ותות(רעות)..יכולות להעיר? זה האתר של החיים של כולנו,בואו נייצג אותה בכבוד
שרית,לא צריכה להיכנס לפורום,ולראות את כל ההודעות "שחסרות טעם".. זה לא נעים,לכתוב שם..בגלל ההודעות הללו..תראו לשרית כמה אתם מעריכים ואוהבים אותה.. תיכנסו לרשמי..ותראו איך פה כותבים..ומעלים רעיונות כ"כ יפים ומוצלחים..ושם כל מי שחוגג על הפורום,אלו.."יונתן" ו"עלייך ועליי"..בהודעות.."למה??" "??".. מקווה שהפנמתי כמה דברים
לעניין של ההודעה של דנדושה
דנה אני כ"כ גאה בך,ומחזקת את דברייך,כל מילה נכונה. אבל,מה שחשוב חברס' לא רק לקרוא ולהגיד..בסדר"..תיישמו את הדברים
כל הכבוד אופה שלי

את צודקת

את צודקת אני כבר לא כותבת שם אין לי בשביל מה אני גם לא יכולה להיכנס אבל זה שאת רוצה לשיקשיבו לך אז אתם תקשיבו רגע זה בשבילכם אתם אוהבים את שרית אז תנסו להקשיב להפנים את זה ומי מדבר איתי אז בבקשה אל תבקשו מימני לכתוב כאן אני כותבת מתי שאני יודעת שיש לי למה או מתי שאני יכולה או מתי שלא בא ליפרד

שי קרן19

New member
כל הכבוד דנה!! מאוד חשוב...אשתדל להכינס לרשמי

לגביי המצעדים,כבר הצבעתי

לגביי מצעדים אני צריכה עזרה

אני לא מצליחה להצביע חוץ מי בלב המדינה אפשר עזרה מימכם בבקשה [email protected] מייל שלי השם שר משפחה גבריאל פלאפון אין לי בבקשה תעזרו לי שר

../images/Emo51.gif ויאלה תכנסו וגם תצביעו../images/Emo127.gif

גם אני חשבתי לרשום הודעה על כך.. חח הקדמת אותי
יאלה תכנסו לירשמי אני אישית רושם בוא המון ומעדכן... תצביעו למיצעדים

MISS MUSIC

New member
אנשיייייייייים כנסו לפורום הרשמי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק כששרית כותבת שם אתם נכנסים, הא
חוצפניייייייים
אגב...אפשר לדעת תכלס למה אתם לא נכנסים
יש איזה משהו שלא מוצא חן בעינכם שם או מה
אם יש לך איזשהי תלונה או בקשה תשלחו לי מסר פרטי ואני אדאג לטפל בעניין, אני אעשה זאת בשמחה
דנה, תודה רבה וכל הכבוד על היוזמה
ו...חבר'ס, אל תשכחו להצביע לשרית ב-כ-ל המצעדים
אוהבת אתכם

למעלה